Сватби за самотни жени - хит в Япония

Целта била да им се повдигне самочувствието
23 дек 2014 22:20,
13
Сватби за самотни жени - хит в Япония
Снимка: Reuters, архив

Туристическа агенция в един от най-красивите японски градове - Киото, започва организирането на сватбени церемонии за самотни жени, съобщява Би Би Си.

Услугата на агенцията включва избиране на специална рокля за „сватбата“, букет, прическа, лимузина, нощувка в хотел и албум със снимки от незабравимия ден.

„Този пакет повдига самочувствието... Ефектът напомня на посещение в обект от световното културно наследство“, твърди една от първите булки.

Около 30 жени от цяла Япония са станали булки по този начин. Почти половината от тях са били женени все пак, но не са имали сватбена церемония и не са доволни от сватбения си ден.

Собственикът на туристическата агенция обяснява, че услугата е създадена, за да могат жените да се чувстват по-позитивно. Въпреки това признава, че някои хора могат да се чувстват самотни, тъжни и нещастни.

Статистиката в Япония посочва, че все повече японци живеят сами. Причините за това най-често са възрастта, урбанизацията, повишеният брой на разводите. Според прогнозата на Националния институт по социални изследвания се очаква населението на страната да намалее с между 26 и 38 процента до 2026 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Nipponi преди 9 години
Едно не разбрах как ипотеките са за 100- 150 години па сградите в Токио ги подменят на всеки 35-40 години , масларка освен виетнамци да внесе и млади социалистки тайландки , филипинки и т.н........
10
0
 
1
 
! Отговори
ано преди 9 години
Предпоставките за тази ситуация бяха създадени от западнизирането на Япония и икономическият бум-страната е бедна на суровини а слабо разчлененото крайбрежие ограничава местата ,където могат да се изграждат пристанища,което прави неизбежно струпването на основната част от населението в малко на брой градски агломерации,а в градовете е-по трудно отглеждането на деца -в столицата Токио живее една четвърт от населението на страната. Освен това за толкова просперираща държава емигрантите са малко
9
0
 
5
 
! Отговори
МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ преди 9 години
Вай вай вай! Как така сами бе! Аз за ко съм? Веднага сменям Айшето за некоя по така засукана и млада гейша. Ми така де. Трябва да разпространяваме генофонда си. Че току виж изчезнал. Хахаха. Нека опитат, доволни ша останат.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"По-позитивно е мъгляв термин, политиците го употребяват.Да се чувстват по-добре жените, нека така да е"-------------------------Беден речник!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Собственикът на туристическата агенция обяснява, че услугата е създадена, за да могат жените да се чувстват по-позитивно..........................................Да се чувстват по-добре жените, нека така да е.По-позитивно е мъгляв термин, политиците го употребяват.
6
7
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 9 години
"Според прогнозата на Националния институт по социални изследвания се очаква населението на страната да намалее с между 26 и 38 процента до 2026 година."Пишете откровени лъжа за Япония и японците. Японците намаляват с 0.1% на година, а българите с 1% годишно източник базата юот данни на ЦРУ. Според вас журналистите българите били по-добре естествено. Е бива да ни правите на маймуни но днес просто прекалихте.
5
3
 
8
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Да ама наскоро някакъв порнопродуцент от Япония цивреше че мъжете японци "актьори" в този отрасъл можели да се преброят на пръстите на едната ръка. То и какъв "артист" ще е японец с 6 см работен инструмент. Може и за това да плачат японките. :) Акира като по-изявена може да се уреди с гостуващ актьор.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствената японка която не циври е порно актрисата Акира. Дълги години не даваше в ***, но накрая си го даде за пръв път на най-красивият и кадърен порно актьор- Мануел Ферара. Голямо *ане падна.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сумиста Махлянов подаде молба за освобождаване от българско гражданство и молба за японски паспорт. Преди това е награден от президента на България Георги Първанов с орден Стара планина.
2
2
 
2
 
! Отговори
Нагазаки преди 9 години
Правят и много японски порнфилми за да увеличат раждаемостта.
1
8
 
29
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
До АнонименНе си способен да разбереш Япония ! И 150 топ простакеси на ТВ ПЛАНЕТА не струват колкото една японска евтина компаньонка !

Спонсорирани публикации