Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци

Сините ще се обърнат към ФИФА, ако БФС не спази правилата
Обновена: 5 мар 2015 15:08 | 5 мар 2015 10:33,
89
Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци
Снимка: архив Булфото

Левски ще поиска от ФИФА служебна победа над Лудогорец, ако Козмин Моци играе в дербито между двата отбора в неделя. Това заяви членът на Управителния съвет на столичния клуб Васил Колев.

Той възнегодува от лекото наказание, което получи защитникът от БФС за средните пръсти и непристойното си поведение в Ловеч. Тогава бранителят получи червен картон, след което започна да размахва средни пръсти на публиката на Литекс, да рита бутилки с вода и да се разправя с полицията.

Румънският национал обаче отнесе само един мач дисквалификация за гаменските си постъпки и ще бъде на разположение за сблъсъка със „сините“.

Колев е на мнение, че Моци е санкциониран неправомерно и ако играе в неделя, „сините“ ще подадат жалба във ФИФА или Спортния съд в Лозана за искане за служебна победа с 3:0.

„Уважаемият г-н Моци трябва да отнесе минимум два мача за две отделни прояви, без да броим връщането от тунела, за да изгледа мача, което също е забранено. Така че утре ще предложим на УС на Левски, ако г-н Моци играе в неделя, Левски да се обърне към ФИФА или Арбитражния съд в Лозана и да иска служебна победа, защото г-н Моци играе неправомерно, тъй като БФС не е приложил собствения си правилник“, заяви Колев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
4
 
! Отговори
до ЦСКА_рите преди 9 години
левски може да ви помогне в тази неравностойна борба.има ли друг в бг.който да ги е бил три пъти ?
27
2
 
10
 
! Отговори
фенски преди 9 години
Смешници, смешници. Толкова ги е страх от Лудогорец, че от 500км си личи. Пък може и да са понапълнили гащите, защото има реална опасност въобще да не попаднат в първата шестица.И едно голямо браво на Иво Тонев :-) Този човек трябва да бъде обожаван от феновете на ЦСКА.
26
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подлостта на подуянци край няма. Тара с тези похвати, няма да види евро турнирите.
25
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левскарите пак с мръсните номера.Ами, ако сте добри ще ги биете с или без Моци.То бива вече излагации, но това...И не съм ЦСКА-р или фен на лудогорец. Просто ме дразни подобно инфантилно поведение от уж най-великия клуб в България, Европа...а може би и в цялата вселена.
24
0
 
18
 
! Отговори
любопитен преди 9 години
А ФИФА имат ли право да дадат служебна победа в такъв случай?Не е ли по-логично да наложат глоба на самите БФС за неправилно наказание?
23
2
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
Член 27.(3)Когато на състезател по време на среща е показан картон(жълт или червен) и между двете полувремена или след краяна срещата той допусне провинение, описано в допълнителендоклад и/или видеозапис, то тогава поотделно се налаганаказание и глоба за получени/те по време на срещата картон/ии за провинението, описано в доклада/ите и/или видеозаписа
22
1
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
Член 27.(1)Състезател, получил по време на футболна среща червенкартон, няма право да участва в състезание до получаване наизвестие за определеното му наказание, от ДК на съответнияадминистриращ орган.(2)На състезател с показани в една среща жълт, а за другонарушение и червен картон, се налага наказание и за дватакартона.(3)Когато на състезател по време на среща е показан картон(жълт или червен) и между двете полувремена или след краяна срещата той допусне провинение, описано в допълнителендоклад и/или видеозапис, то тогава поотделно се налаганаказание и глоба за
21
1
 
8
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
"За показване на неприличен жест на основание чл.34, ал. 1, т. 2, ДК наказва Георги Александров Иванов пом. треньор на ПФК"Левски" с лишаване от правото да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба 1000 лв."А уж в дисциплинарния правилник на БФС нямало параграф "среден пръст". Жалки хора работят в БФС!
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
левски са ги били три пъти с моци.са искат веднъж и без моци.
19
4
 
9
 
! Отговори
монк преди 9 години
Типично за говедата. ФК Дузпа това си го може най-добре! Жалък отбор! Вие не сте лефски, ние сме лефски, събличааааи! Треперете рогати! Идва тройчоооо!
18
11
 
11
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
подуянското отборче е мрънкащо паразитче във футбола на България !и да реве и да плаче , пак БОЙ ЩЕ ЯДЕ !!! :))))))) в Разград са решили да пуснат с/у подуяне резервният отбор на ромският квартал , да се обиграват момчетата де :))))))))))))))))))))))))
17
5
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 9 години
Киро Кесията се самозабрави, а онези от БФС ходят надупили се и със свалени ***. Помните ли случая с Гонзо и средният пръст. 500 кинта и 3 мача.Спортно-техническият директор на "Левски" Георги Иванов-Гонзо няма да има право да седи на скамейката на отбора си в следващите три мача. Той беше наказан от дисциплинарната комисия на БФС за жеста си към агитката на ЦСКА по време на "вечното дерби" в неделя.
16
3
 
10
 
! Отговори
adad преди 9 години
Тук пишат хора гледали 1-2 мача през живота си и то само тогава, когато имаме успехи. Има правилници, Моци определено не е за 1 мач наказание, нито ЦСКА е за глоба от 2000 лв., след като Левски отнесе 40 000 лв. за абсолютно същото. Просто Моци трябваше да бъде наказан по-тежко, но след като Домуса нареди да му се размине, трябваше да пожалят и ЦСКА. Левски също така никъде не е заявил, че ще иска служебна победа. Dnes.bg копират от Gong, които пък цитират фб-пост в левскарса група.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dobre s 5 choveka da igrayat.ave ya nay dobre da im podaryat kupata na uefski
14
4
 
14
 
! Отговори
АД (Акционерно Друже преди 9 години
Футбола в момента много ми напомня за приказката за Българите и казана:В ада Българите горят в казан, но около него няма дяволи, няма никой, който да пази хората да не излязат.Един се опитва да излезе, хваща се за ръба на казана и казва, момчета бутнете малко, помогнете, ще се кача горе ще ви подам ръка и вие ще излезете.Какво се случва? Всички увисват с цялата си тежест за краката му и казват. нееее стой тука да ни е еднакво гадно на всички.Ей това сте вие, смешници.
13
11
 
10
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
Левски да се жалва по тоя начи не го очаквах. И да паданат кво, Лудогорец са си селяци и селяци ще си останат, дори и да са по-добри на теренааре вдигнете малко гордо главите !... и това от ЦСКАр :)
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това искане не прави чест на Батков.
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И без Моци ще биете пет пъти центъра.
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
когато Домусчиев изкупи от Батков акциите за тв предаванията и с това помогна на Уефски с 500,000лв за да изплати обезщетения на изгонени футболисти не ривахте а сега сега средния пръст Ви влезе много навътре
9
5
 
16
 
! Отговори
Разградлия преди 9 години
Страх ли ви е шопари?

Спонсорирани публикации