Семейството на прегазената Габи: Няма справедливост!

"Всичко ще се потули. В България справедливост няма"
Обновена: 18 авг 2015 14:15 | 18 авг 2015 10:37,
55
Семейството на прегазената Габи: Няма справедливост!
Снимка: Нова тв

Семейството на 11-годишната Габриела от Троян, която беше прегазена от млад шофьор в Ловеч, не може да повярва, че убиецът е освободен от ареста.

"Убива ми детето и в следващия момент е на свобода! Ще ме разберат само тези хора, които са загубили дете", коментират роднините на загиналото момиченце пред Нова тв.

Още по темата

"В момента има убиец на пътя. Това може да се случи с всяко едно дете", допълват още те.

Трагедията се разигра малко след 8 вечерта в четвъртък. Габриела заедно с нейна приятелка пресичат улицата. Тогава момичето е пометено от колата на Благовест. Габриела загива на място.

Хората са категорични, че не вярват в институциите и не смятат, че виновникът за смъртта на Габриела – Благовест Ненов, ще получи справедливо наказание.

"Всичко ще се потули. В България справедливост няма", заяви вуйчото на момичето, което загина в деня на сватбата на сестра си.

Ловешката районна прокуратура обяви, че няма да внася искане за постоянно задържане под стража на шофьора. Според обвинителите нямало опасност 20-годишният младеж да се укрие или да извърши друго престъпление.

Хората в града обаче настояват за промяна в закона и по-високи санкции за нарушителите на пътя. А семейството на Габриела настоява за доживотен затвор. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kato znam, kakav zor e v tuk v Balgariq da imash dete I da se grijish...I ei taka za kef nqkoi da go utrepe....
26
2
 
2
 
! Отговори
gost преди 8 години
виновен си е шофиора да си знае последствията.Но едно мие интересно кои нормален родител насред тамница и мрак биси пуснал детето да иде за една вафла е това е доста странно а пак и като знаем как се впускат нито гледат като пресичат още повече се учудвам
25
1
 
4
 
! Отговори
Меца преди 8 години
Когато управляваш автомобил с нормална скорост 40-60км/ч, имаш време да реагираш за всичко. Така е!!! Виждам че пак детето е виновно, на всички, каращи със 100 в града и после търсещи вина в другите. С такава скорост всичко ти "изскача".Освен това инцидентът е станал в 20:30, а не в полунощ!!! Няма нищо ненормално дете на 11 да првсече само до паркинга, не може все за ръка да ги държим тия деца, та да може синовете на ку*вите да карат като ненормални
24
1
 
10
 
! Отговори
бг реалити преди 8 години
Ами пуснали са го от ареста, защото са преценили, че семейството на жертвата са възпитани хора, които няма да се саморазправят с него... Нали знаете, че за това служат арестите в Чалгария - да пазят престъпниците. Ама вземете да ги изненадате, може да нямате друг шанс за правосъдие...
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do kolkoto znam chovek se rajda vednaj na toq svq?! I nqkakav si skapan shofior na ime blagovest, koito obicha silnite skorosti razbira se vraskarche, otnema jivota na dete koeto sigorno nee izvarshilo nito edno prestaplenie!
22
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой хора коменират без да знаят ситуацията.А тя е че дефакто детето ненадейно е тръгнало да пресича и неизбежното е станало.Затова има закони според които не е редно малките деца да се оставят без надзор край пътищата.Родителите на загиналото дете голям бой требе да ядат, бой и глоби!Дано другите родители после да знаят че децата не са само радост но и задължения!
21
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 29 anonimen!Nikoi nee vinoven za neshtastieto ti! Che si chistach na toaletni v nqkoi noshten bar za da obvinqvash horata v ogromni procenti che sa kradci! Da si uchil na vremeto!
20
8
 
9
 
! Отговори
опа преди 8 години
зъб за зъб око за око! това е спреветливост!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TAKA E MNOGO OT IZVARCHITELITE OSTAVAT NENAKAZANI ,A DRUGI S MALKO PRISADI. NO ,NEKA PRIPOMNIM KOLKO ROMI IZVARCHVAT NA DEN PRESTAPLWNIA I OSTAVAT NENAKAZANI. MOGE BI 85% OT ROMITE SA PRISTAPNICI. AKO SE PROVERI HORATA KOITO SA PRISASTVALI NA SVADBATA OT TEH POLOVINATA NE RABOTIAT I RAZPOLAGAT S PARI.OTKADE LI...
18
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tabu e dago pusnat na svoboda!Shofiiora ubiec, e sigura sin na mnogo vajna klechka! Nikoi nishto nemoje da mu napravi! Sashtoto, zad garba mu sedqt mnogo qki vraskari!!!
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ba4varova gl prokuror. Sadiite ako Tova dete e vascho namasche da e na s obada toja ubiez ako e daxchterata na zz bB I dr v Parlamenta namasche da e na Svoboda ubieza ne vi e sram Tova e dete pregasano kak ubieza e na Svoboda kakva e tasi spravedlivos. V bG. Sramota e
16
2
 
11
 
! Отговори
do 3 преди 8 години
Не е това изходът. Това води до хаос и полицейщина и е идеалната почва за националисти и популисти. Изходът е българите да натискат управляващите и то адекватно. За всеки сгазен човек - протест за промяна на закона. За всяка проблемна банка - протест с предложение. За всяка дупка, ненаправена улица, произволие на местен олигарх - протест! Така, че властта да знае, че всяко бездействие или грешно действие води до недоволство. Това е изходът от тази клоака, в която живеем.
15
3
 
20
 
! Отговори
мм преди 8 години
аз ако съм родител и стане такова нещо с детето ми, ще го убия по най-мъчителния начин без да ме интересува, после да ме пуснат защото, и аз няма да се укрия или да извърша друго престъпление.
14
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И без тва няма жени..Тоя убива и малкото останали.Що не са го утрепали на място гадният ***?
13
1
 
9
 
! Отговори
Индиец преди 8 години
Нали уж бяха от наще, а хленчат като някви бели вместо да отидат с брадвите
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега семейството на убиеца ще го прати някъде надалеч и ... ето ви поредния беглец.
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продажните съдии и прокурори пускат убийците на свобода, а за една вафла ще те вкарат за 3 години в затвора.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато управляваш автомобил с нормална скорост 40-60км/ч, имаш време да реагираш за всичко. Дори и да нямаш с такава скорост неможеш да убиеш човек, освен, ако не се навре под гумите. Съпричастен съм към болката на семейството. На пътя всякакви джигити и ако забележете все млади шофьори това какво Ви говори нямат морал на пътя!!!
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз само неразбрах кога "...малко след 8 вечерта" или "Инцидентът е станал около 22.30 часа снощи в центъра на града зад хотел "Ловеч", съобщиха от областната дирекция на МВР." Накрая да не се окаже нещо съвсем друго.
8
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На свобода НЯМА убиец! Има човек, убил дете по негово невнимание или по невнимание на детето. Всеки шофьор е наясно, че има ситуации в които не можеш да реагираш. И ако попаднеш такава - ставаш "убиец" !

Спонсорирани публикации