"Путин - човекът, който решава проблеми"

Западният печат за "Пряката линия" с руския президент
Обновена: 17 апр 2015 14:05 | 17 апр 2015 08:51, Елка Василева
109
"Путин - човекът, който решава проблеми"
Владимир Путин. Снимка: Reuters

"Путин - човекът, който решава проблеми" - под това заглавие британският в. "Гардиън" информира за вчерашната "Пряка линия" - ежегодния медиен формат, в който руският президент Владимир Путин отговаря на въпроси, които му се задават директно в ефир.

Вестникът отбелязва, че Путин е показал "присъщата си издръжливост", както и че "ако тези изяви на Путин имат за цел да докажат едно нещо, то е, че каквито и проблеми да имат обикновените руснаци, той не е част от тях, а е човекът, който може да ги реши".

Още по темата

"Дейли телеграф" отбелязва, че въпреки острата реторика по темите от външната политика при вчерашните изказвания на руския държавен глава "Пряката линия" е била доминирана от опасения, свързани с вътрешни проблеми.

Американските вестници "Вашингтон пост", "Ню Йорк таймс" и "Уолстрийт джърнъл" акцентират върху изказванията на Путин на икономическа тематика.

"Вашингтон пост" коментира, че показвайки колко остри са икономическите трудности за Русия, Путин е посветил по-голямата част от "Пряката линия" на това да успокои страната си, че животът скоро ще се подобри след година на конфронтация със Запада, а според вестника Путин се е стремял да звучи уверено вчера.

Повече икономика, по-малко Украйна, обобщава вчерашните изказвания на руския президент "Ню Йорк таймс", а "Уолстрийт джърнъл" отбелязва, че в тях е имало оптимизъм предвид думите му, че най-лошото от икономическите проблеми за Русия заради санкциите на Запада и понижилите се цени на петрола е преминало.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
26
 
! Отговори
без проблем преди 9 години
Обама - човекът, който създава само проблеми. Путин - човекът, който решава проблеми.
32
5
 
27
 
! Отговори
ПУТИН Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ преди 9 години
от съвременните политици. Дай боже и на нас някога такъв късмет
31
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Путин е велик.Пукайте се душмани.
30
18
 
3
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
ТИКВАТА И ДЖУДЖЕТО ФАШИСТ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, ТЕ СА КРАДЛИВИ ПОПУЛИСТКИ ДИКТАТОРИ, КОИТО С ХУНТАТА СИ КРАДАТ ОТ НАРОДА !!!!!ЯСНО ЛИ ВИ Е, ВИЕ ДЕТО СЕ ПЕНИТЕ И НЕ ВИЖДАТЕ ПРОСТАТА ИСТИНА !!!!
29
17
 
4
 
! Отговори
джуджето фашист преди 9 години
кгб палячото е най-големия бацил за Русия, той и хунтата му фашисити са задушили всичко живо в тази държава, децата им живеят на запад, те самите карат немски автомобили, но манипулират простото население и го експолатират, точно както наште политици тука !
28
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРИН Вижте този какъв е *** *** , САЩ вече не могат да купят нормални шпиони , ми купуват *** като Боко..
27
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КГбиста може само да създава проблеми
26
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До БЪЛГАРИН Соросоиде България не окупирана от Русия , а от САЩ , в другите държави Румъния , Литва САЩ изпратиха лека бронирана техника , А в България тежки танкове .. танкове срещу българския народ.. А *** са част от инфраструктурата на окупатора..
25
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До БЪЛГАРИН 49Ползват се много ИЗКРИВЕНИ ТЕРМИНИ в медииното пространствоСоросоид - Е човек който подържа гледната точка на НПО първите в България създадени от Сороски организации(същото е и с названието ПАПАРАЦИ по фамилията на италианския фотограф снимал извесни личности)Фашист - Изкривен термин за основно ВРАГ и тези реални терминиРеално Фашисти е имало само в ИталияНацисти само в Германия - прави разлика с национал-социалистиХитлеристи в цяла Европа - последователи на Хитлер
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
32Много си елементарен. При онлайн въпроси как ще се одобряват предварително бе другарю? Това да не е прескоференция? Мислете малко с тези глави, затова са ви дадени.
23
4
 
23
 
! Отговори
дядка преди 9 години
Взеха да фалират американски нефтени компании и САЩ разбраха, че пак се простреляха в крака. И нефтът си пое нагоре. С него и рублата. И трябваше да се затварят къси позиции, което ускори качването. Но Меркел мълчи като подслушвано д.*** за убийствата на журналисти и инакомислещи в Украйна. Трима известни за 48 часа... А миротворците от САЩ щели да нападат Иран. Двойни стандарти? Не, обикновено долно лицемерие.
22
4
 
10
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До БЪЛГАРИН 34 прод7. Импортозаместването върви с пълна сила от поне 10 години, Зависимостта от Украйна в момента не е леквидирана само по отношение на големите корабни двигатели8. Русия беше страна на Олигарсите - Изолираха ги с метода или баснословно богати и плащащи данъци но без директна власт или като Жириновски милионери смешници дето всеки им се смее но във власта с нищожно влияние.9. Има хора които пращат децата си да учат в Русия особенно ако имат бизнес интереси
21
17
 
8
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Освен това украинци нямало, ама имало укрофашисти?! Е кои са тогава тия укрофашисти? Украинци ли са, руснаци ли са? Крим бил "винаги руски". Калининград чий е? Карелия чия е "била винаги"? И кой си признава, че подготвял ядрените глави? Миротворецът *** Вович Мирното
20
7
 
20
 
! Отговори
до 34 преди 9 години
Какъв българин си ти бе американска ***? Къде му били, парите, защо изоставил жена си, защо паднала рублата? Питай Хилари защо е с мъжа си след като перд цял свят и е сложил рога! За останалото има отговори в нет-а.
19
8
 
12
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До БЪЛГАРИН 34Леко си се объркал от САЩ пропагандата1. Немцов е убит от всеки друг но не и Путин - не е толкова *** като политик2. Руски военни умират по време на уения или нещастни случаи с изключение на ФСБ и Вътрешни Войски които водят необявена война в Кавказ с Джихадисти3. Не само Путин си е сменил жената и това си е лично4. колко има и Форбс не знае5. САЩ се изолира от Раша - Китай,Индия,Бразилия,Арабите, Южноамериканците са повече от 51% от населението на света6.САЩ спекулира с Руб
18
2
 
11
 
! Отговори
нaш преди 9 години
Подкрепaтa нa Путин в Русия вече не ме вълнувa!Днес по-интереснa е същaтa в Гермaния и Сaщ!
17
16
 
6
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Вовата като е толко отворен да ни беше казал - ЮП през България, като ще свалим цената на газта, ще предоговорим някои клаузи от Третия пакет, отпада това с руските войски (да пазят патока). Не - Вовата отиде в Турция и оттам ни наруга и обиди. Е как да го уважавам? Ако ще да е не 2 м., а десет метра висок, и кво като спи гол при мечките
16
17
 
5
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
Хахахаха....ти верно ли мислиш, че въпросите към Путин не са проверени преди това 100 пъти?!!Хаха, ама вие путинистите сте верно непоправими.
15
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На Запад най-вероятно си мислят,че Русия е като България-за едно потупване или добра лобистка комисионна ще вземат концесийка 98 % за тях приходи /2 % за държавата и Русия е длъжна да дотира западни производства.За съжаление руснаците си имат Путин,ние българите Бойко,Доган,Сергей,Царо,Костоф.Путин създава 500 млрд. $ валутен резерв и 200 млрд. $ резервен фонд за социално и икономическо подпомагане на руснаците и бизнеса,а Бойко взима 8 млрд. евро външен дълг от името на народа.
14
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това Обама да седи 4 часа и да отговаря на въпроси на американци и всякакви журналисти без предварително одобрение от PR-те му, това ще е абсолютна фантастика. А уж САЩ били демократична държава, хахаха.

Спонсорирани публикации