Маша се класира без проблеми на 1/2 финал в Австралия

Рускинята надигра Южени Бушар от Канада с 6:3, 6:2
Обновена: 27 яну 2015 14:06 | 27 яну 2015 09:48, Красимир Ангелов
7
Маша се класира без проблеми на 1/2 финал в Австралия
Снимка: Reuters

Мария Шарапова се класира за полуфиналите на Откритото първенство на Австралия по тенис. На четвъртфиналите тя надигра Южени Бушар от Канада с 6:3, 6:2.

Рускинята ще играе срещу Екатерина Макарова на полуфиналите на първенството. 26-годишната тенисистка победи Симона Халеп от Румъния с 6:4, 6:0.

До момента двете рускини са играли пет мача помежду си и във всички е печелила Мария Шарапова.

Още новини от Australian Open четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 3Вижда се че "разбираш' от тенис ............ колкото магаре от симфонична музика.Мара играе н'какъв тенис но пък Дришката е олицетворение на посредствеността.Добре че го подхвана оня каносания с перуката да го понапомпа та да гледаме среиали от комедийния филм "Вижти мъ как съ фърлям, как съ мятам" че иначе "таланту" беше отекъл в канала.Скоро обаче сериала ще свърши а Дришката ще се върне при кауните защото иМара ще му бие шута.
6
0
 
2
 
! Отговори
Наказателят преди 9 години
До хохо - Еййй, човек, направо ме спука от смях. В офиса сам и колегите се чудят на кво се смея толкова !!! Направо ми иде да се затъркалям по земята. Направо ми оправи деня !
5
1
 
3
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Брей, стъпка напред св публикацията, не са не са ни припомнили, че става дума за приятелката на Григор Димитров, направо не е за вярване :)
4
0
 
14
 
! Отговори
хохо преди 9 години
лошото за Шарапова е че я чака пак онази напомпаната Годзила - брат Уилямс
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мдаа, Маша е световна класа. И турнира ще спечели. Скоро пак ще е номер едно в световната ранглиста, измествайки минотавъра с дебелите джуки.Жалко за наш Григорчо, че няма достатъчно дух и воля, за да бъде на върха. Че по отношение на техниката е най-големият талант (да ме простят поклонниците на "великия" *** от Швейцария, ама е така) спор няма, че всички го подкрепяме - също. Но трябва да стисне зъби и да играе на кръв, както най-големите, за да стане един от тях.
2
0
 
10
 
! Отговори
Осведомен преди 9 години
Наблюдавах тази сутрин двубоя. Шарапова беше просто перфектната машина. Допуснатите грешки, бяха от невнимание, не от неопитност.... Но си заслужи победата, още повече че играта понякога не е само техника - да победиш е въпрос на издръжливост, търпение, характер и сила... Затова може би ще стигне и по-далеч от сегашното си класиране в ранглистата...Успех й желая !
1
3
 
7
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
Браво на Наша Маша, но и Бушар има добра дограма, не може да се отрече.Наший Гришко имаше и с нея взимане даване.

Спонсорирани публикации