Борисов е картотекиран, може да играе срещу ЦСКА

"Бистришките тигри" излизат срещу червените на 18 октомври
Обновена: 7 авг 2015 14:19 | 7 авг 2015 08:04,
85
Борисов е картотекиран, може да играе срещу ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Премиерът Бойко Борисов е втори в списъка на "Витоша" (Бистрица) за новия сезон в Югозападната "В" група, съобщава вестник "24 часа". Така той може да участва във всеки мач, стига да е свободен. Пред него е единствено бившият защитник на ЦСКА Йордан Върбанов-Дузи.

Мачът на "червените" с "Витоша" е на 18 октомври на "Българска армия". Борисов вече е играл там като млад, когато бе редовен на кортовете пред него.

По принцип Борисов се води най-старият професионален играч в света, като рита в няколко мача на “Витоша”, когато тимът бе във втора дивизия.

Доста интересни имена има по отборите в дивизията, в която ще играят ЦСКА и "Локо" (Сф). В "Рилски спортист" освен Георги Иванов-Гонзо и Елин Топузаков са имена като Васил Киров, Иван Гемеджиев и Иван Бурнарски, които се подвизаваха в тима, когато той бе в елита.

"Беласица" пък е картотекирала Тодор Кръстев, който предизвика истинска война преди няколко месеца, когато избяга от ЦСКА и премина в школата на "Лудогорец". Той обаче бе натирен и от Разград и сега се появи в родния си отбор.

Единственият тим, без нито един играч за новия сезон остава ЦСКА. Причината е, че "червените" са се опитали да действат през новото дружество, което бе създадено и в него старото държи 95% от акциите. И те вече бяха запорирани от НАП.

Това обаче няма как да стане, защото юридически във "В" група трябва да е ПФК ЦСКА ЕАД, което загуби професионалния си статут през лятото.

Вероятно юридическите совалки ще продължат до последния момент, като от футболната централа са готови да се явят и извънредно, за да картотекират играчите на Христо Янев.

Вчера следобед лично Гриша Ганчев се появи в БФС, за да картотекира футболистите. С него бе и Пламен Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 8 години
Той е по богат от оня милиардер, най богатия поляк дето се гътнал, но си мълчи защото е скромен. Той е казал че ще излезе от политиката ако това го иска футбола.
40
0
 
0
 
! Отговори
баи Ганю преди 8 години
На тиквуня всичко му е наред.Стабилизира управлението си със 16 милиардният заем и сега нека малко да си поиграе на футболист.Защо некои тук са против футболист номер едно в държавата.С малко футбол *** да се поразтовари от кахърите които има .И така на народа белким малко му светне пред очите.
39
0
 
2
 
! Отговори
Говедуебец преди 8 години
ББ си няма идея как ще бъде хранен от феновете.Охраната Му ще се чуди какво да прави.Давам му 5 минути на терена и сам ще си хвърли фланелката.Анкетата футболист на годината явно не я помни,но Ние я помним.
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VSICKI SA OTREPKI.
37
1
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
До anonimen И аз тъкмо за това се присетих - освен в ЦСКА,на колко други места е бил картотекиран, когато един човек стои начело на цяла държава не трябва да има тайни.Същото важи и за нашите депутати и управници, защо не проверяват задължително колко от тях са били или са картотекирани в психодиспансери или др. пенитенциарни заведения,това засяга всички, защото тези хора ни управляват - Лудите и болните, които ни управляват-имаше такава книга от френски публицисти през 80-те.
36
1
 
7
 
! Отговори
Пената преди 8 години
Кога ще картотекират Димитър Пенев?
35
1
 
7
 
! Отговори
88 преди 8 години
Пищаме го.Да заминава,ако иска да направи едно добро нещо на своя народ!
34
0
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ox kato pro4etox kartotekiran i se pretesnix 4e sa go pribrali v Karlukovo
33
1
 
29
 
! Отговори
s преди 8 години
Еми нормално. ЦСКА като играят по полетата и нивите, е само въпрос на време да срещнат тиква. Но само у нас може да срещнат тиква-премиер.
32
2
 
21
 
! Отговори
Дядо Петър преди 8 години
"Борисов е картотекиран"Де да беше картотекиран за Четвърти километър.Където отдавна му е мястото.
31
1
 
21
 
! Отговори
Стройна българка преди 8 години
Ууууууууу, откога и тюлените започнаха да играят футбол? Ами то и за това българския футбол е на това дередже, тлъсти и простовати играчи, нито могат да тичат, вечно с превързани крака, хленчат, ама искат да получават пари. Едно към едно с този на снимката. Е, няма да се оправи България, щом това е новина.
30
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако може да го наритат едно хубаво ще е най-добре.
29
1
 
6
 
! Отговори
до антижужето преди 8 години
Ама помниш ли, че Батков регистрира нов Левски, за да го вземе без пари и сума ти време Левски беше без емблема. Истинския Левски е собственост на П. Петров - Кучетоgoogle.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1AVNC_enBG627BG627&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D0%BF.%20%D0%BF%D0%B5%D1%
28
2
 
6
 
! Отговори
антиджудже преди 8 години
Малко да се замислим - има само едно дружество ЦСКА, което няма парични средства. Нови дружества, макар и със същата абривиатура не могат да вземат каквито и да са права на отбора ЦСКА. Те започват от Нулата - няма титли, няма купи. Ако иска някой да продължи славата на ЦСКА, е длъжен да поеме и пасивите, т.е. задълженията. Ако се допусне нещо друго - това ще е ИЗМАМА. Ако има нов "чист" ЦСКА, защо ще е играе на "Армията"?Ако аз си направя нов отбор - мога ли веднага да ползвам държавен стадион?
27
1
 
19
 
! Отговори
хахах преди 8 години
Искам да попитам всички които се изказват така "негативно" дали не смятат, че тази пародия която гледаме не сме си я докарали ние самите хахах. В крайна сметка ако не искахме такъв премиер нямаше да имаме. А дори не ми с е коментра футбола ни.. Най-стария играч в света?! и то премиер ДЕЙСТВАЩ :) ще играе срещу отбор дето е фалирал "изпаднал" и какво ли още не... както беше казал някой "спрете света искам да сляза"
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като е КАРТОТЕКИРАН, защо го пускат да играе? Ако е вътрешен турнир на диспансера, да. Ама навън ...
25
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки нискоинтелегентен иска да печели дивиденти на гърба на ЦСКА. *** и той
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и какво стана.... ЦСКА няма право да ползва играчите си?
23
0
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Пародия !
22
3
 
23
 
! Отговори
язък преди 8 години
То бива да се харесваш, ама чак толкова...Пълен кич! С оня велик историк, Божко, са истински герои за комикс.

Спонсорирани публикации