Ювентус разплака Реал насред Мадрид

Финалът в Шампионска лига няма да бъде Ел Класико
Обновена: 14 май 2015 14:11 | 14 май 2015 07:25,
45
Ювентус разплака Реал насред Мадрид
Радостта на Киелини и Буфон. Снимка: Reuters

Финалът в Шампионската лига няма да бъде Ел Класико и виновник за това е Ювентус.

Италианският шампион стигна до 1:1 на "Сантяго Бернабеу“ в реванша срещу Реал и след победата си в първия мач, се класира за финала в надпреварата за първи път от 2003-а година.

В Берлин Старата госпожа ще срещне Барселона, след като заслужи класирането си за финала, изигравайки един много добър мач и наваксвайки изоставане в резултата.

Кристиано Роналдо откри от дузпа, но Алваро Мората изравни след почивката. Гарет Бейл пропусна няколко отлични положения за Реал, но и гостите имаха своите ситуации и при повече прецизност можеха и да спечелят.

Отпадането на Реал означава, че отново няма да има отбор защитил отличието си, а случилото се оставя Кралския клуб без трофей през сезона.

Отзиви от вчерашния мач четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 8 години
Добре де, не можете ли ясно да напишете кои отбори ще играят на финала?! Не всички сме луди футболни фенове и не знаем прозвищата на отборите. Това не значи, че новината не ни интересува.
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам защо всички отписваха Ювентус още от мачовете с Дортмунд на четвъртфинала. Това е италианския гранд все пак, заедно с Милан. Най-силните италиански отбори за всички времена. Ювентус имат страхотен треньор тактик, много добър сплотен състав, традиционно силната италианска защита и много работоспособни халфове като Маркизио и Видал. Като едното нищо ще победят Барселона на финала.
31
8
 
3
 
! Отговори
циника преди 8 години
Освен това дър.тата бр.антия е най-смешния финалист в историята на КЕШ/ШЛ - един милион финала и само 1 и половина титли. Една и половина, защото купата от 1985 г. беше "спечелена" срещу ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУЛ в мач, който не трябваше да се играе и с дузпа, която беше на около три метра извън наказателното поле. Тазгодишният финал пък ще бъде най-скучният в историята - предполагам, че кталунците ще си играят на тики-така, а бр.антията ще наблюдава отблизо без билети
30
8
 
4
 
! Отговори
циника преди 8 години
Дъртата бр.антия Дузпентус - най-жалката имитация на футболен клуб. Още от едно време като ги видя по тв-то и усещах определени физиологически позиви. В последните няколко години беше чудесно, че бяха изхвърлени към периферията, но явно отново ще ни мъчат с присъствието си.
29
1
 
18
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
Честито на Юве! Италианският футбол е отново в подем. Очаквам страхотен финал в Берлин между "Старата госпожа" и Барса! Нека да победи по - добрият и мачът да бъде коректен!
28
1
 
15
 
! Отговори
Идиго преди 8 години
Макар да е добър футболист, Роналдо е просто един ПРОДУКТ. Ходеща реклама. В материалния свят, в който живеем е нормално да се харесва той......гел, стойкаджийско поведение, прически, скъпи коли, парадиране с тези неща, надменност и т.н.Просто нямат база за сравнение с Меси.Понякога намирам справедливост в нещата.....
27
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Сега какво?Който като "геронтофил" заложи на "старата госпожа" всъщност спечели.
26
0
 
5
 
! Отговори
адидас преди 8 години
До АнонименНе е така. Чепикът го стягаше и през второто полувреме, в бързината през почивката обу един номер по-малки
25
4
 
28
 
! Отговори
асд преди 8 години
Радвам се, че позьора, гелосан, след 10 солариума, симулант и дузпаджия отпадна. Няма да го гледам как се перчи и на финала. Меси е пич в сравнение с Роналдо.
24
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много се накефих как след последния съдийски сигнал - Роналдо се скри като мишка в тунела на стадиона. Сигурно бърза да е първи в съблекалнята, за да си вземе калъфката - да не би да свършат :):) - Галактическия отбор само с калъфки този сезон - :):)
23
5
 
13
 
! Отговори
FORZA JUVE! преди 8 години
FORZA JUVE!
22
4
 
27
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
идва славното време на ИНТЕР и МИЛАН в лицето на ЮВЕНТУС ! на финала Ювентус - Барселона 3:1 !
21
2
 
16
 
! Отговори
Марчело Липи преди 8 години
До АнонименЦелта на футболистите е да отбележат гол. А не да стрелят "ей така" Бразилия също отправи купища ритници към Нойер и добре, че момчето се смили да им пусне един при свършил. Немците отправиха малко повечко, но 9 бяха в рамката, а 7 от тези 9 опънаха мрежата
20
1
 
21
 
! Отговори
Искрен преди 8 години
Фен съм на Барса, а с това трио в нападение, трудно могат да бъдат спрени, но Ювентус са много костелив орех, страхотен отбор и като нищо може да объркат прогнозите на мнозина ...едно е сигурно, ще стане як мач
19
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не съм от Юве, но ще се изкефя максимално, ако бият Барцилона на финала.
18
1
 
0
 
! Отговори
yo преди 8 години
До Анонименsel4nin
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много готин мач! Сега ми се спи, че две не виждам, обаче струваше си! ЮВЕ!!! ОЛЕЕЕ!!!
16
0
 
4
 
! Отговори
Марчело Липи преди 8 години
До КругерСигурен ли сте, сеньоро?
15
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хем бях за Ювентус, хем пък ми се гледаше Ел класико на финала за ШЛ.
14
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
8 ми финал за Ювентус и 8-ми за Барселона- снощи коментаторът хомосексуалист десет пъти повтори, че това е шестият им финал а ЮВЕНТУС ИМАТ 2 СПЕЧЕЛЕНИ И 5 ЗАГУБЕНИ ДО МОМЕНТА- НАДЯВАМ СА ДА ПОБЕДЯТ КАТУНА ОТ Каталуня!!!!!

Спонсорирани публикации