В треньорския щаб на Лудогорец били без лицензи

При издънка срещу Черно море Рибейро си тръгва
Обновена: 24 юли 2015 14:18 | 24 юли 2015 12:18,
13
В треньорския щаб на Лудогорец били без лицензи
Снимка: архив Булфото

Сериозен гаф сътвори Лудогорец, след като се оказа, че част от треньорския щаб няма дипломи.

Помощниците на Бруно Рибейро – португалецът Марсело Чагаш и северноирландецът Андрю Смит, са без лицензи, съобщава "7 дни спорт". По-интересно е обаче как асистентите в Разград изпълняват служебните си задължения и стоят на пейката и защо никой не се намесва да спре това.

Но проблемът може бързо да бъде решен, тъй като гостуването на Черно море в неделя може да бъде последен мач на треньорския щаб на Лудогорец.

Бруно Рибейро получи вот на доверие от ръководството преди няколко дни, но почти сигурно при нов гаф, ще се раздели с работата си, пише "Тема Спорт". Португалецът пристигна в Разград преди 38 дни. В този период шампионите изиграха общо 9 срещи под негово ръководство - 6 контроли и 3 официални двубоя. Балансът от тях е едва 2 победи, 2 равенства и цели 5 загуби! Досега нито един друг треньор не е стартирал толкова лошо начело на разградчани.

Още повече че при Рибейро Лудогорец е вкарал само 1 гол в трите си официални мача, а е допуснал 5. Безумно слабото представяне и отпадането от Европа е разклатило много сериозно поста му и евентуален гаф на "Тича" по всяка вероятност ще се окаже решаващ за крайното решение. В последните два сезона Лудогорец на два пъти смени наставника, с който започна сезона, преди да дойде август.

Първо през 2013 г. Ивайло Петев отстъпи поста си на Стойчо Стоев, а след това Стоев бе заменен от дългогодишния помощник в тима – Георги Дерменджиев. И в двата случая ръководството имаше далеч по-малки основания да предприеме рокада, отколкото сега.

Петев бе сменен, след като тимът бе обърнат от Слобан Братислава като гост от 0:1 дo 2:1 и загуба от Любимец, докато Стойчо Стоев сдаде поста, след 0:0 с Партизан в Разград. Мач, в който Лудогорец тотално надигра сръбския гранд.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
лошо "седларов " , лошо Кирчо - изгони добрите треньори и сложи посредствени чужденци , "материала " е добър , маята е вкиснала !
12
0
 
2
 
! Отговори
Ганчо преди 8 години
Сънят свърши. Започва събуждането и действителността е страшна.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2-3 години кораборезача Киро ще разпродаде отбора, беше каквото беше с тия, парите и късмета им свърши
10
0
 
10
 
! Отговори
Зяпач преди 8 години
До Българинсъгласен съм с теб, че е най-успешният футболен проект от години, но не си струва да наемаш анонимен треньор за една камара пари и за една две години проекта ти да се превърне само в миг спомен....
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хич да не чака следващия мач!
8
6
 
10
 
! Отговори
Българин преди 8 години
До ДантеПо мое скромно мнение Домусчиев успя само за няколко години с всичко, по което сини и червени се подмокрят от десетилетия, а вероятно и ще продължат да се подмокрят и занапред. Лудогорец е категорично единственият успешен футболен проект в България от 89-та година.
7
3
 
14
 
! Отговори
xaxa преди 8 години
Бруно РайберО направо го разби тоя отбор....
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъи или инак живота продължава сега не стана догодина ще стане
5
0
 
12
 
! Отговори
Зяпач преди 8 години
защо изобщо смени треньора и то с някакъв анонимен .. единствените му успехи както разбрах са да вкара два *** в по-долна дивизия .... желаеш успехи да беше дал малко повече пари и да вземе някой който поне има доказан опит ...
4
1
 
18
 
! Отговори
Данте преди 8 години
Това, което се случи с Лудогорец, е поредното доказателство, че успех от днес за утре не става! Тази рецепта е изпробвана нееднократно в миналото и резултатът винаги е абсолютна катастрофа!!! Какво по-различно е очаквал да постигне Домусчиев, не ми е ясно?
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Остави Петев, ами другите... Най - лошото за един треньор в Лудогорец е да го направи шампион и отбора да играе добре... Смяната му е сигурна.
2
1
 
35
 
! Отговори
Разградлия преди 8 години
Какво не му харесвахте на Петев не мога да разбера, изстреля отбора като ракета
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да заминава...

Спонсорирани публикации