Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg

Дискутиране на финансирането и инвестициите в сектора ще проведат лекари, експерти и представители на бизнеса
Обновена: 3 фев 2015 14:03 | 3 фев 2015 13:35, Екип на Investor.bg
5
Неотложните реформи в здравеопазването на дебат в Клуб Investor.bg
Снимка: Булфото, архив

Реформата в здравеопазването, подготвяна от здравния министър д-р Петър Москов, ще бъде акцент на здравния дебат, който Puls.bg съвместно с Клуб Investor.bg, провеждат на 10 февруари.

Основните акценти на форума включват концепцията за реформа в Спешната помощ, дискусии, свързани с финансирането и инвестициите в здравеопазването и други неотложни въпроси по реализирането на здравната реформа у нас.

Във форума ще участва министърът на здравеопазването д-р Петър Москов.

Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан, зала Роял (ет. 1) с начало 9.00 ч. Програмата стартира със Здравен дебат за това какви реални промени се очакват в българското здравеопазване и за техните последици. Втората част на форума е посветена на отворена дискусия с представители на администрацията и бизнеса в здравния сектор.

"Здравен дебат" е концепция, стартирана от здравно-медицинския сайт Puls.bg в навечерието на изборите през 2009 г. Тогава сайтът представи задълбочени становища на видни фигури в българското здравеопазване. Проведен бе и първият дебат по неотложните въпроси, свързани със здравната реформа непосредствено след изборите.

Клуб Investor.bg е емблематично название за инвестиционната общност в България. С това име българската медийна компания Investor.bg организира поредица събития от 2007 г., на които се дискутират актуални теми в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството и бизнеса.

Здравен дебат и Клуб Investor.bg обединяват мисиите си, като дават гласност и подкрепа на добрите практики и развитието на здравния сектор, което генерира важно съдържание за заинтересованата аудитория и осигурява експертно мнение по актуални теми в здравния сектор.

Клуб Investor.bg предоставя отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. По традиция и за двете инициативи лектори и гости са местни и международни експерти, представители на властта, управители на компании, институции и лечебни заведения, водещи специалисти.

Членството в Клуб Investor.bg е възможно за всеки, който веднъж е посетил събитие, организирано от клуба. През 2013 г. членовете на клуба са се увеличили двойно и наброяват около 2000 души, които редовно се информират и участват в избрани събития на клуба.

Събитието се провежда с подкрепата на Пощенска банка, ЗД Евроинс Живот, медицински комплекс "Д-р Щерев" и финансово-счетоводна къща Симбула.

Регистрация може да направите тук! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 9 години
министъра Петър Москов разбира от здравеопазване колко аз разбирам от футбол и той е корумпиран барабар със тия от НЗОК само лъжат народа.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
zraveopozvane li,vsichko e dalavera ,doktorite iztochvat zdravo zdravnata kasa zatova vzimat po 8 10 hilidi leva zaplata i posle revat ,a redovite 500 leva da si platiat toka i qdat banichki.
3
1
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Първо трябва да си опазим здравето.
2
1
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 9 години
Докъде стигнахме
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това виц ли е

Спонсорирани публикации