Меси: Приятно е да бележиш, но головете във финалите са най-важни

Аржентинецът се изравни с Раул по голове в Шампионската лига
Обновена: 6 ное 2014 14:02 | 6 ное 2014 10:13, Красимир Ангелов
0
Меси: Приятно е да бележиш, но головете във финалите са най-важни
Снимка: Reuters

Суперзвездата на Барселона Лео Меси очаквано бе в добро настроение след победата над Аякс с 2:0 снощи, при която изравни рекорда на Раул по голове в Шампионската лига.

Мнозина очакваха Кристиано Роналдо първо да направи това, но португалецът пропусна да вкара на Ливърпул във вторник и аржентинецът се възползва.

"Винаги е приятно да бележиш, но попаденията на финал са най-важни и запомнящи се и така ще бъде винаги", заяви Меси, който се разписа при последните два триумфа на Барса в Шампионската лига през 2009 (2:0) и 2011 (3:1) в двете срещи с Манчестър Юнайтед.

"Важно е, че победихме и се класирахме напред в турнира. Сега ще се опитаме да завърщим първи в групата и да изпреварем ПСЖ, но това няма да бъде лесно. Имахме затруднения днес, особено през първото полувреме, но успяхме да се възползваме от шансовете, които получихме и това се оказа от решаващо значение", добави той.

"Радваме се, че Луис Суарес е при нас малко по малко той се адаптира към нашата философия и стил на игра. Това бе третият му мач, който играе с нас и очакванията към него са наистина високи. Сигурен съм, че ще ни донесе много", изтъкна Меси по отношение на новото попълнение на Барселона.

Аржентинецът има 4 гола в 4 мача от Шампионската лига досега през кампанията, като общо попаденията му са 11 в 14 срещи и поне засега сезонът му не е чак толкова впечатляващ, колкото бяха някои от предишните.

Още новини и реакции след мачовете в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации