Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!

"Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът на молбите да не пие
Обновена: 11 май 2015 14:06 | 11 май 2015 10:23,
138
Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!
Снимка: bTV

Какво да става? Oт глупости, от тъпотии, ето какво става! Това заяви пред камерата на bTV Светослав, който оцеля след зверското меле в село Яхиново.

По думите му групата пила и после се качила на колата. Светослав цяла вечер ги убеждавал да спрат да пият. "Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той.

"Каквото и да ви кажа, белята вече е станала. Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете. Затова пийнах малко и аз", признава оцелелият.

Още по темата

Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала.
"Усетих, че се преобръщаме, после всичко ми е като на магия", споделя Светослав.

Четирима младежи и жена загинаха след сблъсък на автомобил в електрически стълб. Двама са ранените. Според първите информации автомобилът се е движил с около 180 км/ч.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф". По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
онлайн преди 8 години
В Германия пичове се отива в затвора ако те хванат да караш мотопед или колело пил! Пък за кола да не споменавам.
107
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 8 години
Не знам защо си мислите, че КАТ могат да направят нещо особено по въпроса. Проблема ни е в законодателството. Първо трябва да оправим него, а после да се мъчим да оправяме КАТ и другите отговори органи по трасето. Освен това не знам защо си мислите, че дори да го бяха глобили и да му бяха взели книжката на този *** пиян до болка *** би му пукало, че кара без книжка. Щом кара пиян със 180 в населено място, няма да казвам очевидно през какво му е на него и приятелите му за последствията.
106
0
 
0
 
! Отговори
Натанаил преди 8 години
До boboМного си прав...дори да видя знак за 30км/ч хвърлям поглед към огледалото да няма някой засилен зад мен и намалям с мисълта, че явно има защо да е това ограничение...
105
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако този *** е бил най-свестен от компанията,представете си останалите какви са били.
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъпите македонци освен да се налочат и да вършат простотии друго не могат, те себе си не могат да управляват искат и държава да си имат, ама на тез *** шиптърите и това ще им вземат
103
4
 
8
 
! Отговори
левскар преди 8 години
БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ ПРИ НАЛИЧИЕ НА ПЪТЯ НА СЛЕДНИТЕ РЕГИСТРАЦИИ:CO EH E KH РВСУПЕР ПОВИШЕНО ВНИМАНИЕ ДОРИ СЕ ПРЕПОРЪЧВА СПИРА ЗА ПРЕСТОЙ:РК ВР нека някой по -съвестен журналист да извади статистиката от КАТ за регистрации те на автомобилите участвали в тежки ПТП с жертви , мога да му дам лек " типс" 75% принадлежат горе изброените 15%- С СА СВ и около 5% останалите Изводът е В СЕВЕРОЗАПАДНАЛА ЮГОЗАПАДНА-ИЗПЪКНАЛА И ДВАТА Заселени със СЕЛЯНИ МЕГАПОЛИСА се нуждаят не от КАТ а от,СТАЛИН
102
0
 
5
 
! Отговори
Щуката преди 8 години
чета , чета и недоумявам. Някой от Вас изобщо карал ли е из някое БГ село. Това гражданска , прегледи ,номера на колите (сиреч регистрация) , книжки .... за нищо го нямата !!! А вие КАТ сте тръгли да хулите (е не че не са винонви) НО КАТО ТИ ЛИПСВАТ ПЪРВИТЕ НЕ 7 , А 16 ГОДИНИ , КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН...... и това да караш пиян , подчертавам пиян не на 1 бира , защото сигурни 99% са карали на 1 бира (не на кило мастика) си е до самосъхранение и въспитание не само отговорност на КАТ
101
1
 
2
 
! Отговори
Gabriel преди 8 години
Охлюви има ли в Кюстендилско, дано да има
100
0
 
0
 
! Отговори
Веси преди 8 години
До слуга на капиталисти Аз! :) Още на следващият ден след като бях санкционирана отидох и си платих глобата.
99
0
 
7
 
! Отговори
!!!!! преди 8 години
Ужас! Този индивид, явно не е виновен според БГ законодателство, морално обаче така ли е? Можеха да направят нещо, може да приберат ключовете на колата, можеха да не се качат. Това е поредната трагедия за едни родители, на база некачествено възпитание и може би грешен избор! ХОРА, упс, останаха ли такива? До тези които са ХОРА, учете децата си и молете да има повече отговорни родители, за да опазим децата си, когато не са у дома!Да почиват в мир! А живите да мислят повече ...
98
6
 
5
 
! Отговори
слуга на капиталисти преди 8 години
Ако дори един от тука коментиращите не се е измъквал от нарушение,я с подкуп,я по някакъв друг начин ще се върна в България.
97
0
 
2
 
! Отговори
жабарини преди 8 години
До Гай *** ОриджиналСмътно помня , че имаше такова нещо, съвсем правилно.Забравих инструктура и тези които са го изпитвали.Много жалка история......
96
2
 
7
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До жабариниЕдно време при такива случаи родителите отиваха в затвора...
95
1
 
20
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До БМВВсеки БГ *** си мечтае да има пари за ново БМВ или Ауди но понеже осъзнава че няма си изхвърля комплексите като лъска и тунингова някоя стара бракма с надпис БМВ.Вече си мечтая за времето когато за кола се чакаше 10 години а в градския транспорт се возеха майки с детски колички...
94
6
 
9
 
! Отговори
жабарини преди 8 години
Сега от една страна има един мъртъв *** ,от друга 4 невинни жертви.Сметката не излиза ...за да е справедливо и за да се замислят другите *** и *** ,трябва да има изключително наказание (просто си мечтая, за момента не е изпълнимо )Та, първо, екзекутират се двамата *** които са били в колата като съучастници в предумишлено четворно убииство, второ екзекутира се майката и бащата на урода и ако имо братя или сестри.Звучи пресилено ...но подобни престъпления ще намалеят много бързо .
93
1
 
11
 
! Отговори
Гай Баньо Ориджинал преди 8 години
До 8Пък на мене ми се струва нереално този от снимката да е етнически чист българин...
92
2
 
9
 
! Отговори
БМВ преди 8 години
Пак ли е БМВ бе мишоци? Крайно време е да се разбере, че не марката прави проблема а манталитета на простият народ!
91
2
 
17
 
! Отговори
петър преди 8 години
През декември бях в Лондон и Бирмингам.Движението в и извън градовете е изключително интензивно,буквално мравуняк,на практика там не може да бъде заловен нарушител ако не катастрофира.НО на всяка крачка са монтирани камери,безброй камери,къщата на Биг брадър е нищо пред британските улици,пътища и магистрали.Свързани към съответните компютри в система оборудвана с модерен софтуер ловят нарушителите безупречно и безжалостно.И се питам защо ние българите все се движим 100 г. след маймуните.
90
3
 
25
 
! Отговори
хх преди 8 години
Синът ми беше студент в Германия.Веднъж го хванаха с 0.56 промила, което се е една хубава немска бира. Глобиха го 790 евра и лишаване от книжка за шест месеца. При следващо леко нарушение глобата е 1500 евра и лишаване за две години. После го беше страх кока кола да пие , ако ще кара.Проблема е, че ако някое правителство се опита да направи нещо подобно у нас, ще бъде свалено за броени дни.Спомнете си как завърши опита на Цветанов да наложи някаква поне минимално засилена роля на полицията.
89
6
 
7
 
! Отговори
До bobo преди 8 години
Как успяваш да спазваш ограниченията на КАТ? Примерно, път извън населено място, разрешена скорост 90 км/час, но изведнъж след завой попадаш на знак, който ти налага ограничение от 50 км/час - примерно начало на населено мясти или знака за ограничение на скоростта. Ти какво правиш? Набиваш рязко спирачки ли, и колата зад теб те удря отзад или намаляваш плавно, но след знака, т.е. в нарушение си.

Спонсорирани публикации