Окончателно: Реал и без Бензема срещу Атлетико

Европейският шампион окуця напълно
Обновена: 21 апр 2015 14:12 | 21 апр 2015 09:50, Красимир Ангелов
3
Окончателно: Реал и без Бензема срещу Атлетико
Реал остана и без Бензема. Снимка: Reuters

Поредният жесток удар получи Карло Анчелоти ден преди реванша от четвъртфиналите на Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид.

Треньорът на Реал Мадрид няма да може да разчита на Карим Бензема, който се присъедини към Гарет Бейл, Лука Модрич и Марсело, които със сигурност пропускат утрешния мач.

Френският голаджия има контузия в коляното, която му попречи да играе при победата с 3:1 над Малага в събота. Във въпросната среща Бейл игра само пет минути, след което получи травма в прасеца и беше принудително заменен.

Това означава, че Анчелоти ще може да разчита само на Кристиано Роналдо от титулярното си атакуващо трио. Отсъствието на Бензема и Бейл повдига въпроса кой ще играе в предни позиции. Вариантите са Хавиер Ернандес, Иско и Хамес Родригес, който да бъде изтеглен по-напред.

В такъв случай Асиер Ияраменди и Лукас Силва могат да заемат мястото на Модрич, който е аут до края на сезона.

Реал ще търси първа победа над Атлетико за първи път от седем мача. За последно "кралският клуб" надделя на финала в Шампионска лига след продължения. От тогава „белият балет“ записа 4 равенства и 3 загуби от градския съперник.

Европейският шампион беше сериозно осакатен и при последното дерби между вата отбора в Примера дивисион, когато "дюшекчиите" спечелиха с 4:0 на стадион "Висенте Калдерон".

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има варианти пред Реал. Байерн са в далеч по-лошо положение и като шансове и като играчи.
2
1
 
1
 
! Отговори
муньо преди 8 години
Есинственият шанс е да бъдат подценени
1
0
 
4
 
! Отговори
Татко Карло преди 8 години
Хесе и Кедира изобщо ли не ги броите за играчи? Аз съм за Атлетико, но смятам, че оптималният състав с оглед контузиите е: Касияс-Карвахал, Варан, Рамос, Коентрао-Кедира, Кроос, Иско, Хамес-Хесе, Роналдо

Спонсорирани публикации