Среднощна измама по телефона: Баба даде 2390 лв.

Първоначално измамниците й поискали 8000 лева
Обновена: 11 юни 2015 14:05 | 11 юни 2015 11:47,
9
Среднощна измама по телефона: Баба даде 2390 лв.
Снимка: Gettyimages

78-годишна жена от село Мадан, община Бойчиновци е измамена по телефона със сумата от 2390 лева, съобщиха от пресцентъра от МВР Монтана.

Към полунощ, възрастната жена, която живее сама, получила обаждане по стационарния телефон. Неизвестен мъж й съобщил, че е настъпил инцидент с неин роднина и трябва да заплати 8000 лева.

След четиричасов среднощен разговор по телефона жената предала на непознат, който дошъл пред дома й, 2390 лева. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
Много малко пари, другия път да вземе кредит.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бабоооо,Да се беше обадила на някого от твоите близки или на съседите. Щом е било през нощта, все ще откриеш някого у дома му!
6
0
 
3
 
! Отговори
do 4 преди 8 години
Абе, и аз съм инструктирал баба ми на село, ама и звънят редовно, ама тя не може да ходи много, за това не предава пари. А страхливците не ходят до врата, защити ще го видят. Българниът е простичък човек. Тепърва сега осъзнава как работи една държава, от какво се правят пари, за какво не се дават, какво е застваховка, какво е измама и прочие. Дядо и баба на село са простички хора и лесно биват мамени. Докато не си отиде това поколение, ще има измами.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След толкова новини се чудя, дали да не стана и аз един телефонен измамник. Лесно се печели в България. Балами бол. Закони никакви.
4
2
 
1
 
! Отговори
75 преди 8 години
Имала бол пари-дала.
3
0
 
7
 
! Отговори
Тони преди 8 години
Тези баби роднини нямат ли си? Никой ли от младите не е говорил с тях по тази толкова наболяла тема? Ако е така - тогава по-младите й роднини направо са си виновни.На моите старци съм ги инструктирал какво да правят - искат ли им пари, веднага ми звъннат на мен и аз се оправям нататък.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
измама на промоция ,намалили са й цената накрая/ за тези 4 часа разговор бабата да беше се обадила на някой роднина /и в случая щом държавата не наказва телефонните измамници -те няма да спрат с измамите
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А тия баби ги немат парите за нищо!

Спонсорирани публикации