Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци

Сините ще се обърнат към ФИФА, ако БФС не спази правилата
Обновена: 5 мар 2015 15:08 | 5 мар 2015 10:33,
89
Левски иска служебна победа над Лудогорец, ако играе Моци
Снимка: архив Булфото

Левски ще поиска от ФИФА служебна победа над Лудогорец, ако Козмин Моци играе в дербито между двата отбора в неделя. Това заяви членът на Управителния съвет на столичния клуб Васил Колев.

Той възнегодува от лекото наказание, което получи защитникът от БФС за средните пръсти и непристойното си поведение в Ловеч. Тогава бранителят получи червен картон, след което започна да размахва средни пръсти на публиката на Литекс, да рита бутилки с вода и да се разправя с полицията.

Румънският национал обаче отнесе само един мач дисквалификация за гаменските си постъпки и ще бъде на разположение за сблъсъка със „сините“.

Колев е на мнение, че Моци е санкциониран неправомерно и ако играе в неделя, „сините“ ще подадат жалба във ФИФА или Спортния съд в Лозана за искане за служебна победа с 3:0.

„Уважаемият г-н Моци трябва да отнесе минимум два мача за две отделни прояви, без да броим връщането от тунела, за да изгледа мача, което също е забранено. Така че утре ще предложим на УС на Левски, ако г-н Моци играе в неделя, Левски да се обърне към ФИФА или Арбитражния съд в Лозана и да иска служебна победа, защото г-н Моци играе неправомерно, тъй като БФС не е приложил собствения си правилник“, заяви Колев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
74,ши наистина ли си мислиш,че някой ще дойде в Разград , за да гледа "българските юнаци"
67
1
 
1
 
! Отговори
левскар преди 9 години
Левски на Батков само така може да победи Лудогорец -и Батков и Томов са за затвора
66
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моци, накажи подуянската наглост!
65
2
 
0
 
! Отговори
oky преди 9 години
nqkoi iska smo levski i corbata mai ot 90 nasam kato padna jivkov te sa v kriza a kogato domusa se otkaje sa mu mislim za sega imame drugi planove (prikopiev) sisto e ot razgrad taka ce material ima a i bekali e komsiq
64
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски и ЦСКА се ръководят от хора на които им е през к*** за отбор и за футбол. Колко играчи са минали през двата клуба за последните 2-3 години? Е и? Какви са постиженията на отборите в първенството и в Европа? У нас горе-долу бива. В Европа-трагедия. За да не ги отсвирят феновете трябва да се намери виновен. Днес са Лудогорец и Домусчиев. До скоро бяха Литекс и Ганчев. БФС е вътре по презумция. Е стига де. Като не могат Батков и Лупи, да стягат чантите и по пътя. Ама не пускат кокала гадовете
63
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един е Моци!Велик е Моци!Средни пръсти и от мен! и за Перуци
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наскоро гледах един мач на Левски. И забелязах, че освен, че се играе футбол отпреди 15-20 години, даже малкото пасовете не овладяват - ами трябват повече тренировки и НЕ на Син Сити или Биад! На стадиона - там тренират футболистите!
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кое не разбра, сладур-------------Изглежда на теб всичко ти е ясно - какво не съм разбрал, от къде съм, с какво се занимавам, какво шалче ще развявам, кой щял да стане шампион и т.н.Еми успех ти пожелавам!И след години, като идваш до Разград да гледаш мачове от Шампионска лига, не забравяй че ние те обичаме, обичаме всичко Българско, макар и да си ***!
60
0
 
6
 
! Отговори
До 69 преди 9 години
Кое не разбра, сладур :)) Утре, като Домуса се откаже от Лудогорец и шампион стане примерно Литекс - ще вееш ли оранжевото шалче, че ми е важно :)) Който плаща за него сме, нали така беше :)) Годината може и да е 2125, но някой неща не се променят ;) Или имаш принципи в живота и си стоиш докрай на тях или си фурнаджийска лопата и се дупиш на някои временни явления. По - ясно не можах да ти го напиша. Ако и сега ни се *** разбрал, се обръщай за повече инфо при Петричев :))
59
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целите на Лудогорец на много по-високо от някакви си агонизиращи клубчета, разчитащи на фанатизираните си фенове - ултраси!Кой се интересува от мнението на Батков или на Томов?Тези двамата се доказаха, че са некомпетентни да управляват отбор.За разлика от Домуса, който започна от 0-лата и вече му дишат прахта.
58
0
 
0
 
! Отговори
ne e kisno преди 9 години
malkite sa za ludite oste 1-2 sezona i sled nqkolko godini se sme kato v evropa
57
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що сте по 4 човеща на мачове срещу Левски, ЦСКА---------Ами като се играе в Разград, къде са милионите сини и червени фенове.Нещо не ги виждам!Само шепа алкохолици ходят с автобуса за присъствие
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой неща не се купуват с пари, глорихънтърчета------------------Да де. И аз затова говоря. Футбол с пари не се купува. Може да имаш стадион, може да имаш история, но като си куха лейка, все ще пелтечат по форумите отчаяните ти фенчета - НЕселяни, искам да подчертая, че са НЕселяни, как твоят умрял отбор, за който наливаш пари като в пробита кофа, бил виждаш ли много Голям отбор и много Велик.Историята си е история, сега е 2015 година и Лудогорец мачка наред разни клубчета!
55
0
 
0
 
! Отговори
do 64 преди 9 години
ti ne znaes li kide sa po germaniq belgiq holandiq angliq da ne mislis ce ot kef sa tam
54
3
 
2
 
! Отговори
selo.bg преди 9 години
a LEVSKI I SESEKA TSESEKA SA SI MECTAQT ZA KOMONIZMA NIKOGA VEC NQMA DA SA SISTITE NIMA PAVLOV I BOJKOV NQMAHA PARI TE TAQ GODINA NAKRAQ PAK LUDOGORETS SE E PIRVI IMAT OTBOR KRIZATA SE MINE NE BFS A SENTRALATA NA FIFA E V RAZGRAD
53
1
 
4
 
! Отговори
До 64 преди 9 години
А във вътрешното първенство къде са тези верни милиарди делиорманци :D Що сте по 4 човеща на мачове срещу Левски, ЦСКА?? Или Домуса не плаща транспорта :))
52
2
 
9
 
! Отговори
хммм преди 9 години
не разбирам много от футбол но тия от управлението на Левски здраво им се трсат шортите от Лудогорец, на всяка втора тяхна приказка нещо в Лудогорец им пречи. Съдии, терена бил ужасен, Моци да не играел че не било честно, тв права, БФС е против тях даже...ако си по-добър, просто влизаш на терена и го показваш, аман вече от ония мустакатия клоун който първо продаде ТВ правата, за да може да укрепне финансово после уля ортълъка...не виждам докато бяха в европейските турнири какво толкова направиха
51
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДОМУСА ИМА ПУБЛИКА И ПЪЛНИЯ СТАДИОН НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ ГО ДОКАЗА,НА МАЧОВЕТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ НА СТАДИОНА СЕ ПЕЕ БЪЛГАРСКИЯ ХИМН,А МИЛИОНИ СА ПРЕД МАЛКИЯ ЕКРАН
50
4
 
4
 
! Отговори
Запознат преди 9 години
Домуса умира от яд. Умира от яд, че въпреки всички пари, лобита и възмжоности, не може са купи любов и вярна публика. Ех, жалко е, но е факт. Каквото и да прави, няма как да осигури такава фенска маса като тази на Левски, Цска, Локо, Ботев, Берое :)) Хора, които наистина си обичат отборите, а не пътуват за наденици и кренвирши.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛЕВСКИ ДО КРАЯ НА СЕЗОНА САМО С ХАСКОВО ЛИ ЩЕ ИГРАЯТ ?

Спонсорирани публикации