Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос

Пулев прибира 1.4 млн. долара за мача, Кличко - 5.7 млн. долара
Обновена: 16 ное 2014 09:51 | 16 ное 2014 09:47,
418
Кобрата в болница, има съмнения за счупен нос
Снимка: БТА

Българският претендент Кубрат Пулев, който загуби мача за световните титли по бокс на Владимир Кличко след нокаут в петия рунд, е постъпил в болница в Хамбург със съмнения за фрактури на лицеви кости, съобщават германските медии след двубоя. Той ще премине изследвания и ще бъде изписан.

Пулев изпадна три пъти в нокдаун преди тежкия удар на Кличко в петия рунд, което принуди д-р Щефан Бок, лекарят край ринга, да изпрати моментално българския боксьор в болницата в Хамбург.

Пулев обаче изглеждаше в добро състояние след мача срещу украинския боксьор.

"Има съмнения за счупване на носа и ключицата. Естествено, трябва да проверим и главата му за признаци за мозъчно увреждане", каза д-р Бок в интервю за Билд.

Украинският боксьор Владимир Кличко е заработил хонорар в размер на 5.7 милиона щатски долара от мача си срещу Кубрат Пулев, съобщава abendblatt.de.

Още по темата
Пулев ще получи хонорар от 1.4 милиона долара за мача.

Виталий Кличко поздрави всички украинци в своя личен акаунт във Фейсбук след победата на неговия брат Владимир.

"Тази победа е за цяла Украйна! За всички бойци и патриоти! За тези, които влизат в битка със смело сърце и всички сили само и единствено за победата. Слава на Украйна!", написа Виталий.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


418
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 304Сам ставаш смешен с тъпотиите си. Нали при нагласен мач залозите са тройно по-големи ако нашият бе стигнал до 10-ти рунф дпримерно? Рекламите ще са още по-големи. А то за 15 минути приключи всичко. Откъде ще ти дойдат приходите за нагласената среща от другите 5 рунда които не са се състояли? Ти *** ли си бе? Кой бяга от възможно най-много мангизи?
285
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Плувачите са комплексари.
284
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До славянинСтига с филмите, стига с гъбките, ела в реалността!Браво Кобра! Един ден ти ще държиш доста колани, но има още вода да изтече до тогава. Бъди търпелив и давай напред!
283
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 289Не ставай смешен, всичко е пари в този спорт, най-различни залози от това кой ще победи до това в кой рунд ще стане, как ще стане и т.н. а иначе удара на нокаута не беше наистина с чак такава сила че да просне по гръб 115 килограмов мъж и то така че да неможе да стане, а това за прегледите и съмненията за счупен нос или други работи са си обичайната проецдура и имат за цел да създадът впечатление за ожесточен двубой, това пак е бизнес, просто това им е работата на професионалните боксьо
282
2
 
1
 
! Отговори
Френч преди 9 години
Сега нашто Асан ше го пробва да го туш туй Килинчго шото е много силна. Нашото Амет от маалата и тя вика дето е щяла да се дуалира. Може да сме *** ама *** расбираме туй боксъ.
281
10
 
17
 
! Отговори
Кубрат, винаги с теб преди 9 години
Няма друго обяснение за негатините коментари към Кубрат тук, освен много тежки психо-физически комплекси на техните автори, граничещи с омраза към самите себе си.Такива психо-физически *** са наричали и Левски бандит, и Ботев хулиган.Кубрат се изправи срещу една империя, империята Кличко, носеща милиони на боксовите шефове. Само това стига, за да Бъде Кубрат националан герой и той Е! А психо-физо-*** тук треперят пред полите на жените си и си избиват комплексите подло тук.
280
0
 
1
 
! Отговори
до 299 преди 9 години
абе ходи си там на другите теми бе, ***.там на любимите теми.
279
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 297Муахахахаха...монаха 1.60 докато стигне с ръчижците си или с крачката си до физиономията на Кличко, украинецът би го заровил два метра под земята само с чукове.
278
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тя Украйна е нападната вече от Русия. Русия както винаги върши работата вместо нас.
277
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе ако Кубрат не си беше забравил винкела, Кличко и до третия рунд нямаше да издържи.
276
4
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
за милион и половина и аз съм готов да ме натупат!
275
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И кво сега - ако убиеш някой на ринга, няма нищо, законно е. Ако някой ти нахлуе в дома и го убиеш - кофти, не трябвало.
274
2
 
4
 
! Отговори
кво правиме преди 9 години
сега? ще нападаме ли Украина да им го върнеме или ще хулиме по Кличко? А?
273
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам, ама тоя свят си е луд и свиреп. Какво пречи да играят със специални каски. Ама това е то, хората искат жестокости като от Римско време.
272
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно задължително е ядрено-магнитен резонанс на цялото тяло, така е. Ега ти "спорта" - може и да не се прибереш у дома след мач.
271
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 286вЕрно ли, бе? Значи викаш Кличко трябваше да убие от бой Кубрат в 5-я рунд, а не да продължи до 10-я примерно с което ще има двойно повече реклами в телевизиите при нагласен мач? Голяма логика, човече. И другото- ти би ли се подложил на чуковете на Кличко да ти счупят носа, а не ако си си прибрал мангизите със съперника да се уговорите по-леки удари да има ако може даже без драскотини по лицето, а????? Че нашият има Късмет че е жив го оставяш ей така ???? Смешеееен!
270
1
 
8
 
! Отговори
реално преди 9 години
Мениджера на Кличко каза преди срещата , че нашият ще издържи до 5-ия раунд и какво се учудвате ... той просто не искаше да го бие повече... а рекламата и приказките са друго нещо.. пари и пак пари....
269
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе Българи за нищо не става! Само лъжат и предават един другия! За това държава на тоя хал бе.
268
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 284Естественно че е театро бе пич, в америка отадвна почнаха да виждат това, затова и продуцентите се насочиха по-сериозно към европа, всичко се договаря предаврително, в кой рунд и как ще приключи мача, снощи например Кличко можеше да приключи още в 1 рунд, ама ако го беше направил продуцентите щяха да претърпят много загуби, като с Майк Тайсън навремето когато нокаутираше в първия и втория рунд :) по-всичко си личеше че мача е спазарен и можеш да си сигуррен че Пулев си е взел своето
267
0
 
4
 
! Отговори
Е.С.С.С преди 9 години
... не чули, чупим скули...

Спонсорирани публикации