Отново правят опит да върнат Казийски в националния

Данчо Лазаров ще се срещне с волейболната звезда в Италия
Обновена: 26 сеп 2014 14:03 | 26 сеп 2014 12:22, Красимир Ангелов
7
Отново правят опит да върнат Казийски в националния
Матей Казийски. Снимка: Булфото

Шефовете на волейболната ни федерация ще направят всичко по силите си, за да върнат Матей Казийски в националния отбор по волейбол, съобщава "Труд". Дългоочакваната среща между него и шефовете на родната федерация е напът да се случи.

Казийски се очаква да пристигне в Триест в неделя, за да гледа последния мач на женския ни национален отбор срещу Канада от първата фаза на световното.

Момичетата играят в Триест, където са позиционирани също президентът на централата Данчо Лазаров, вицето Иван Тодоров и изпълнителният директор Станислав Николов.

Планира се те да разговарят с Казийски в началото на другата седмица във Верона, където се очаква да продължи отборът ни на Мондиала.

Вероятно това ще е решителният опит Матей да бъде върнат в националния, който напусна преди Олимпиадата Лондон 2012 с искане за оставка на цялото ръководство на федерацията. Треньорът Пламен Константинов опита да склони Казийски за завършилото световно в Полша, но получи отказ.

Още новини от света на волейбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
инжИнер преди 9 години
Отстранете причината - тоест инж.Данчо Лазаров, и тогава няма да го има следствието.Трябва да си ***, за да наричаш хора като Казийски и Бербатов национални предатели, а идиотизмът, казват, нелечим.
6
2
 
7
 
! Отговори
Матей, не се давай!! преди 9 години
Троловете на Данчо Лазаров и федерацията бързо бързо се пренесоха тука! Не спят! Дебнат с F5 на клавиатурите си по сайтовете, и ръсят помия срещу един велик спортист!
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този е като Бербатов - обиден съм на българския народ - ***. Толокз не можеше да изиграе Олимипада като Владо Николов и посел да прави бойкоти - не, трябавше да е преди нея, да съсипе отбора. Четирима треньори му се молиха на колене - Пранди, Найденов, Плачи, Конснантинов, Владо Николов отиде - не. ***. Срещу този медиите трябав даорганизират едан мощна кампания
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе каков се занимават с този национален предател! Нямало да игаре ако не назначат Радо стойчев за треньор!***! Какво пък толкова направи Стойчев - едно 7 място - Силвано Пранид и Матин стоев ни направиха 4 в света?!
3
1
 
4
 
! Отговори
az tam преди 9 години
А как се точат парички така. Цяла делегация в Триест Верона, къде после ще се увещават :)
2
2
 
10
 
! Отговори
алена преди 9 години
единствения начин, да се върне Казийски в националния отбор е Лазаров и сие да напуснат федерацията
1
1
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ха дано,ама надали.Много...шефф в тази волейй-болна централа,а не остана кой да...играе на мрежата и да обучава класни волейболисти.Една птичка...пролет не прави.

Спонсорирани публикации