Щракнаха белезниците на двама наркодилъри в София

Вече са с повдигнати обвинения
Обновена: 8 апр 2015 14:05 | 8 апр 2015 11:23, Александър Попов
22
Щракнаха белезниците на двама наркодилъри в София
Снимка: Булфото, архив

Полицията проведе спецакция срещу разпространението на дрога в София. Униформените са задържали двама младежи на 25 и 28 години в момент на подготвяне на дози за уличния пазар. Те пласирали стоката си на територията на столичните квартали "Люлин", "Надежда" и "Обеля", съобщиха от СДВР.

При извършените лични обиски и претърсвания на автомобилите и адресите на двамата са открити и иззети 83 пликчета амфетамин на бучки и прах и 40 с марихуана. Иззети са и множество мобилни телефони, саморъчни записки и значителна сума пари.

Двамата задържани са криминално проявени, като в досиетата им има прояви за грабежи и притежание и разпространение на наркотици. Те са били задържани за срок до 24 часа.

След доклад на събраните материали в Софийската градска прокуратура са им повдигнати обвинения за извършено престъпление и са в ареста за постоянно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са си плащали на правилните хора за протекция.Така става
14
2
 
2
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Коментара ти е изтрит, приятелю, разбирам, че вярванията и убежденията, които си приел в момента те карат да реагираш по агресивен начин, но дано да разбереш истината, че канабиса е билка, която умишлено е набедена и демонизирана като опасна едва преди 100 години без направени никакви изследвания, които да доказват, че това е така, изследвания се правят сега и те потвърждават, че истината е друга, а че системата стимулира негативни хора и ***, а не наркотиците е факт, разберете го :D
13
2
 
1
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
:D Вие си знаете - променен, все по-агресивен климат, резултат от тоталното ви неразбиране на реалността, в която се намирате, все по-развиващи се болести, които ви повалят вече на 50 годишна възраст, тоталното затъпяване и понижаване на нивото на съзнание на човечеството, резултат от храните, смешните ви вярвания, които ви държат ограничени и програмирането от страна на правителствата, които ви държат концентрирани в материализъм, войните, и въобще тоталната негативност и страхове, като стимул.
12
2
 
1
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Всички тръгват от алкохол по тази логика, абсолютно всеки, който е стигнал до тежките наркотици е започнал да употребява алкохол преди всичко, как така има толкова мн хора, включително и аз, които си употребяват канабис от време на време и са достатъчно самоосъзнати и самоконтролиращи се, че ясно да осъзнават, вредността на онези химикали, за да не стигат до употребата им, факта, че канабиса е поставен под общ знаменател с другите наркотици го правят портал към тях, разбираш ли?
11
3
 
2
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Аз отчитам нивото му на съзнание и разбирането му за нещата, не текущата му възраст в сегашният му живот, в същото време той се обръща към с "***", което е тотално погрешно :D Вие още не искате да разберете и приемете, че децата ви са по-мъдри и интелигентни от вас, защо, защото са души от по-високо ниво на съзнание, те имат различно разбиране за живота, осъзнават по-голямата картина, тепърва ще разкриват потенциала си, ще се събудят и ще смачкат тотално сегашната ви представа за живеене :D
10
1
 
4
 
! Отговори
до шаман преди 9 години
За канабиса до някаква степен съм съгласен с теб , но не забравяй ,че всички наркомани тръгват от една цигарка , а къде стигат знаем всички . Според мен само на тежко болни хора да се изписва от лекари ,а контрола да е жесток . Да ти кажа честно законите в Китай относно дрогата по ми харесват .
9
0
 
5
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Не са давали касови бележки
8
1
 
0
 
! Отговори
xixi преди 9 години
До ШаманТой дали е дете наистина :D може някой възрастен да се е оказал :)
7
4
 
1
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Мило дете, не дрогите предизвикват катастрофи и престъпления, а хората, които са безотговорни, с липса на знания и ниско ниво на интелигентност, които са продукт на сегашната система, която стимулира престъпници и индивиди, които имат затруднен достъп до ресурси и знания, и съответно реализация в тази система, което ги принуждава да изберат по-лесното, разбираш ли къде стои основата на проблема или ще продължаваш да разсъждаваш повърхностно :D
6
3
 
4
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Фалшивите ви страхове, които постоянно ви насаждат хората от елита и правителствата ви пречат да си развивате съзнанието и ви държат в една рамка, в една норма, в която нищо не може да расте и да еволюира :)
5
3
 
5
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Е какво ми давате минуси, страните, които съм изброил доказват, че използват мн по-успешни методи за борба с наркотичните вещества, вижте ни ние къде сме като "развита" страна, вижте ги те къде са, и пак повтарям, другите химии са за ***, но канабиса има нещо специално в него, правите грешка като не му давате шанс да разкрие потенциала си и пропускате чудесни възможности, които той предлага, съвсем сериозен съм.
4
3
 
7
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Забавното с канабиса и филмираността ви към това, колко е вреден, е че не осъзнавате, че сте заобиколени от мн по-увреждащи организма ви неща, дима от печките ви е по-вреден в дългосрочен план от канабиса, Е-тата и ГМО-тата, силно разпространени в храните, са по-вредни в дългосрочен план от канабиса, затова започват да умират хора на по 50 год., и страдат вече от какви ли не болести, докато канабиса лекува мн от тях, съвсем скоро човека ще се сети пак, колко полезна е била билката, забравил е :D
3
1
 
11
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Канабисът ако не се пуши има само положителен ефект в/у организма, единствените вредни субстанции, които може да погълнеш при употребата на канабис са при пушене и те са значително по-малко количество катрани отколкото при обикновените цигари и мъничко газ от запалката, а ако се употребява като резултат от дестилация под формата на олио или масло, има само положителен ефект в/у здравето, освен ако не прекалиш с дозите, където може да повърнеш или да заспиш дълбоко за няколко часа, нищо повече.
2
9
 
4
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Защо продължавате да сте бавноразвиващи се страхливци и продължавате да се борите с наркотичните вещества по глупавият начин, като вече мн страни в света показаха как трябва да се направи - Уругвай, Холандия, Чехия, вече и Германия се замислят, Португалия, Испания, Америка, Чили и т.н. решиха проблема си с дилърите и престъпността покрай тях чрез декриминализация, има положителен ефект в/у цялата безсмислена борба, чрез която само отчитат дейност и харчат пари, а канабиса е ценно лекарство :D
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долни ***!

Спонсорирани публикации