Безхаберие и некадърност - проблемите в енергетиката

Хиновски: Да се търси отговорност от взимащите решения в сектора
Обновена: 18 мар 2015 14:05 | 18 мар 2015 14:00, Екип на Bulgaria On Air
10
Безхаберие и некадърност - проблемите в енергетиката
Снимка: bgonair.bg

Вече трябва да се търси персонална отговорност на всеки, който е на ключова позиция и взема важните решения в сектор енергетика, обяви в сутрешния блок на България Он Ер председателят на Българския енергиен холдинг Иван Хиновски.

Още днес от холдинга ще внесат това предложение до Комисията по енергетика в парламента.

Според Хиновски безхаберие, конфликт на интереси и некадърност са причините у нас години наред да не стартира нито един проект за реална диверсификация в посока юг.

Чуйте целия разговор с Иван Хиновски във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
.......Понятието енергиен сектор е въведено от 39 НС, вместо енергийна система, с цел разкъсване на енергийната ни система на отделни тецове и мрежи и тяхната приватизацията под формата на ЕРПта, ТЕЦове-търговски дружества и един куп неефективни частни ВЕИ инсталации. През целия курс на обучение в катедра Топло и ядрена енергетика на ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ става въпрос само за енергийна система и никога и никъде енергиен сектор.
5
0
 
5
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
Управляващите легитимираха понятието ЕНЕРГИЕН СЕКТОР. вместо ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА . На пръв поглед незначителна терминологична промяна, пръкнала се от крадливите политици в Народното Събрание, но създаваща условие за разпарчальосване на Българската енергетика. Секторът може спокойно да се разрязва и да се раздава, докато системата е единно цяло. Разкъсването на енергийната система на България доведе до неблагополучията и застоя в енергетиката ни.Понятието енергиен сектор е въведено от 39 НС, вместо енергийна система, с цел разкъсване на енергийната ни система на отделни тецове и мрежи и тяхнат
4
0
 
5
 
! Отговори
kocek Aisha преди 9 години
ai, kakvo govorish be chodjum, :)))) tez "bezhabernici" sa shampionite po iznos na elektricheska enegia v Evropata?!triava da uvajava mnogo na tesi tokadjiite shampionite na Evropata! :))) - tuka ima - tuka nema na Evropata!
3
0
 
9
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 9 години
АМИ ТО 25 ГОДИНИ ЦАРИ БЕЗХАБЕРИЕ, НЕКАДЪРНОСТ, АЛЧНОСТ, ШУРОБАДЖИНАЩИНА И АЛЧНОСТ. ОГРАБВАНЕ, ГРАБЕНЕ С ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ. КЪДЕ Е ПРОКУРАТУРАТА, СЪДА, ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ. ТЕЗИ ИНСТИТУЦИИ ОБСЛУЖВАТ САМО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хиновски е председател на Българския енергиен форум, а не холдинг.
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав си брато ! *** гледат само на севр.

Спонсорирани публикации