Какво прави Алекс Фъргюсън след Манчестър Юнайтед?

Пие вино с враговете, застъпничество за Русия
Обновена: 7 апр 2015 14:19 | 7 апр 2015 09:42,
10
Какво прави Алекс Фъргюсън след Манчестър Юнайтед?
Снимка: Reuters, архив

С какво се занимава легендата сър Алекс Фъргюсън след оттеглянето си от поста мениджър на Манчестър Юнайтед? Sports.ru даде отговор на този въпрос.

Иска да върне Кристиано в Юнайтед

Според вестник As, след мача в Шампионска лига между Реал Мадрид и Шалке, Фъргюсън и Кристиано Роналдо са се срещнали в изискван ресторант в испанската столица. Шотландецът е обсъдил с него възможността да се върне в Манчестър Юнайтед.

Пие вино с Венгер

"Имах честта да се запозная с Фъргюсън. На моменти отношенията ни бяха трудни. В края на краищата се помирихме“.

"Той не винаги е бил обективен, но е защитавал отбора си. И аз съм го правил. Но сега можем спокойно да вечеряме заедно или да пием вино“, каза наскоро Венгер пред ВВС.

Отвръща на критиките

"Спечелихме титлата с 11 точки преднина. Обвиненията, че съм оставил на Дейвид Мойс остаряващ отбор, са просто обидни“, не ляга по гръб сър Алекс.

Преподава

Фъргюсън работи с Харвардската бизнес школа, където прочете няколко лекции. Договът на легендата е неограничен във времето и може да се върне, когато пожелае.

Посети Оскарите

През март миналата година, Фъргюсън се появи на церемонията по връчването на Оскарите. И фотошопът как сър Алекс е сред претендентите за награда, стана най-известният в съвременната й история. Той разкри, че любимите му филми са „Отнесени от вихъра“ и „Кръстникът“.

Застъпи се за Русия

"Не мисля, че някой може да отнеме правото на Русия да бъде домакин на световното първенство през 2018 година. Техническата конференция на ФИФА в Санкт Петербург се проведе на най-високо ниво, което доказва възможността на Русия да извършва мащабни събития. Санкт Петербург пък е фантастичен град, наистина ми харесва“.

Още за вълнуващия живот на Алекс Фъргюсън вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Tactician преди 9 години
Съра несъмнено е легенда, наистина, НО....Да оставиш действащ голмайстор във Висшата Лига на резервната скамейка, за да котираш онова джудже и слабият сезон на Руни беше повече от неадекватно. И нещо повече... остави извън групата за финала на шампионска лига Бербатов. Ник'во уважение за тоя... абсолютен расист. Дали Бербатов ако беше англичанин щеше да бъде него сезон резерва, а? При условие, че беше абсолтен голмайстор него сезон... айде нема нужда.
7
2
 
4
 
! Отговори
RAD преди 9 години
До БАЧКАТОРОт теб и такива като теб пък мирише на бригадирска пот и ТКЗС-арски тор. :)По същество: При положение, че една държава анексира територии на друга държава, разпалва граждански войни като директно се намесва с войскови части, да продължава да твърди, че няма нищо общо политиката и войната с "мирния спорт" е просто нахалство!Няма как на попрището на политиката да се кръстосват шпаги, а иначе за Световното да се хилим и да сме ни лук яли,ни лук мирисали! Ами агитките? Кво правим а?
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не всеки,който се застъпва за световно първенство ,се застъпва за домакините! Сърът иска провеждане на световоното и не е ясно от къде разбрахте ,че се застъпва за Русия
5
11
 
3
 
! Отговори
Stoedin преди 9 години
До Анонимен 4абе хора, вие не сте ли наясно че се излагате? Олимпиадата беше просто добре организирано мероприятие, подобно на много други. Трябват малко пари (които Русия имаше по това време) и професионалисти с опит на които да се плати. Най-вероятно не са били и руснаци. Не виждам да е било извънредно събитие "за чудо и приказ". туй то
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фергюсън е прав! Като видя каква Олимпиада за чудо и приказ направиха руснаците, е сиигурен че и световното през 2018 ще бъде най-доброто досега!
3
0
 
29
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Първо, застъпва се за Русия като домакин на световното по ФУТБОЛ, а не за външната им политика и второ, за четвърт век начело на отбора е натрупал такова състояние, че няма нужда някой да му плаща, за да изрази собственото си мнение.
2
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре се отказа на върха. Изкуфява вече, почнал е Русия да защитава. Остава само да викне "Атака-победа" и вече е готов пътник.....
1
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ли му е платил Путин за рекламата на световното 2018?

Спонсорирани публикации