Фънки ще хапе в "Като две капки вода"

Рокаджията се закани на участниците
22 фев 2015 15:35, Александър Попов
22
Фънки ще хапе в "Като две капки вода"
Снимка: Като две капки вода

Димитър Ковачев - Фънки е новият член в журито на предстоящото да тръгне на 3 март шоу "Като две капки вода".

"Ще хапем и ще критикуваме", обеща рокаджията, който ще вдига оценки с Маги Халваджиян и Хилда Казасян. Новото му амплоа всъщност му е добре познато, тъй като той вече бе жури, макар и само като заместник на Юлиян Константинов във втория сезон.

"Ако до момента съм оценявал хора, които могат да пеят, тук много от тях няма да бъдат изпълнители. Успехът се крие в дегизирането, артистичното поведение и разбира се - шоуто. Смятам отново да остана верен на себе си и да казвам това, което мисля. Ще стане купон, смята Фънки.

"Поканихме Фънки, когато Юли получи травма в крака, за да внесе тотално друг поглед в журито, затова и смятам, че в неговата компания ни очакват интересни и даже непредвидени моменти“, коментира продуцентът на шоуто, Магърдич Халваджиян.

Сигурен участник в новия сезон е Азис, очаква се към него да се присъедини и победителката във втория сезон на X Factor - Жана Бергендорф.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Той се държи просташки!!! Ако някой иска да гледа това нека си пусне " Шоуто на С...и". Защо такова поведение трябва да се толерира?!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя *** още ли е жив бе.
10
1
 
12
 
! Отговори
е преди 9 години
До Маги Халваджиян! Махни този самодоволен дебелак от журито. Съжалявам, че го казвам, физиката няма значение, но той просто няма умствен багаж за жури. Няма да "хапе" , а ще развали шоуто. Не е лошо да се съобразите с мнението на повечето. Като чета, май няма едно положително мнение. "Като две капки вода " беше страхотно шоу, със страхотно жури.
9
1
 
18
 
! Отговори
Dimitrov-France преди 9 години
Такива *** ,рожби на родната демокрация като този, Митю пищова ,Азис или Магърдич има само в България ,а отгоре на това са и на почит ,като и мутрите - та затова сме на тоя хал и от който никога няма да се измъкнем !
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Офффф Фънки ще оценява-то защото той е един певец ......кой го слуша този ,сиурно пее само в банята.
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се спряха с тези порно-предавания! И все едни и същи "вип"-ове! А колко млади таланти, певци и музиканти бяха просто употребени и захвърлени! Пълен бойкот на тези глупости
6
1
 
32
 
! Отговори
9000 преди 9 години
Едни и същи ПРОТИВНИ навсякъде...Някои хора, работят " жури " за всичко.Ужас!
5
3
 
23
 
! Отговори
ssssssssssss преди 9 години
Тази *** ли ще дава акъл,а бе Маги мислех те за умен,а ти пускаш един незнайко с пет думи в речника да е жури в това шоу !!!
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая помия бих я гледал единствено ако ми се гарантира, че на участниците ще им бъде позволено да отвръщат на "захапките" на тая бездарна *** с огромно самочувствие.
3
3
 
16
 
! Отговори
Скандал преди 9 години
Търси се провокация и скандал.Още повече,че 'Фънки' ненавижда чалгата,а доколкото се сещам 'Азис' ще участва.
2
4
 
28
 
! Отговори
МАЙКАТАСИТРАКА преди 9 години
Тоя хипопотам се уреди да гушне някой лев ...Требе да яде гуцан...
1
4
 
39
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Чист ***!Накефих се преди няколко години как едно *** н 23 години от Айтос го направи смешен тоя в Мюзик Айдъл. Иван Ангелов му думаха!

Спонсорирани публикации