Непознатите кътчета на света около нас

Камерите на Google Street View са запечатали уникални кадри
Обновена: 2 окт 2014 16:44 | 2 окт 2014 16:37,
12

Снимка: Tumblr / Street View Photographs

Пътуванията до екзотични дестинации струват много. "Пътуването" с Google Street View обаче е напълно безплатно, а потребител в социалната мрежа Tumblr е събрал едни от най-впечатляващите кадри, които ще напълнят очите ви.

"Исках да пътувам, а и обичам да снимам, затова предприех виртуално пътуване", разказва той. Всяка от снимките е редактирана за по-магическо усещане чрез програма, спонсорирала проекта. Вижте някои от кадрите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Джукър преди 9 години
Сидни, имам новина за теб, селска бичкийо. Ти не живееш в Сидни, ти живееш в Dnes.bg. Квартала ти наистина е страхотен, но такъв *** като теб рядко се среща. Кел файда че си там, като не излизаш от този сайт?
3
1
 
2
 
! Отговори
До н. 2,3 и 5 преди 9 години
Всички ние които сме тук, сме съпричастни към твоите проблеми . Само с интернет не става. Трябва и среща с психиатъра !
2
0
 
2
 
! Отговори
До Сидни ав$стралия преди 9 години
Браво, радвам се за теб! Дай боже всеки!
1
3
 
4
 
! Отговори
сидни ав$тралия преди 9 години
до 4ами извинявай че са ми показали квартала и детелината до нас по която минавам всеки ден на 9та снимкаИзвинявай ако пропускат твоя квартал в подобни статии, да не би защото ти да си "***"?Ти какво предлагаш да се избиват да снимат където ти живееш ли? Или да бъде сайта на лузарите непрокопсали с злобата и цъкане на минуси срещу успялите богати проспериращи българи по света?Човек сам кове съдбата си, в противен случай съдбата му го наковаваЖелая ти успех, поздрави от 9та снимка

Спонсорирани публикации