Златан готов да се върне в Милан

Шведът дал зелена светлина за преговори между росонерите и ПСЖ
Обновена: 10 юни 2015 14:15 | 10 юни 2015 08:50,
0
Златан готов да се върне в Милан
Снимка: Reuters, архив

Златан Ибрахимович е заявил на Милан, че е готов да се върне на "Сан Сиро“, предават медиите в Италия. Според тях шведът е дал зелена светлина на "росонерите“ да преговарят с клуба, който държи правата му – ПСЖ.

Милан не крие намерението си да върне Ибра в Милано, като в последните месеци президентът Силвио Берлускони няколко пъти призова за търпение. След сделката с тайландския инвеститор Бий Таечабол "росонерите“ вече ще имат и далеч по-сериозна финансова мощ, с която ще опитат да омаят част от големите звезди в Европа.

Според "Скай Спорт Италия“ изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани ще се срещне днес с агента на Ибрахимович – Мино Райола. Двамата досега са поддържали връзка по телефона.

В Италия вярват, че шведът е готов да приеме с охота тригодишен договор с Милан и сега "росонерите“ трябва да се разберат за правата му с ПСЖ. Ибрахимович, който през октомври ще навърши 34 години, има договор с парижани до следващото лято, така че би могъл да повлияе на французите, ако пожелае да си тръгне още сега. Ибра премина в ПСЖ през 2012 година именно с трансфер от Милан, където пък изкара два сезона.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации