Sofia Ring Mall и новите измерения на забавлението

Молът предлага нещо повече от магазини и бутици, предлага преживяване
Спонсорирано съдържание | 12 авг 2015 09:50, Екип на Dnes.bg

Снимка: Sofia Ring Mall

Повечето хора обикновено свързват моловете с мода и пазаруване. Логично е да е така заради множеството магазини, бутици и марки, които можем да открием там. Дали обаче това е достатъчно за модерния потребител и има ли търговски центрове в България, които следват новите тенденции и предлагат нещо повече от това?

Добрата новина е, че у нас със сигурност има поне един такъв мол. Намира се в София, на границата на градската джунгла и спокойствието на Витоша и предлага на посетителите си качествен шопинг, но в комбинация с различни забавления, екстремни преживявания и възможности за прекарване на свободното време.

Всъщност веднага след откриването му стана ясно, че Sofia Ring Mall се откроява от останалите търговски центрове.  Различно е местоположението му, различна е архитектурата, но преди всичко, нови и различни са местата за забавление и преживяванията, които предлага на посетителите си – уникален увеселителен парк, картинг писта, офроуд терен, pumptrack зона.

Няма друг мол в столицата, разположен в такава близост до природата, с широки отворени пространства и зелени площи, с толкова естествена светлина и огромни тераси, гледащи към планината. Външните части на Sofia Ring Mall дават голямо предимство на търговския център, тъй като именно там се организират различни атрактивни събития на открито. Там се намират и зоните за екстремни преживявания, които привличат все повече и повече фенове на високия адреналин. На офроуд терена вече няколко автомобилни компании представиха свои 4х4 модели и дадоха възможност на посетителите за тест драйв и уроци по шофиране в нестандартна среда. Pumptrack зоната става все по-популярна сред байкъри и любители на този екстремен спорт. Всъщност тя е и най-голямата в България.

Външните пространства, заедно с най-големия увеселителен парк на закрито в България и уникалната картинг писта с площ 7 500 кв.м. и 21 завоя, която се намира на едно от паркинг нивата, правят Sofia Ring Mall една от любимите дестинации през всички сезони, както за софиянци от всички възрасти, така и за жителите на околните градове.
 


Още по темата: молSofia Ring Mall
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации