Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак

Жените късат лесно, ако са имали много предбрачни връзки
26 авг 2014 11:03,
65
Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак
Снимка: Reuters

Жените, които са нямали полов живот с други партньори преди венчавката, са по-щастливи в брака, установи американско проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Петдесет и три на сто от дамите, които са спали само и единствено със съпруга си, са се оказали по-доволни от брачния живот в сравнение с останалите. Многобройните сексуални партньори представляват заплаха за брака.

Само 42 на сто от жените, които са имали едва двама предбрачни партньори в живота си, са счели, че са щастливо женени. А при дами с над 10 интимни запознанства делът на щастливите е една пета.

При мъжете броят на сексуалните партньорки преди брака не се отразява по никакъв начин на щастието им в семейна среда.

Изследването беше осъществено от Националния брачен проект и бе публикувано от университета във Вирджиния. Специалистите предупреждават, че сексът с прекалено много предбрачни партньори може да се окаже пагубен за семейния живот, защото подобни дами са имали богат избор на алтернативи. "Това, което става в Лас Вегас, не си остава в Лас Вегас", коментират брачните експерти.

Когато една жена има повече интимни запознанства, тя по-лесно къса с мъжа до нея. А това донякъде девалвира възгледите й за любовта и за трайното любовно обвързване.

Изследването установило, че булките, които са имали над 150 гости на венчавката си, са се оказали впоследствие най-щастливи в брака си.

Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: браксватбаполов живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Повече партньори? преди 9 години
Това дава база за сравнение.Аз не поощрявам безразборните връзки. Много ще е хубаво, ако двама млади си допаднат и не им се наложи да търсят други връзки. Но дали ще си допаднат и като сексуални партньори, това няма как да го знаят, ако не са имали и други такива.Възможно е да си допаднат.Това е идеалният случай, дай боже всекиму.Но ако мъжът "се е находил", а влюбената наивница си въобразява, че всичко ще е по мед и масло, но после се окаже, че не е така? Резултатът е или лош брак, или развод
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛалаОбичам да паразитирам на гърба на жените, най вече откъм гърба, но не само.
12
4
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
100 - 99,99 = 0,01Значи, от 10 000 жени само една не е к/ва.Около два милиона български граждани са зад граница - тях сега няма да ги анализираме. Пет милиона са си в България. От тях, по-малко от два милиона са малолетни и непълнолетни - от тях са женени само една част, по-мургавичката. Остават около три милиона, от които половината са мъже, а другата половина - жени.. Според твоята излиза, че само за 150 от тях би трябвало да са женени, защото: 1 500 000 : 10 000= 150.
11
8
 
11
 
! Отговори
Да, ама не преди 9 години
Жените се, 7, и още как се жените.Някой някога срещал ли е к/ва, която да не е успяла да се задоми добре? И ако попадне на по-изгодна партия, развежда се, без да й мигне окото.А всички стари моми, които познавам, са почтени жени. Не стига това, ами всеки, който познава такава от по-отдавна, или се тюхка "Бре, какво добро момиче беше, как не я оцени някой?!", или пък я сочи като тъжен пример "Ето докъде стигат добрите момичета, които си стоят вкъщи, слушат родителите си и не хойкат с момчета!"
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Над 150 гости кани онзи, който има дебел портфейл и много социални контакти. Колкото повече социални контакти - толкова по-голяма вероятност сред тях да се окажат и такива, които представляват полезни връзки, тоест хора със силни позиции в обществото.Е, има си хас, жена, която е попаднала на такъв съпруг, да каже, че бракът й е несполучлив! :)
9
1
 
10
 
! Отговори
до 7 преди 9 години
Златни ти уста, брат, жени си има за всичко - 99,99% к. и само 1 единствена, за която се жениш, евентуално можеш да остарееш. За повече от един брак не ми се коментира, това си е мазохизъм.
8
16
 
2
 
! Отговори
в преди 9 години
до 7аман от комплексари ,няма го онова време,в което ни интересува какво и кога искате и коя,много отдавна избираме ние,жените какво,с кой,кога и как,и думата с К,която използваш,наистина говори за теб,че имаш някакви комплекси..извинявам се,един Истински Мъж,не би употребил подобна,лек ден :))
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъжете обичаме ку***е, но не се женим за тях.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хаха - еми да който е карал само на ляп отде да знай колко е вкусен салама
5
2
 
1
 
! Отговори
ОХО БОХО преди 9 години
.....ВЕРВАЙТЕ МИ ........ ТОВА Е ЛИЧЕН ОПИТ......------АВТОРКАТА.
4
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма такава глупава статия......Пълна загуба на време по- добре не я четете.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама нали Михаела Лазарова разправяше, че трябва да придобием много богат сексуален опит преди брака. Каква стана тя сега?
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Многобройните сексуални партньори представляват заплаха за брака.------------От Магадан пак направиха научен пробив!
1
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Повече мъже под чаршафите - по-разхлабени халки!

Спонсорирани публикации