Милионерка завеща на кучето си по 100 000 долара годишно

Болонката била свикнала на луксозен живот
18 яну 2015 16:30, Анисия Иванова
30
Милионерка завеща на кучето си по 100 000 долара годишно
Снимка: архив Reuters

Милионерката Роуз-Ан Боласни от Ню Йорк включи в завещанието си любимата си малтийска болонката Бела Миа, като й отдели по 100 000 долара годишно, съобщи ТАСС.

"Бела Миа ми е като дъщеря, каквато никога не съм имала - каза Боласни. - Тя е свикнала с луксозен живот и искам след смъртта ми да не се лишава от нищо".

Роуз-Ан Боласни е на 60 години. Тя е счетоводителка и има двама сина, но според нея те нямат нищо против щедрото завещание за кучето.

"Синовете ми са големи и успели хора. Не им трябват моите пари. А и те знаят колко щастлива ни направи мен и мъжа ми Бела Миа" - каза Боласни.

Бела Миа наистина се радва на разкош. Тя има самостоятелна спалня с огромно легло и собствена гардеробна, в която са подредени над хиляда тоалета и аксесоари.

Стопанката й често я храни с лъжичка, а когато пътуват я води на петзвездни ресторанти. Любимото ястие на Бела Миа е филе миньон. Всяка неделя кучето ходи на подстригване и педикюр. Бела Миа е на три години.

Рекордът за завещана сума на животно принадлежи на американската милиардерка Леона Хелмсли и кучето й Трабъл.

През 2007 г. тя завеща на малтийската си болонка 12 милиона долара, но роднините й успяха да си върнат 10 милиона долара, като доказаха, че Леона Хелмсли е имала психически проблеми, когато е съставяла завещанието. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
еа преди 9 години
2000 долара за кучешка храна и останалото за "грижача" на кучето й. лол.
13
0
 
4
 
! Отговори
ffs преди 9 години
Ненормалница! А тъпкач на кучето не му ли водиш?!
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ко му пука на мен да отиде да го каже на гладните бездномни хора
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снобско безумие.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз на моя *** му завещах сливата на село, 50 литра ракия, дамаджана вино и два бидона с кисело зеле.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След като е милионерка , има и много имоти , те ще останат за синовете й. И милионите й също!Тези 100,000 годишно са нищо .А тя е на 60години , кучето ще умре преди нея.Милионерката иска да бъде написано нещо за нея !
8
9
 
5
 
! Отговори
до D[V01D] преди 9 години
Не прави сметка на чуждите пари, хайде, понапъни се, изкарай няколко милиона и ги дай на гладуващите, като толкова ги разбираш нещата! Дотогава- тихо!
7
0
 
0
 
! Отговори
London преди 9 години
До Анонименti si specialen
6
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все пак кучето няма разумна душа и няма да отговаря за делата си.Докато хората са разумни.Много по-добре беше да ги дари на хора, които имат нужда тези пари.Човек е неизмеримо над животните.Създаден е по Божи образ и подобие.Човекът е една малка вселена, един малък свят.
5
7
 
15
 
! Отговори
ред чук преди 9 години
Владимир Илич Ленин не успяда ги оправи ,обаче Владимир Владимирович Путин ще избие кокала от муцуните на тези *** и на техните собственици...милионерите с помиярски манталитет ...*** буржоазия
4
13
 
23
 
! Отговори
D[V01D] преди 9 години
Дано гори в ада тая, ама в най-нажежения котел. Малко за благотворителност да беше дала, колко гладни, бездомни и сираци има. Не, важното е помияра да се храни с филе-миньон и да ходи на маникюр.
3
2
 
13
 
! Отговори
1 преди 9 години
И кой ще гарантира, че кучето ще живее луксозно след смъртта на богаташката
2
9
 
34
 
! Отговори
Прохор (Прошенка) преди 9 години
Дебилната американска "нация" ограбва светът , за да може да си храни *** с филе миньон , да ги водят в 5 звездни ресторанти , да им завещават милиони (които да се чудиш какво ще прави помияра ) и прочее извращения , докато в същото време 90 % от население гладува ! Вижте само в "европейска" България какво е дереджето !
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Болонка да си в днешно време :)

Спонсорирани публикации