Клиентка наби продавачка в Габрово

Жената е със счупена раменна става, побойничката е задържана
Обновена: 4 юни 2015 14:08 | 4 юни 2015 13:20, Анисия Иванова
9
Клиентка наби продавачка в Габрово
Снимка: архив Булфото

Жена на 52 години от Габрово е задържана за агресивно поведение и нанасяне на средна телесна повреда, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал вчера следобед в магазин за дограма, а сигналът е подаден на телефон 112.

Установено е, че след скандал 52-годишна клиентка нанесла побой на 44-годишната продавачка в магазина и й счупила раменна става.

Малко по-късно, след издирване, полицията установила извършителката и тя е била задържана. Срещу нея е започнало досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: МВРГаброво
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
оцеляваща преди 8 години
До Анонимен1,2 и др.ПРОДАВАЧИТЕ В БГ МИНАВАТ ЛИ ОБУЧЕНИЕ ЗА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ?ТЕ ПО КОЛКО ЧАСА СЕДМИЧНО РАБОТЯТ И КАКВО ПОЧАСОВО ЗАПЛАЩАНЕ?ПЪЛНО Е В БЪЛГАРИЯ С МАЛКИ МАГАЗИНИ ,В КОИТО НЕ РАБОТЯТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ,А НАЕМНИЦИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...А СОБСТВЕНИЦИТЕ ИСКАТ БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ И МН.ДРУГИ...ПОСЛЕ МЛАДИТЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛИ МЪРЗЕЛИВИ.НЕ СА МЪРЗЕЛИВИ,А ЧОРБАДЖИИТЕ СА АЛЧНИ,МОШЕННИЦИ И ИЗПОЛЗВАЧИ!ДА СТЕ ВИДЯЛИ НЯКОГА,КОГАТО ИМА МН.КЛИЕНТИ В СУПЕРМАРКЕТ,УПРАВИТЕЛИ,ЩЕФОВЕ И ДР.ДА ПОМАГАТ?
7
1
 
4
 
! Отговори
През социализма, преди 8 години
откъм западната страна на площад "Руски паметник" в София имаше магазин за хляб. Влязъл там човек, попитал "Днешен ли е хлябът?" Отговорили му "Да". Но когато го пипнал, се оказало, че хлябът е много твърд - поне от няколко дена. Човекът отказал да го вземе и си тръгнал, а продавачката крещяла "Щом си го пипнал, ще го платиш" и, виждайки, че гражданинът си отива, метнала подире му хляба. Уцелила го в окото и той получил тежка травма. Това го писа и по вестниците тогава, защото човекът се оплакал
6
2
 
6
 
! Отговори
Раздвоих се преди 8 години
Без майтап.Първият ми порив беше да напиша тук въпрос "От кой етнос е биячката?"От друга страна обаче си спомних времената отпреди 25 г., за които някои тук толкова много жалят. В повечето магазини, бивахме благодарни, ако продавачката благоволеше да ни обърне внимание веднага щом влезем. Често пъти трябваше да изчакаме да спре да си пили ноктите или да разговаря с друга продавачка. След това, ако не те наругае и ти даде точно това, което си посочил, значи този ден имаш голям късмет!
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
с нашите съдии какво да очакваме ?
4
6
 
8
 
! Отговори
честит преди 8 години
Клиентър е винаги прав. Ако е необходимо обслужващия персонал (как звучи само ;) ) ще яде шутове и шамари, докато се научи. Аз не съм посягал, ама съм бил понякога на косъм. Такива наглеци са ме обслужвали, че не е истина.
3
11
 
8
 
! Отговори
Червен трол преди 8 години
Герб са виновни за всичко
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Специално за обслужването по магазините на по младите може да не им обясняваме как е било при соца. В повечето магазини сега е същото
1
10
 
18
 
! Отговори
Соня преди 8 години
Продавачката е виновна! Няма начин да не е така!И тука при нас има една продавачка, дето ме ядосва и ще я пребия от бой някой ден!

Спонсорирани публикации