Мъж вряза кола в хора във Франция, викайки „Аллах”

Двама са ранени тежко, но без опасност за живота
Обновена: 22 дек 2014 14:08 | 22 дек 2014 08:12,
46
Мъж вряза кола в хора във Франция, викайки „Аллах”
Снимка: архив Reuters

Мъж вряза с викове „Аллах Акбар” автомобил в група хора във френския град Дижон. 11 души са ранени, двама тежко. Животът им обаче е извън опасност. Това съобщи АФП, цитирана от „Фокус”.

Нападателят е арестуван.

„Мъжът, роден през 1974 година, е психично нестабилен, той е бил настанен в психиатрична клиника. За сега мотивите му не са установени”, съобщи близък до разследването.

По данни на очевидци шофьорът е викал „Аллах Акбар”. Той обявил и че действа „от името на децата на Палестина”.

Нападението се случва ден след като французин, приел исляма бе убит, след като нападна трима полицаи с викове „Аллах Акбар” в град Жу ле Тур.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ФранцияАллах
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАКБИР!!!
22
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Не аллах е велик, а Моше, защото успя да стъпи на врата на всички народи и да прави с тях каквото си иска!Унищожението на Християнството и Християните му е хилядолетна мечта и той ще я постигне именно чрез исляма.Сбогом, България!Сбогом, Европа!Сбогом, Християнство!Сбогом, живот!
21
0
 
6
 
! Отговори
без граници?!... преди 9 години
ЕС и глобализация означават точно това - престъпност, убийства и ислямизация!
20
0
 
6
 
! Отговори
Момче катунарче преди 9 години
Нормално е вече това. Европейците да свикват.
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Франсетата като не искат нашите *** (*** самоубиец няма) да си живеят с лудите араби.Между другото Дижон е пълен с ЗАБУЛЕНИ тарамбуки. Имаш усещането че си в Джеда или Техеран.
18
3
 
15
 
! Отговори
Марк до 27 преди 9 години
До Али РезакТи си ненормален, ако го мислиш това!! В Исляма жената не е човешко същество! Мъжът може да я убие, само ще трябва да плати на баща й и на братята някаква сума! Исляма е найретрограднакта религия! В Ислямския свят няма нища създадено нито кола, нито компютър, нито каквато и да било технимческа иновация! Всичко , което ползват мюслитата е дело на Християнския Запад! На резака му дай да се дупи по 5 пъти на ден!
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МаркДа, ама заблудените и промитите мозъци още не могат да го осъзнаят! Ще го осъзнаят, когато им турят фесовете! Ако сега не се направи нещо и не се вземат мерки в световен мащаб, исляма ще е водещата религия в Европа скоро. Не знама защо обаче за сега никой не обръща сериозно внимание на този проблем, защо се мълчи, защо правителствата не казват нищо и не правят нищо!
16
16
 
5
 
! Отговори
Али Резак преди 9 години
Руски журналист е бил в дома на мюсюлманско момиче в Кавказ седмица, преди то да се взриви в Москва. Изключително кротко и вярващо, без характерните християнски момински пороци - алкохол, разголване, кълчене.... , то казвало - ,,Колко щеше да е хубаво, ако всички хора бяха мюсюлмани!''. И вие не сте далеч от таз мисъл, като гледам турските сериали как се почитат. Особено тези, показващи семейния бит, нрави и традиции.Което е наше минало и явно ще вървим към него.
15
6
 
10
 
! Отговори
Марк преди 9 години
Пичове, не искам да съм лош пророк, но трябва да знаете, че Християнската цивилизация изживява последните си години! Намираме се в началото на края! Вижте това:youtube/watch?v=_GMW2xBqSfo
14
1
 
26
 
! Отговори
оп-са преди 9 години
От исляма по мирна религия няма-това се опитват да ни обяснят всички ***. И по-мирно от това да взривяваш сгради, метро, да взимаш заложници в театри и училища, да отвличаш момичета, да убиваш, трепеш, да всяваш страх, да крещиш истерично-алах абкар-как така не виждате колко мир има в това?
13
2
 
6
 
! Отговори
Марк преди 9 години
До БАЧКАТОРПриятелю, не се надявай!! В Русия е още пострашно! Единствения резултат от идеята на Путин за Евразийски съюзе, че Русия се пълни с мюсюлмани от азиатските републики! Само в Москва са вече 2 млн.!!! Кофти работа! Остава Китай или Япония! Там все още няма!
12
2
 
23
 
! Отговори
Марк преди 9 години
Една мюсюлманка в Европа ражда средно 8,2 деца, а една християнка 1,6!!!! При това положение е въпрос на време /не повече от 1015г./ в Европа да се появи мюсюлманска държава, после втора и т.н.!!! Миналото и сегашното поколение европейци са ***, ксоито ще бъдат проклинани от децата и внуците , че ще допуснат това!
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БАЧКАТОРАбсолютно! Ако нещата продължават така и в България и по света и аз смятам да емигрирам в Русия. Това и без друго ми е детската мечта!
10
4
 
13
 
! Отговори
Пияндурник преди 9 години
Аз като взема, заплата тръгна да пия по кръчмите и викам, на рускинята "Алла Я в Бар"!
9
4
 
23
 
! Отговори
уоки преди 9 години
Нещата ще се оправят само ако свестните.мюсюлмани се обърнат срещу фундаменталистите . Истинските мюсюлмани трябва да се обединят с християните .
8
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното доказателство, че тия са психично болни и не трябва да излизат от лудницата. Съжалявам, обаче никой не може да ме убеди, че това е постъпка на нормален човек. Така, че да си ходят там в пустините и да си яздят камилите и да нараняват никого.
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много интересно! Викал "Аллах" и се забил в група хора. Ами във Франция вероятността в тази група хора да има повече мюсюлмани отколкото християни е огромна. Ходил съм в Париж и там белите европейци са малцинство! ***, азиатци и основно араби!!! Тоя се опитва да избие своите.
6
1
 
14
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Какво си се разрунтавил, обясни ЗАЩО точно когато Франция призна Палестина се случва това, мм???
5
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Той, Путин, да се оправи с Чечня. Руската империя 300 години не може да се оправи с половин милион кавказци, а ти искаш да се повед света. За справка - Лермонтов се е бил в Чечня и има поеми за битките там.
4
11
 
36
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Това е Новият световен ред срещу, който Путин поведе война !Всяка жаба да си знае гьола.По време на Студената война светът беше уреден далеч по-добре. Черните бяха в Африка. Белите в Европа.Мюсюлманите в мюсюлманските държави, където лидери като Садам, Кадафи, Башар Асад, Мубарак и др. ги държаха под контрол.После илюминати ги обявиха за "диктатори" и ги избиха или свалиха от власт.Междувременно течеше изкуствено омесване на расите и религиите и се стигна до това ...

Спонсорирани публикации