Мадона и AC/DC най-колоритни на Грами церемонията

Феновете оплюха част от звездите заради облеклото им
Обновена: 9 фев 2015 16:49 | 9 фев 2015 10:49, Александър Попов
10

Крис Мартин. Снимка: БТА

Мадона и AC/DC бяха гвоздеите на програмата на тазгодишната церемония, на която бяха връчени наградите Грами.

Мадона припомни защо е Кралицата на попа с екстравагантно шоу, в което отново преплете еротика и религия, а Ангъс Йънг и компания "взривиха" "Стейпъл сентър" в Лос Анджелис.

Още по темата

С послание се отчете Фарел Уилямс по време на изпълнението на хита "Happy". Той изрази недвусмислено своята солидарност с движението против насилието срещу чернокожи. Неговите танцьори бяха облечени със суичър с качулка, подобно на Трейвън Мартин - невъоръжения чернокож младеж, чието убийство през 2012 г. развълнува Съединените щати. Те освен това на няколко пъти вдигнаха ръце и ги размахаха - в символен призив да не се стреля.

В герой на вечерта определено се превърна британецът Сам Смит, който отнесе статуетките в три от категориите от т. нар. голяма четворка. Смит взе наградите за най-добър нов изпълнител, както и за песен и за запис на годината за своя хит Stay With Me.

Модата винаги е малко нестандартна на наградите "Грами", включително и при мъжете. Сам Смит обаче заложи на традиционен смокинг, борейки се с притесненията си, че някои от идолите му са му съперници, пише БТА.

Късичкият тоалет на Мадона изглеждаше долнопробен, но беше автентичен "Живанши кутюр", с автор Рикардо Тиши. Тя го беше допълнила с мрежест чорапогащник и оскъдно бельо - звездата демонстративно вдигна поличката си, за да покаже прашките си.

Бионсе и Майли Сайръс заложиха на черното. Сайръс имаше сексапилни разрези на стратегически места, а елегантната рокля на Бионсе "Проенза Скулър" беше с дълбоко остро деколте и шлейф.

Ариана Гранде беше като глътка свеж въздух в бяла рокля "Версаче" със сребриста украса и изрязан гръб. Певицата беше с коронната си конска опашка.

Ники Минаж бе избрала черна рокля "Том Форд", като деколтето й стигаше до кръста. Том Форд облече също Дженифър Хъдсън в зашеметяваща бяла рокля без презрамки.

Лейди Гага избра сребрист тоалет и коси в бяло, за да подхождат на тези на кавалера й Тони Бенет.

Тюркоазената рокля "Ели Сааб" на Тейлър Суифт предизвика подигравки в интернет - "Завеси върху мини рокля" гласи един от туитовете.

В галерията можете да видите част от звездите на 57-ото издание на Грами.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Микс" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МадонаграмиACDCBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
5
 
! Отговори
Рьоне Артоа преди 9 години
На снимка 28 Мадона мяза на мадам Едит от " Ало - Ало "
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кардашиан е със мъжа си Кание Уест.Той пее,ако не си запознат/а.
5
10
 
8
 
! Отговори
бг преди 9 години
Абсолютно сатанинска символика! -илюминатите в действие,но хм разобличени са и вече няма кой така да се прехласва на скандално-порногравското им поведение! Днес хората се нуждаят от ценности и морал и се възхищават повече на истинските неща!
4
7
 
9
 
! Отговори
р преди 9 години
Нищо ново под слънцето-илюминатските к***и си спретнали събиране и си раздали награди...
3
2
 
5
 
! Отговори
Бай Хой преди 9 години
Тейлър Свифт?!? СЕРИОЗНО??? Баси некадърните копи-пейстъри.
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много сатанистка визия има мадоната
1
10
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Каква еротика показва тая стрина,тя никога не е имала еротично тяло бедра по малки от педя,омачкано дупе в лицето е посредствена в нея няма нищо красиво и секси.А сега ако иска да и се израдва някой истински "мачо"трябва да си плати .

Спонсорирани публикации