Eкзекутираха военния министър в Пхенян, дремел

Хьон Йон-чол бил уволнен и след това убит от наказателен взвод
Обновена: 13 май 2015 14:14 | 13 май 2015 08:25,
112
Eкзекутираха военния министър в Пхенян, дремел
Снимка: Reuters

Южнокорейското разузнаване съобщи, че в Северна Корея е екзекутиран министърът на отбраната, обвинен в измяна, нелоялност и неуважение към лидера Ким Чен Ун, защото заспал на армейско събитие в негово присъствие, съобщи ТАСС.

Служители на южнокорейското разузнаване информирали парламентарна комисия на закрито заседание за екзекуцията в Северна Корея.

Севернокорейският министър на отбраната Хьон Йон Чол бил уволнен и след това екзекутиран от наказателен взвод, посочват южнокорейски медии. На екзекуцията на 30 април присъствали стотици висши представители на режима в Пхенян, посочва Франс прес.

Според Асошиейтед прес екзекуцията била извършена със зенитно оръдие.

Според южнокорейското разузнаване от началото на годината в Северна Корея са екзекутирани 15 висши служители.

През декември 2013 г., след публичен съд бе екзекутиран за измяна, и антипартийна дейност и морално разложение чичото на севернокорейския лидер Чан Сон-Тхек, който дотогава бил смятан за негов наставник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
30
 
19
 
! Отговори
аооо преди 8 години
Това не бил министър на Северна Корея, а военния министър на Путиния (бивша Русия). Батюшка Путин го екзекутирал защото танка му се развалил насред парада насред червения площад на 9 май. Абсолютна нелоялност и неуважение към вожда.
57
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро и грухчо ще видим екзекутиран, режима се клати яко...
56
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До до 65Съмнявам че "всички" сте повече от тролския ви отдел. Новината наистина изглежда доста жълта и незнам дали може да бъде доказана, но Прасчо доста народ ликвидира така че поне за мен е възможна. И на края си типичен *** - когато нямаш аргумент сменяш темата със случайна опорна точка (по мое наблюдения от теория на конспирацията), но и ти трябва да ядеш. Успех в попрището. :)
55
5
 
17
 
! Отговори
Мечта преди 8 години
Да изпратим всички *** и *** в този земен рай...
54
2
 
11
 
! Отговори
храстореза преди 8 години
Екзекуция със зенитно оръдие какво ли още ще измисли малкото топчесто човече След разходката до слънцето нещо му стана...
53
3
 
7
 
! Отговори
До №50 преди 8 години
Хубаво ще ги избиете. Но държава без управляващи не може! Кои ще бъдат те след това? Ти ли? Като си толкова кадърен, защо си губиш времето в безсмислени коментари, вместо да работиш за държавата и народа?
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че косовската албанска мафия и тя се нареди сред радетелите и борците за демокрация.
51
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да, убили са ктолкова, колкото и десен сектор се бори за демокрация...
50
6
 
30
 
! Отговори
до 65 преди 8 години
На всички ни е ясно, че тази новина е толкова истинска, колкото и новината, че Ислямска държава се бори за демокрация и човешки права, както вие *** ни убеждавахте в продължение на три години.
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до др. Ким (50)Що да ги копат? И прасета трябва да се гледат. Или както казваше Хари Тухлата в "Гепи"- едно гладно прасе се справя с човешки труп за 15мин. (моля да ме извините, ако цитатът е неточен)
48
7
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До Анонимент (60)е то преди време и по българско са рязали ръце, крака и глави. Разчеквали са с коне и са набивали на кол и каквото още се сетиш. главаното е че е било в стари времена, тъпата ти логика доказва само че корейците още живеят 1000 години назад нищо повече. А ако не бяха омразните ти демократи да *** за Магна карта още да си крепостен ***.
47
0
 
7
 
! Отговори
Тлъб преди 8 години
Вързали са го за дулото на оръдието и Огън !
46
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А казвате, че Русия и другите режими, които са близки до режима в Северна Корея били много хубави.Гледайте утре като се преуморите от работа да не заспите, че да не вземе някой наказател да ви убие. Щото сте заспали.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
57 гледай да не пропуснеш някой, че са много и в калабълъка някой ще се покрие
44
1
 
8
 
! Отговори
АП се шегува преди 8 години
Какъв хуманизъм. Дали са възможност на министъра да се спаси, ако не го уцелят когато бяга. Оказало се че той не е дремлив, а много бърз и с набраната скорост политнал. Ето за това се наложило използването на зенитно оръдие. Колегата с атомната бомба е попресилил нещата. Следващата жертва ще е шефа на флота. Дано е по-бърз от торпедо.
43
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната "новина" преписана от ройтерс или АП - доказано манипулаторски еврейски организации за манипулиране на общественото мнение.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не направят едно истинско статистическо проучване за това колко процента от населението вЕрват в БГ медиите??
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина е толкова истинска, колкото и новините и внушенията, които се търкаляха из българското медийно пространство в продължение на три години, че терористите в Сирия са демократичното настроени и са борци за човешки права...смехх...
40
2
 
25
 
! Отговори
до др. Ким преди 8 години
Взимай наказателния взвод и идвай! Толкова има за трепане. Като се почне от Тиквата и цялото му правителство през Станишев, Царчето, Ванката Костов и хилядите грабили народа. Проблема е къде ще ги копат. Трепи Ким, трепи брате, да се отървем от тези ***!!!!
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
kim ela vav balgaria 6te ima6 da si trepe6 politici

Спонсорирани публикации