Шумахер може да си е у дома за Коледа

Никой не знае обаче дали ще може да говори и да се движи
Обновена: 4 сеп 2014 14:06 | 4 сеп 2014 10:24, Елка Василева
39
Шумахер може да си е у дома за Коледа
Михаел Шумахер. Снимка: архив, Reuters

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер може на Коледа да се върне от рехабилитационната клиника в Лозана у дома, съобщава пресата в Германия.

Още по темата

„Никой не знае кога Михаел ще възстанови двигателните си навици, способността си да говори и паметта си. В момента той се нуждае от постоянни грижи“, съобщават медиите, като се позовават на източник от болницата в Лозана.

Въпреки тези думи обаче се предполага, че за Коледа Шумахер ще се върне у дома си, пише ИТАР-ТАСС.

В края на декември 2013 г. Шумахер пострада сериозно при ски инцидент във френския курорт Марибел. С тежка черепно-мозъчна травма, в критично състояние той беше приет в болницата в Гренобъл. След извършената операция Шумахер беше вкаран в изкуствена кома.

В края на юни беше съобщено, че след шест месеца и половина Шумахер е излязъл от комата и е откаран в рехабилитационна клиника в Лозана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: ЛозанаМихаел Шумахер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
14
 
! Отговори
до Гневен... преди 9 години
Колега не разбирам,защо си толкова ядосан..било от глупост...ами онзи ден жената като падна с асансъора това какво е..Карал ски човека и паднал..Ти наситина ли дребно човече,което претендира,че дава,че е мн напред и не гледа в чуждите паници ама май,май само там гледаш..Не го мисли Шуми..ако има лек и лекарства за неговото състояние ще му ги осигурят..а защо не даваме на децата ли...Ти даваш ли? Взел ли си дете вкъщи да гледаш...или само по ТВ..слез на земята,че взе да ставаш смешен..
20
0
 
9
 
! Отговори
до Алов преди 9 години
Първо се информирай малко преди да пишеш глупости. Жена му нито е мацка,нито е млада :) :). Тя дори мисля,че е 1-2 год по-голяма от него...да не говорим колко години са заедно и това,че те колкото пари имат няма да им стигнат да ги изхарчат и на неговите внуци,техните внуци...така,че ти това недей го мисли ;)
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гневен българинami sigurno kopma ti e bulgarski, ne piesh Coca Cola, ne iadesh Mars bar ili Nestle, kolata ti e ...e ruska, ako vuobshte imash niakakva...samo bulgarski produkti li kosnumirash ''Bulgarino''?TI, KOITO NE SI CHUJDOPOKLONNIK?
18
2
 
3
 
! Отговори
Симо преди 9 години
До гневен българинМай ти бъркаш нещо,аз въобще не те попитах за това как и с колко си помагал.Въпроса ми е:милионите хора по света подкрепящи Шумахер,лицемери ли са и какво и кой ти пречи да живееш като Симеончо или Шумахер?
17
19
 
4
 
! Отговори
Алов преди 9 години
Жена му нарочно за пред хората уж го глези ,но съм сигурен ,че рано или късно ще му натисне главата в супата или ще го задави с близалка например за да му вземе парите. Мога да се обзаложа! На коя млада мацка и трябва в къщи да гледа сакат и умствено не добре човек и да му сменя гащите.
16
0
 
3
 
! Отговори
Мег преди 9 години
До Гневен българин:Теб понеже всяка вечер те дават по телевизията и всички сме те видяли с очите си, че помагаш, понеже ти си известен в цялата България като най-молосърдния, най-отдадения и най-състрадателния българин! Смешен си, не се ли осъзнаваш?! Ще ти пожелая само едно - дано никога не ти се налага да имаш нужда от помощта на хората, за да не се налага да ставаш получател на коментари като своите!
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ме * дали е Шумахер или некоя кралица, има стотици хиляди хора в такова състояние и никой не го * за тях...
14
0
 
1
 
! Отговори
Симо преди 9 години
До гневен българинКакво стана ще ми отговориш ли както аз го направих?
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo si prav.. negramotnitzi koito izbivat kosmpleksi zashtoto znaiat che sa edno 'NISHTO'...samo takiva hora zlobeiat tuk.I te shte si otidat, no nishto niama da ostaviat sled sebe si....tova e razlikata mejdu tiah i Shymaher...Jivotut na semeistvoto mu nee vuobshte lek...i nikoi ne e zastrahovan...Dobrite hora ostavat v istoriata na chovechestvoto, a takiva kato tezi po dolu-NE.Jivotut im e MIZEREN...
12
2
 
4
 
! Отговори
Meg преди 9 години
До Гневен българин:Тук не става дума за подкрепа на конкретен човек, а за човещина и отношение към такива проблеми по принцип. И да, аз също мисля като Симо, а това не ми пречи винаги да се включвам в кампании за помощ на деца или други нуждаещи се хора, и смея да кажа, че го правя доста често, за разлика от теб, който само афишира, а надали се е трогнал толкова, колкото смело "пише". Добре е да се мисли, преди да се бълват глупости! Жалко, много жалко за такива тесногръди хора...
11
0
 
4
 
! Отговори
Симо преди 9 години
До гневен бъългаринКонкретно ти отговарям,че винаги съм помагал с каквото и както съм могъл,като последният път беше съвсем скоро.Сега ти ще ми отговориш ли КОНКРЕТНО на въпроса за лицемерието на милионите по света и за това кой ти пречи да живееш като споменаваните от теб личности???Съвсем нормално е да ти трепне нещо за някой,който по ти е доставял удоволствие с действията си,дори и индиректно по ТВ, обратното би граничило с... хайде да не давам квалификации
10
2
 
10
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Като чета коментарите и направо умът не ми ги побира.Каква е тая *** бе хора,каква е тая простотия,какво е това чудо?!?!Как въобще може да пишеш такива идиотизми и то на такава тема,без изобщо да се замисляш,че такова нещо може да се случи на всеки,всяка една минута.Зашо се превърнахме в такива ***, не знам...
9
1
 
8
 
! Отговори
До НОМЕР 9 преди 9 години
По тая логика,милионите хора които показват подкрепа за него по целия свят са лицемерни,така ли да разбирам???Просто такова мислене като твоето е мислене на дребна душа.Живял бил като не знам си кой,ами живей и ти бе кой те спира???
8
14
 
3
 
! Отговори
Алов преди 9 години
То ще е хубаво за Коледа да се върне за да му подари жена му играчки за да си играе. Поне като му се ходи до тоалетна вика ли -Акооо?
7
0
 
24
 
! Отговори
Симо преди 9 години
Всъщност беше съобщено, и то неофициално,че Шумахер е показал малки,но окуражаващи знаци на подобрение,нищо повече.Иначе, колкото и да ми се иска да е обратното,няма как да стане и да бъде същият човек,поне да може да говори и да осъзнава какво се случва за да бъде със семейството си.Жалко,много жалко..И все пак,продължаваме да се молим за твоя "красив ум" , Шампионе!!!Forza, Michael!!!
6
0
 
8
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Пожелавам му да е жив и здрав и скорошно оздравяване.
5
0
 
0
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Ние искаме по-често да вървят новини (реклами) с него и по възможност да го показват ето така с логата на спонсорите ,че добри ни носи иначе само в неделя го показваха!
4
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На си ти ли се се на екстремни спортове.
3
19
 
1
 
! Отговори
Аертон Сена преди 9 години
Айде , Шуми! Чакам те скоро по ВЕЧНИТЕ ПИСТИ НА РАЯ......... Да си направим феноменално състезание с Роланд Ратценбергер и Рони Петерсон! Няма какво да вегитираш в такова "състояние".......... Велик Шампион , като теб , няма защо да се мъчи и да бъде мъчен....... Явно идва времето ти , да заемеш достойното си място до ЛЕГЕНДИ като мен , Рони Петерсон , Жил Вилньов...........
2
26
 
4
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
Първите думи на Шумахер били: Кут Кут Кут Кут Кудяк!!!

Спонсорирани публикации