В Мадрид готови да чакат за Де Хеа и една година

Могло да го вземат и без пари следващото лято
Обновена: 15 юли 2015 14:21 | 15 юли 2015 14:18,
0
В Мадрид готови да чакат за Де Хеа и една година
Снимка: Reuters, архив

Реал Мадрид е готов да чака една година, за да привлече вратаря Давид де Хеа, пише вестник "Марка".

Доскоро трансферът бе считан за сигурен, но понастоящем се бави, тъй като двата клуба не могат да се разберат за цената.

Нито един от тях не е готов да отстъпи от позицията си, но от Кралския клуб са готови да бъдат търпеливи, тъй като считат, че англичаните в един момент ще бъдат притиснати.

Де Хеа има договор с Червените дяволи за още година, но отказва да подпише нов контракт. При това положение цената му ще падне значително, ако той остане на "Олд Трафорд" и след затварянето на настоящия трансферен прозорец.

В Реал са уверени, че стражът няма да се обвърже с английския клуб и затова са готови дори да чакат до другото лято, за да го вземат без пари.

Твърди се, че двете страни дори имат споразумение и дори и сделката да се забави, Де Хеа ще получи заплата от 5 милиона евро от Реал за първата година от контракта си, така че и той е напълно спокоен.

Въпреки напускането на Икер Касияс, испанците са на мнение, че няма да имат сериозни проблеми на позицията, като е много вероятно да вземат Кико Касия, който да бъде конкуреция на Кейлор Навас.

Разбира се те все пак се надяват, че ще успеят да приключат сделката преди новия сезон, но едва ли това ще се случи особено скоро.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации