Черно море поиска смяна на домакинството с Динамо

"Моряците" с поредна награда след триумфа за Купата
Обновена: 26 юни 2015 13:54 | 26 юни 2015 11:26, Красимир Ангелов
1
Черно море поиска смяна на домакинството с Динамо
Феновете на Черно море вероятно първо ще пътуват до Беларус, а не до Разград. Снимка: Булфото

Ръководството на Черно море изпрати искане до УЕФА за смяна на домакинството в сблъсъка с Динамо Минск от втория квалификационен кръг на Лига Европа, пише "Тема спорт".

Жребият отреди "моряците" да приемат съперника в първата среща на 16 юли на стадион "Лудогорец Арена" в Разград и да гостуват в Беларус седмица по-късно. На 14 юли обаче шампионът Лудогорец ще играе на своя стадион с молдовския Милсами в Шампионската лига и именно з­атова варненци се надяват от европейската централа да удовлетворят искането им.

Ако това се случи, Черно море ще гостува в първата среща и ще домакинства на реванша. Очаква се УЕФА да се произнесе през следващата седмица. Любопитното е, че Динамо вече бе уточнил домакинството си. Беларусите бяха подали заявка до евроцентралата да домакинстват на своя стадион "Трактор" на 23 юли от 18:30 часа.

Междувременно вчера варненският клуб получи поредна награда след триумфа за Купата на България. На церемония в Община Варна кметът на града Иван Портних награди Черно море за отбор на месец май.

"Моряците" спечелиха в анкетата на спортните журналисти по абсолютно категоричен начин. Крилото Матиас Курьор, който отбеляза побения гол срещу Левски, бе избран за спортист на месеца. Освен наградата в анкетата, Портних връчи и специални призове за големия успех. На церемонията присъства целия тим на Черно море.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: черно мореЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации