Осъден за блудство във Варна е открит мъртъв

Прокуратурата разследва причините за смъртта му
Обновена: 12 фев 2015 14:41 | 12 фев 2015 11:39, Анисия Иванова
22
Осъден за блудство във Варна е открит мъртъв
Архив: Булфото

Районна прокуратура - Варна разследва смъртта на мъж, признат за виновен в хомосексуални действия с малолетни деца. Смъртта на В.А.М.е установена тази сутрин, съобщи говорителят на Районна прокуратура – Варна прокурор Десислава Йотова.

На 18 ноември миналата година мъжът е бил признат от първата съдебна инстанция, Районен съд - Варна, за виновен в извършването на блудствени и хомосексуални действия с малолетни деца.

За изясняване на обстоятелствата около смъртта му е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по член от НК - склоняване или подпомагане другиго към самоубийство.

Към момента се извършват активни процесуално-следствени действия под ръководството и надзора на Районна прокуратура - Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: блудствоВарнамъртъв
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
33
 
! Отговори
66666 преди 9 години
Да нямаше да бъде мъртъв във затвора спор няма, но за да е в затвора трябва нали да има нормална държава с Закони, значи няма държава и съответно закони.За какво са ни онез горе???Гаранция за да довършат държавния бюджет
13
8
 
33
 
! Отговори
AZ преди 9 години
niamashe da bade martav,ako beshe vkaran v ZATVORAako darjavata ne im dava zakonnoto nakazanie,horata davat .!v misulmanskite darjavi takiva ne dishata tuka dori i v zatvora nese vkarvati za tova ako darjavata negi nakazva to naselenieto im dava bileta
12
8
 
34
 
! Отговори
Сливо преди 9 години
Този е трениор по футбол в децката школа по футбол на Черно море
11
8
 
38
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Каква приятна новина аз щях да го нарежа и да го остава да кърви до смърт педофилите това ги чака никаква милост за тези изчадия
10
8
 
37
 
! Отговори
готин преди 9 години
ееееееее знае какво го чака в тюрмата за такива работи,и е дал фира
9
10
 
48
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
КАРМА!!! А така!
8
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
oxoo и позитивни новини имало в този сайт
7
11
 
49
 
! Отговори
koimoi преди 9 години
-1 ***.
6
10
 
56
 
! Отговори
Анонимка преди 9 години
Карай ве,все едно,че нищо не е станало
5
9
 
50
 
! Отговори
да преди 9 години
До мпе то разследване така или иначе Няма
4
10
 
64
 
! Отговори
мп преди 9 години
Този нечовек е трябвало да е задържан,защото е опасен.Е,вече не е.Във всички затвори в света такива не доживяват и 1год.Може да имам грях на душата ,но дано не е умрял от естествена смърт,и нека да не се води разследване!Защо пък не? Възможно е нали?
3
9
 
76
 
! Отговори
Непознат преди 9 години
И така, можем спокойно да кажем, че хората взеха правосъдието в свои ръце.Това е закона раждаме ги , отглеждаме ги с мир и любов и защо накрая някакви педофили да се гаврят с тя, НЕМА такива филми вече.А реално погледнато толкова много днешно време, закакво са ви тез дечица бе, оставете ги децата да си изживеят детството поне.
2
10
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
точно! тоя изверг си го заслужава но сега ще го отнесе някой от близките на засегнатите понеже държавата не си е свършила работата...за това в нормална държава ще лежи 20 години в строг режим тук осъден преди 1 година и още се разхожда на свобода.
1
11
 
81
 
! Отговори
DA преди 9 години
е след като е осъден какво прави навън!Като не става със закони става по други начини!!

Спонсорирани публикации