Сердика Център открива шопинг сцена с "Големите" и DUO PLATSCHKOV

Забавлението започва още на 9 юли в 19:00 часа с комедийна вечер
Спонсорирано съдържание | 6 юли 2015 10:00, Екип на Dnes.bg
Сердика Център открива шопинг сцена с "Големите" и DUO PLATSCHKOV
Снимка: Сердика Център

Най-горещата точка това лято ще бъде ШОПИНГ СЦЕНАТА на Сердика Център на ниво -1 (Голямата ротонда). Максимални градуси прогнозираме още на 9 юли точно в 19:00 часа с комедийна вечер от "Големите" и със специалното участие на Нора Караиванова. Сценарият го пише публиката, а участието й е направо задължително за успеха на събитието. Младите актьори Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева и Анелия Луцинова обещават истинско шоу, а една от най-талантливите български певици – музикални изненади в (поне) пет октави.

И като заговорихме за невероятни изпълнения – на 11 юли от 19:00 часа световноизвестните циркови артисти DUO PLATSCHKOV /Белгия/ и театърът на огъня и сенките Fireter /България/ ще превърнат ШОПИНГ СЦЕНАТА на Сердика Център в акробатична арена със спектакъл на ръба на човешките възможности. След пътешествие из целия свят /частно представление за папа Йоан Павел II, Лас Вегас, Бродуей, Guiness World Records в Китай и откриването на олимпийските игри в Сочи/ contemporary спектакълът акостира и в Сердика Център.
 
Изненадите през юли не приключват дотук. Следете пълната програма на www.serdikacenter.bg и във Facebook страницата на Сердика Център.

Вход свободен за всички събития!


Още по темата: Сердика Център
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации