Феновете видяха една голяма Барса, радва се Ракитич

Хърватинът похвали вратаря на Манчестър Сити
Обновена: 19 мар 2015 14:08 | 19 мар 2015 09:24,
1
Феновете видяха една голяма Барса, радва се Ракитич
Снимка: Reuters

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич бе много доволен след победата над Манчестър Сити и класирането за 1/4 финалите на Шампионската лига. Именно той отбеляза единствения гол в мача, за да донесе още една победа над английския тим.

„Свършихме страхотна работа. Може би трябваше да вкараме повече голове, но съм сигурен, че зарадвахме феновете с играта си и те видяха една голяма Барса. Не искаме да спираме, а да продължим по същия начин“, заяви халфът.

„Поздравления за Харт, тъй като той направи един наистина фантастичен мач. В крайна сметка обаче ние постигнахме победа, а и се наслаждавахме на играта си“, добави той.

„Заслужавахме да спечелим. След гола малко се прибрахме и заиграхме на контраатака, но това е нормално, тъй като съперникът разполага с опасни играчи. Справихме се обаче наистина отлично“, изтъкна Ракитич.

„Не мога да не кажа отново, че Меси е просто впечатляващ. Изумителни са нещата, които прави. Мисля, че и играчите на Сити се впечатлиха от него. Сега ще отпразнуваме победата, ще си починем, а след това ще мислим за Ел Класико, в което както винаги няма фаворит", завърши героят от вчерашния мач.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации