Една българка, по която Сърбия полудя

Габриела Пейчев за успеха в "Звездите на Пинк" пред Dnes.bg
Обновена: 13 май 2015 14:10 | 13 май 2015 13:25, Александър Попов
62

Снимка: Facebook

Една българка успя да впечатли цяла Сърбия с участието си в музикалния конкурс "Звездите на Пинк" ("Pinkove zvezde"). Към Габриела Пейчев летят похвали от публика, жури, начело с балканската звезда Цеца Величкович, във форумите пък е направо страшно - от поздравления, до предложения за брак.

Тя участва за първи път в музикално риалити и признава, че не е очаквала такъв шум около нея, но разкри пред Dnes.bg какви са амбициите й, пречи ли й в шоуто това, че е българка, на кого е посветила участието си в "Звездите на Пинк".

"Родителите ми са от Димитровград, с български корени. И аз самата съм българка. От четири години сериозно се занимавам с пеене, в същото време учих и в Софийския университет", разказва Габриела.

Целият успех, който е постигнала дотук с участието си в музикалната надпревара тя посвещава на баща си, който е починал преди пет месеца. Той така и не успява да види дъщеря си на сцената, отива си пет дни преди първите снимки на "Звездите на Пинк".

Какъв ще бъде нейният път след като камерите угаснат?

"Радвам се, че през цялото време се пише толкова за мен, не съм го очаквала. Успехът обаче не е случаен и искам да постигна това, което отдавна съм замислила. Всичко върви страхотно и се надявам да става още по-добре, защото музиката и телевизията са неща, които ме правят щастлива", каза още пред Dnes.bg Габи. И допълва, че иска да гради кариера и в България, и в Сърбия. Щастлива е, че по време на участията и у нас хората й се радват, което пък й дава надежда за пробив на голямата сцена.

По време на своето участие тя непрекъснато изтъква, че е българка. Без да се притеснява, че това може да й донесе негативи.

"Със сигурност на някои хора не им харесва, че съм българка, но не виждам причина. В предаването не ми носи негативи, защото и хората от продукцията, а и журито, максимално подкрепят всичките участници. За тях всички сме еднакви, независимо дали си от България, Македония или Босна", категорична е младата изпълнителка.

Освен успеха на сцената на шоуто, Габриела е изправена и пред предизвикателството да събира много мъжки погледи. Признава, че не полага особени грижи за външния си вид, благодарна е на Господ за това, което е.

Може и да звучи странно, но няма мъж до себе си. "Нямам приятел, сама съм. За съжаление нямам почти никакво свободно време в момента. Всяка свободна минута гледам да съм със семейството и с приятелите си. За други неща просто нямам и секунда", признава Пейчев.

Вижте Габриела в музикалното шоу:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Hubava e ,spor nqma.BRAVO
36
0
 
10
 
! Отговори
тони преди 8 години
такъв е закона за имената в Сърбия; тя не е виновна
35
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасни хора сте! Баси и простотиите изписахте. Родена е в Сърбия, затова не окончава фамилията й на "а"! Знаете ли колко на нейно място щяха да се казват Пейчевич!
34
1
 
18
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
За хубави и способни хора хубави думи и мисли.Браво на сръбските другари!Преди доста години по исторически причини не изпитвах симпатии към този народ.След доста контакти и работа със сърби мнението ми се промени.Ръка за ръка с тези хора взаимно ще запазим нашето общо присъствие на балканите
33
2
 
7
 
! Отговори
US преди 8 години
Няма такова нещо. За 20 години никой не е направил проблем, че името на съпругата ми има различно окончание. Било то в паспорт, шофьорска книжка или нещо друго. И те така...
32
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименС всичко се съгласих, само не и с мъжкото фамилно име. Какъв й е проблемът да си е ПейчевА, да я у чалгарката!------Проблема е че като ходиш у Америката, правят проблеми когато фамилното ти име не същото като на мъжа ти Пейчев/а. За една буква. Сега ясно ли е ?
31
1
 
12
 
! Отговори
До Ястреб преди 8 години
Хахаха еййййй Ястребе пак ли се изказа... Туркините не само са по 100 кила грозни, дебели и мазни като гъркините а и прости да не забравя!!!Еволюция никаква, гледа те като пребозало теле. Има и една завист към БГ турците като теб в Турция ако знаеш, защото са им по хубави жените и по-умни... Така че на колене и целувай Майка България а не се опитвай да хапеш ръката която те е хранила! Голям комплекс, голямо чудо...
30
0
 
11
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Момичето е от Цариброд(Димитровград) ето интервю с нея https://youtube/watch?v=HzUTf5W3nOM . На финала говори на български. Браво и много успехи
29
2
 
26
 
! Отговори
вера преди 8 години
Ами да, така се получава като е неграмотно написана статията. Момичето е от Димитровград, ама не от този в БГ, а от този в Сърбия и се намира близо да нашата граница. Това е. Затова казва, че е с български корени и т.н. Защото е българка, ама родена в Сърбия. Нищо не му костваше на Сашето да даде малко инфо, че да поспести излишни злобни коментари.И вижте се бе, хора, Габриела не крие, че е българка, дори и да й носи негативи, ние се надпреварваме да я оплюваме.
28
3
 
4
 
! Отговори
Розов преди 8 години
Пейчев е много хубав!
27
2
 
1
 
! Отговори
красив български чле преди 8 години
До Анонимен-Ми като си го нямаш в къщи,така се получава.КОМЛПЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ!!!
26
26
 
11
 
! Отговори
ФИЛИЯ С МАС преди 8 години
Гордеем се с мома дет е избягала от БГ и се "оправя"в Сърбия и хич не и пука за БГ.Тфа Българите са много наивни хора.
25
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*ни чaлгaри
24
3
 
23
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
красива е да го ***
23
2
 
22
 
! Отговори
Феликс преди 8 години
Суупер! Браво на момичето!!
22
3
 
5
 
! Отговори
до 28 коментар преди 8 години
Не Любке, не си познала ,тази черта е...човешка!
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е добра! И като визия, и като глас. Има харизма момичето.
20
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пластичен силиконо-хормонален монстър!!!
19
7
 
24
 
! Отговори
Марто преди 8 години
Ангелски глас има момичето и е доста интелигентно. Евала :)
18
16
 
9
 
! Отговори
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ преди 8 години
Е добре,кое и е хубавото? Грим повече и изкуствени гърди?! Последната снимка показва една грозна гарга за съжаление..Нищо хубаво няма без тоя грим...Излагация,и това са били Българки..Излезте на витошка да видите,отидете в някоя известна дискотека петък или събота,там да видите...А не този крокодил изкуствен...

Спонсорирани публикации