Десислава се завърна триумфално на "пайнерска" земя

Кали яхна метлата, Азис върна в играта Мария
Обновена: 3 дек 2014 14:12 | 2 дек 2014 11:00, Александър Попов
80

Преслава. Снимка: Булфото

Който си е мислел, че попфолкът е преминал в отвъдното през 2014 година, дълбоко греши. Поредното доказателство за това е снощният концерт на телевизия "Планета" в НДК, с който медията отпразнува 13 години от старта си.

Залата се пукаше по шевовете, имаше и правостоящи, което не се бе случвало няколко години. Над 3500 фенове дойдоха да видят любимците си, които се постараха да им поднесат шоу.

Безспорно един от гвоздеите на вечерта бе изявата на Десислава, която се завърна в димитровградската компания след 11 години изгнание. Певицата, която в момента е и треньор в "Гласът на България", напомни за себе си с микс, в който включи парчета от "пайнерския период" - "Някой ден" и "Две сърца", както и "Моето зайче". И публиката показа, че не я е забравила и пя с пълно гърло с нея.

Иначе концертът бе открит от Глория и нейната дъщеря Симона. Първото голямо избухване в залата бе, когато на сцената стъпи синът на Тони Стораро - Фики, който от кеф почти си спести пеенето, за да може да се изявят феновете в залата. Галена пък прикова погледите с рокля с безкрайна цепка при дуета си с Фики, а двамата вече се наложиха като един от най-успешните дуети на димитровградската компания.

Мария също може да бъде доволна, след като последните години остана в миманса и предпочиташе да отдава силите си на връзката си с Християн Гущеров. От дупката я измъкна Азис, като двамата също обраха овациите с дуета си "Чуй ме".

Кали пък яхна метлата и успешно изигра образа на домакиня, познат от изявата й във VIP Brother. Тя се появи по престилка за премиерата на дуета си с Илиян "Няма да те питам".

След Глория феновете видяха и още една певица от тежката артилерия от зората на жанра - Ивана. Видимо позагубила блясък през последните години, тя продължава да се радва на голяма подкрепа от феновете.

Емилия представи новата си песен "Без въпроси", с премиера се отчете и може би най-голямата любимка на публиката - Преслава. Тя изпълни новата си балада "Ако утре ме губиш".

Не липсваха и комични моменти, като изпълнението на Кристиана, която така и не разбра, че има микрофон и поне трябва да имитира пеене. Ани Хоанг пък притесни част от публиката с визията си. Наистина, за първи път тя не изглеждаше толкова кичозна на сцената, но пък роклята й подчертаваше прекалено тънките крачета, които предизвикаха коментари дали не е болна от анорексия. Теди Александрова пък единствена се осмели да се "нагъзи" на публиката, но пък полурапърската й визия не кореспондираше с кючеците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Митко Пайнера да си разработи певачките.Да им пусне видео-филми на велики певци .Ще види как пее една Лара Фабиан .Тези певци пеят на високо енергийно ниво ама за това се иска да имаш чиста душа и сърце за да излезе този чист и плътен глас.А не като неговите артистки дето заработват по 7000 хил.лева за една нощ.
55
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Тези мили девойчета от Пайнер са на ниво "Да разиграем долната маймунка на поредния ***".Певци и артисти на ниско енергийно ниво.Нищо общо с гласови възможности.Като ги сравниш с певци от класата на Селин Дион,Уитни Хюстън и подобни певци и ти идва да потънеш в дън земя от напеви,звуци ,гърлено виене и снимтене на удавени вълци.
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
десислава е *** ***
53
3
 
11
 
! Отговори
куция индианец преди 9 години
пайнер е известна американска марка за електроника и този димитровградски *** трябва да бъде съден за плагиатство
52
10
 
5
 
! Отговори
д преди 9 години
Димитровград - градът на мечтите!
51
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствено ми хареса Цветелина Янева пя май на живо и песните и бяха добри, а Кристиана няма смисъл и да коментирам
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОР-ЧВООООООР
49
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тя огладня, и от няма на къде трябшва да разгъна шублера на Митко Инженерът
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tova sa dosta loshi I tuzhni *** za bulgarskata kultura. Izvinete za latinicata, no niyamam kirilica v rabotata.
47
0
 
30
 
! Отговори
Чалга преди 9 години
Преди 1-2 години го засякох по БосфорТВ и се вгледах. Някакви кокони във вечерни тоалети, грим и прически, заседнали на маси с пластмастови туби Дерби Кола и Дерби лимонада. Егати стила, егати чудото. Смех, смех.
46
1
 
18
 
! Отговори
Спиндера преди 9 години
Веселин Маринов-ан в собствен сос там ли беше? Снимки?
45
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 18-та снимка около кръста си Азис е увил обърнатия си заден хастар ли? :D
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веднага да информирате CNN! Как може да пропуснат най-важната световна новина?! :))
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ъъъъ...те хубаво са сложили снимки, ама са пропуснали информацията за цените. :))
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До valiqИди на женския пазар, сигурно ще намериш такава.
41
2
 
16
 
! Отговори
ПО БТВ преди 9 години
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ГИОБЕК ФАКТОР С ВОДЕЩИ МИЛКО АЗИС КОНСТАНТИН И КОНДИО
40
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледайте и се радвайте! Това е настоящето и бъдещет на България!
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чак пък в новините, а и като си представя че днешното поколение подръжава на тези .... индивиди. Една от много причини да емигрирам.
38
3
 
21
 
! Отговори
ПРОСТИЯ ДО ШИЯ преди 9 години
МИТИО ПАЙНЕРА Е ПЛАТИЛ НА ДНЕС.БГ ДА РЕКЛАМИРАТ ТОВА САБИТИЯ/ПРОСТОТИЯ/
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Още една чалга-*** осъзна че няма как от нея да стане оперна прима или даже естрадна певица, след като вече е въртяла гюбеци и се завърна "ТРИУМФАЛНО" към кючеците, силиконите и пеенето с консумация

Спонсорирани публикации