Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак

Жените късат лесно, ако са имали много предбрачни връзки
26 авг 2014 11:03,
65
Преди сватбата: Повече мъже под чаршафите, по-нещастен брак
Снимка: Reuters

Жените, които са нямали полов живот с други партньори преди венчавката, са по-щастливи в брака, установи американско проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Петдесет и три на сто от дамите, които са спали само и единствено със съпруга си, са се оказали по-доволни от брачния живот в сравнение с останалите. Многобройните сексуални партньори представляват заплаха за брака.

Само 42 на сто от жените, които са имали едва двама предбрачни партньори в живота си, са счели, че са щастливо женени. А при дами с над 10 интимни запознанства делът на щастливите е една пета.

При мъжете броят на сексуалните партньорки преди брака не се отразява по никакъв начин на щастието им в семейна среда.

Изследването беше осъществено от Националния брачен проект и бе публикувано от университета във Вирджиния. Специалистите предупреждават, че сексът с прекалено много предбрачни партньори може да се окаже пагубен за семейния живот, защото подобни дами са имали богат избор на алтернативи. "Това, което става в Лас Вегас, не си остава в Лас Вегас", коментират брачните експерти.

Когато една жена има повече интимни запознанства, тя по-лесно къса с мъжа до нея. А това донякъде девалвира възгледите й за любовта и за трайното любовно обвързване.

Изследването установило, че булките, които са имали над 150 гости на венчавката си, са се оказали впоследствие най-щастливи в брака си.

Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: браксватбаполов живот
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
48,А докато ти целуваш непорочна девойка, пред която си изтъкнал колко я цениш и поради това, колко любовници си пренебрегнал заради нея, какви ли мисли се въртят в нейната глава, особено ако тя вече е чувала, че при любовна игра мъжкият език се завира къде ли не?
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прочетохте ли нещо важно в статията?Ключови думи: САЩ, между 18 и 34 години."Проучването било проведено сред представителна извадка от населението на САЩ и обхванало 1 294 брачни двойки на възраст между 18 и 34 години. Специалистите проследили партньорите в продължение на 4 години. 23 процента от анкетираните са правили секс само с брачния си партньор през целия изследван период."
52
0
 
2
 
! Отговори
54 преди 9 години
Прав си - много може да се говори и да, различни сме - не мъжете и жените, а хората, което в крайна сметка не е лошо :) Аз имах късмета да привлека човек с моето мисление и пожелавам същото и на останалите - макар и да не споделям възгледите им и в частност да не разбирам как живо човешко същество може да бъде ключалка или стока...
51
3
 
7
 
! Отговори
Обичана преди 9 години
Една брава ако се отваря с много ключове значи за нищо не става, а ако един ключ отваря всяка брава значи е специален.Природа:)И статията е абсолютно вярна.Мислейки, си че ще се усъвършенстват в някой области доста жени си сменят ключалките..
50
0
 
5
 
! Отговори
дасложимточка преди 9 години
Докато човек сключи брак поже да похойка, но след това не бива, особено ако има деца всичко се променя. Все пак не забравяйте, че колкото и да ви се "живее" всеки носи отговорност за постъпките си, а светът е малък. Не може до преди сватбата да си била порно актриса, а после да щракнеш с пръсти и да се превърнеш в Снежанка.
49
3
 
3
 
! Отговори
До 53 преди 9 години
По твоята логика трябва да си търся непорочен мъж (жена съм), за да не ми е непрятен допира му?!? Искам само да кажа, че такъв се намира по-трудно и от непорочна жена :)))
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стоки, коли, употреба??? Още ли говорим за жени или си търсите собственост? Предполагам, че никой от вас няма постоянен партньор..., може би защото не търси партньор изобщо, а пък читавите жени не са навити да бъдат стока със срок на годност и инструкция за употреба.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещата може да станат и по друг начин - примерно хем да си правим кефа, хем да решим демографския проблем в България. Жените се на 18, правите си бързо 2 деца, децата порастват и като наближите 27 години се развеждате и се жените за други. С тях повтаряте същото упражнение и на 36 година се жените трети път, но трябва да побързате, щото на тази възраст при жените деца трудно се раждат. И така на 45-50 години сте щастливо женени за трети път и имате 6 деца.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЦървуляБрат, и твоята не е лесна, а по повод личния опит, прощавай, но от кой свят ни пишеш ?
45
0
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
Ами, вероятно ще ти обясни, че това вчерашното не се брои, а пък твоя ще го надува с любоффф.
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко е гадно докато целуваш готина мацка да се сетиш, че вчера е надувала кавала на някой друг с тая уста!
43
3
 
7
 
! Отговори
Цървуля преди 9 години
Да не забравяме че нашия Господ е казал не прелюбодействувай.Многото партньори носят много болести.Да се спи днес с тая утре с оная е проява на простотия.На никого няма да му е приятно дъщеря му да спи с когото и падне или пък майка му да се *** с всеки срещнат.Според мен повечето хора тука само се хвалят и дърдорят простотии.От личен опит уверявам че най доброто е да си прекараш живота с един човек докато смъртта дойде.Не мога да си представя да живея с друга жена просто не мога.
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятно прозрение.
41
1
 
3
 
! Отговори
Прав си, дЕдо №44 преди 9 години
Равенство нЕма!Тези,дето сте отворили по една уста като хипопотами, няма да имате късмета да вземете момичета, които честно ще ви кажат в очите дали са имали любовници преди вас, или пък, ако са девствени, ще ви предупредят, че ако не ги цените,ще ви бият шута.Такива "мъжкари" като вас или ще налетят на хитруша, която ще ги баламосва, ще им взима парите и ще им слага рога като на благороден елен, или пък, ако попаднете на свястна, някой злобар, като ви прецени акъла,ще ви каже,че е к/ва и КРАЙ
40
6
 
5
 
! Отговори
До всички преди 9 години
Вместо да се карате в този хубав летен следобед, влезте в сайта на която и да е клиника по пластична хирургия. Вижте списъка на предлаганите услуги - там предлагат и възстановяване целостта на девствената ципа.Доколкото ми е известно, ако момичето не е раждало и не е правило аборт, ципата му не е унищожена, а само е разширен отворът й, през който изтича менструалната кръв. Един или няколко шева и пак е девица. Ако е раждала, било по-сложно - тогава присаждали ципа.*** да чете и да се учи!
39
1
 
5
 
! Отговори
до 31 шоп преди 9 години
Шопе, тука има неколко момета, белята си намери с тех, да не са ти дома. Обаче, от дяда си да знаят, че: разковничето не е в думите, а в хормоните и химията - различни при мъжа и жената. Че кой да ви гледа децата, кой да ви готви, чисти. А равенство между двата пола не е имало, няма, няма и да има, де...а и принцесите.
38
3
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 9 години
Прав(а) си. Това важи и за жените. Евалла на мацето, което намери как да прекъсне една устата тетка. На гостуване у роднини присъстваше и тяхна комшийка, която като взе думата, наду главата на всички с философии по разни теми, включително и че "днешните момичета са к/ви", с колко много бил ходил синът й, за ни една не се оженил. Тогава една от най-младите племеннички на домакинята я прекъсна със звънко гласче "Ами никое момиче не иска ***, дето, която не е поискала, тя не е преспала с него!"
37
3
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Много неща са важни при брака, секса е едно от тях, но някои от другите неща са по-важни. Какво означава, една жена да е спала с много мъже преди брака? Означава, че с 99.99% вероятност ще го прави и след като се омъжи и затова мъжете не се женят за такива жени. Мъжете не се женят и за жени, като номер 40, която пише до 35 и 34 и която не може да оцени какво върши мъжа в семейството и смята, че само жената е като слугиня. Много е важно, може би по-важно от секса, да се признава приноса на другия
36
15
 
4
 
! Отговори
До 35 и 34 преди 9 години
Да, но живота доказва различно. Жените са хора като мъжете! Не искат да се нагаждат с характера на мъжете а искат да са уважавани и зачитани. В Бг и в мюсюлмански примитивни държави значение има девствената ципа, в нормални държави брака се гради в основата на зачитане и вазаимопомощ между партньорите! В Бг жената работи, гледа деца, поднася храната на мъжете като слугиня! За какво са мъжете? Затова има демографски проблем! В Бг мъжете са нещастници и живота го доказва!
35
2
 
2
 
! Отговори
РазковничетоЕвДумите преди 9 години
"американско проучване". В САЩ повечето от омъжените жени са не работят, той издържа и нея, и децата, а ако се разведат не е по нейна вина, така го одрусват за издръжка, че тя може пак да не работи.Как тогава няма да се старае да му е вярна?Предполагам,че в 53% от случаите, онези, които са се харесвали, са си допаднали и като секс.партньори и ето ти брак с моногамна.Никъде не пише за по колко от 10-те си партньора са били омъжени другия тип жени.Ако е с 5-6 развода,как да е "щастливо омъжена"?

Спонсорирани публикации