Нападателят от Бургас – убиец в отпуск!

Пуснат за два дни от затвора, Георги наръгал Галина 17 пъти
Обновена: 7 юли 2015 14:21 | 7 юли 2015 12:02,
32
Нападателят от Бургас – убиец в отпуск!
Снимка: Булфото, ахрив

Преди дни 27-годишната Галина Георгиева бе наръгана 17 пъти от убиец, който е бил пуснат в отпуск от затворническо общежитие. Състоянието на младата жена към момента е стабилно, благодарение на усилията на лекарите и на повече от 50 бургазлии, дарили кръв за спасяването й.

Инцидентът се случи недалеч от блока, в който живее младата жена. Първоначално от полицията съобщиха, че задържан за тежкото престъпление е бившият съпруг на Галина - Ивелин. После се оказа, че това е било постановка, за да се приспи вниманието на истинския нападател Георги Андонов - по прякор Бабата.

Още по темата

"Това всъщност даде възможност да бъдат подготвени оперативни мероприятия за неутрализиране на криминално проявения, който се беше укрил в апартамент в Сливен", обясни говорителят на ОД на МВР в Бургас Цветелина Рандева пред Нова телевизия. 

Георги излежава присъда за убийството на баба си в общежитие от отворен тип. От скоро наръганата млада жена имала връзка с нападателя си. По думите на директора на затвора в Бургас - Бранимир Мангъров по закон лишените от свобода, които изтърпяват наказанието си в затворнически общежития от открит тип и са поставени на лек режим, имат право да ползват два дни месечен отпуск. 

"Когато се пуска такъв човек от затвора трябва да има ресурс от психолози и психиатри, няма и пречка той да се сложи на детектора на лъжата, за да се прецени степен на агресивност, така се прави в американските затвори. Когато българин попадне в затвора, там, за да оцелее, той трябва да стане звяр, защото там стават такива неща, които не могат да се опишат в "Ад" на Данте. Това, което може да се направи е да се приеме, че когато трябва затворник да се пусне в отпуска да се преценява дали неговото състояние позволява това", коментира адвокат Марин Марковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
До 24 преди 8 години
Аз твърдо съм за възстановяване на смъртната присъда като висша мярка за наказание! Зашо не направим референдум по този въпрос? Защото 80% ще са "за"! Тези, които заслужават това наказание, са бреме за обществото, не - за човечеството - дишат кислорода, пият водата, ядат храната на нормалните хора. От тях да дочакате общественополезен труд? Забравете - нямат мотивация! Има кой да го полага, в САЩ ако пиеш бира на улицата или в градинката - белезници, съд и заминаваш 3-4 седмици с оранжеви дрешки
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как може да удушиш баба си с плик и да те пускат в отпуск от затвора?Поставете се само за 1 секунда на нейно място....как се задушава и вижте за какво говорим....отпуск...
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тая галина нещо не и върви с мъжете
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са тия отпуски , на убиец на баба си ?Убиец има право да е на свобода по 2 дни в месеца ? Това е нещо нечувано !В САЩ , това престъпление е до животен строг затвор !
21
0
 
2
 
! Отговори
Oтвратих се преди 8 години
''От скоро наръганата млада жена имала връзка с нападателя си.''
20
2
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
няма нужда да убиеш убиец, по добре да бачка до края на живота си в полза на обществото:- хем за назидание;- хем и почетнените семейства да получават месечна премия;Ако в Белене 1000 човека за загубили живота си за 4 години, то за само за 4 години жертвите на убийците са няколко пъти по 1000.Ще ревете за Белене ама няма да има.
19
1
 
21
 
! Отговори
Хан Крум има решение преди 8 години
БХК сега ще ревне, че са му дали малко отпуск и затова е бил изнервен и в бързането е нападнал "приятелката" си !Истината е, че такива "хора" трябва да бъдат затваряни в мини до края на жалкия си живот. Да работят 14-16 часа на ден и да им се дава само хляб и вода. Като пукнат в камера и толкова по въпроса.
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бре по затворите има ли трудов кодекс,че ги пускат в отпуск щом било по Дантевия Ад,за кой кръг по колко дават и на всеки кръг по синдикат ли или два и повече щом като отвреме на време има протестиращи,що за отношение пуснали го на море той пък едва не убил хазяйката си,ей бре защо лежат-щот не искат да живеят с другите,като в случая не харесал баба си храс,хазяйката също,ами ако му платят на отпуск,храс,храс,храс,и под храсти само ще ровите,а от него ни следа дори,а вдовци.
17
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Георги излежава присъда за убийството на баба си в общежитие от отворен тип."Докато пращате доказани убийци в общежития от отворен тип, вместо в затвори с максимална сигурност - така ще е! :)
16
0
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Трябва да има смъртно наказание!
15
0
 
34
 
! Отговори
преди 8 години
Абе аз в казармата само можех да си мечтая за 2 дена отпуск всеки месец.
14
1
 
18
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
е ако не убие някои в отпуската тогава кога ?
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Abe taja ot gerb deto vse do bB sediSaschto ne si hodi be ksk schte pusnexch ubiieza 2 dena da e Po ulizata tn kakvi sa tija Hora ot gerb pravitelstvoto kade e
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама не са ли нещата тотално сбъркани, а? Първо убиваш баба си, но те пращат в затворническо общежитие от отворен тип, после пък решават, че можеш да използваш отпуск. Излизаш и за малко да убиеш момиче. Какво следва дами и господа съдии? Оправдателна присъда и извинение? Защото, горкият, толкова много е страдал докато си е излежавал наказанието.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убиец в отпуск?! Е, това само в тая държава е възможно! И за какво му е този отпуск? За да убие още няколко човека? *** история!!!
10
37
 
2
 
! Отговори
Толераст преди 8 години
Недейте заради един инцидент да посягате на малкото достижения в хуманноста които имаме! Хората в нормалните държави дават много повече права на затворниците от нас тук, а вие искате и това да им отнемем!
9
1
 
24
 
! Отговори
Смъртта преди 8 години
Следващият път ще наръга някой роднина на този, който го е пуснал от затвора!Дано! Нека! Ще!
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли да се самосезира съда? КОЙ , КОЙ даде такава присъда? Какво ми дават за пример Америка. Там убийците лежат по 30г. Тия в общежития са леки престъпления.11
7
1
 
38
 
! Отговори
лелее преди 8 години
Кви са тея отпуски за убийци, изнасилвачи и всяка мизерна *** по време на излежаване на присда бе, мама ви ....?!?!? Че то в началото на 90-те в казармата нямаше отпуски по 3-4 месеца бе, ***!!! Тези *** по затворите имат отпуски за какво?? За добро поведение ли или че са много хубави??? Всички законотворци в Бг са за затвор явно, след като приемат подобни тъпотии!! Всяка една гадина в панделата е там, за да бъде смачкана физически и психически, а не на почивка в хотел от отворен тип!!
6
1
 
21
 
! Отговори
Х преди 8 години
две греди във форма на буква Г...въже за няколко лева...висоооко столче, табуретка ...и 1 Куражлия да ритне столчето под краката на убиеца.(ТОЧКА)т.е. (финал, финиш ...край на 1 престъпник).Процедурата се повтаря при следващи случаи с други мераклии да повисят.Въжето от обесени престъпници имало някакви вълшебни качества , според някои легенди.

Спонсорирани публикации