Служителка в прокуратурата се пробва за адреналинка

Заради участието си в кастинга младата дама била понижена
23 сеп 2015 18:10,
35
Служителка в прокуратурата се пробва за адреналинка
Кадър: Нова телевизия

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова поиска да стане адреналинка. Младата дама се явила на кастинг за това в предаването ”Господари на ефира”. Заради участието си тя бе понижена и освободена от длъжността, съобщи ”Правен свят”.

На 15 септември в предаването "Господари на ефира" е излъчена част от кастинга за адреналинки, където се вижда и 25-годишната Даниела. На въпрос на журито защо е решила да се яви в конкурса, тя отговаря: "Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея".

Даниела танцува на съвременна музика и изиграва и народен танц, облечена в оскъдно облекло.

Тя вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание.

По неофициална информация на "Правен свят" тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
е преди 8 години
До Анонимен"Административен секретар" е с ранг на шеф на администрацията в съответната институция. Това не е "някаква секретарка". Друг е въпросът, как на 25 г. е на тази позиция, за която се изисква висше образование и минимум 5 години стаж.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт."---Че какви "лоши нрави" има в това да танцува модерен балет (каквото всъщност правят "адреналинките")?! Трябва ли да бъде наказана за това че изглежда добре?Всички тези "етични норми" са тотално комплексарски!
20
1
 
5
 
! Отговори
PD преди 8 години
Административен секретар е обслужващ персонал, на "важните" приели за професия справедливостта в системата наречена държава. Народе ! Схващаш ли разликата? Борбата с несъответстващи на системата на правораздаване, качества на обслужващия персонал ли ще оправи имиджа на отговорните за правораздаването ? Това е малко умно. Направо глупаво. Интересно ми е какви претенции имат към чистачките в съдебната система.
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тея пък ще правят проблем за явяването й на кастинга. Вижте само как изглеждат жените прокурори в градове като София, Пловдив, Варна, като порноактриси са. Коси,гърди, джуки,дупета, крака,дрехи,чанти,обувки, стойки чалъми, абе чудо ви казвам. А оня ден по телевизията по случай бежанците показваха прокурорите на царево и Кюстендил,вероятно сте ги видели,скромни жени, нормално облечени а не като онея с вид на парясници.
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кот-такой
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анониментя и за сегашната си работа е използвала външния си вид, не друго ако не забелязваш от информацията. Просто момичето е свикнало, че на "интервю за работа" се ходи облечена по показания на снимката начин. За съжаление такава е системата навсякъде.
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Могла е да си полапва анонимно там на който сега я спонсорира, ама пуста жажда за слава. Хахаха. *** е, че сега като се зашуми все някой тип футболист ще си я хареса и пак ще си сбъдне "мечтата" .
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на 25 с няколко години стаж като секретар. Тая от малка е била адреналинка на който трябва, явно само и е липсвало да я дават по телевизията. Уви, като истинска адреналинка не блести с акъл...
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Етичния кодекс на съдебните служители" - е на сцената дами и господа ! Аплодисменти !!! Няма нищо не етично или нередно според мен. Лов на вещици, там където ги няма. Пълен фарс ... или добър PR знам ли вече и аз ;-)
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как танцуването е уронване на престижа, който отдавна го няма заради корупцията? Аз бих ги съдил, в Страсбург, ще е поредното загубено дело от държавата ни.
12
1
 
16
 
! Отговори
PD преди 8 години
Аз ли само не разбирам ? Съдии, прокурори, магистрати и други отговорни за правораздаването са забъркани в криминални и полулегални скандали, а авторитета на институцията се спасява с изгонването на някаква секретарка, решила да се направи на *** в напълно законно прослушване. Интересно, но този акт не вдигна авторитета на институцията в моите очи. А в Вашите?
11
1
 
15
 
! Отговори
подозрителен преди 8 години
Не е пуснала на някой дъртак от прокуратурата.
10
3
 
7
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Даниела е повдигнала престижа на съдебната власт!
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата на комплексарите!
8
6
 
11
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 11 Зависи дали си умна или ***.Ако си ***-ще продаваш фъстъци.Ако си умна ще си смъкнала достатъчно от чичковците за да можеш до края на живота си да ходиш само на кафенца с приятелки и на фитнес без да работиш.
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младостта много често е близо до глупостта.Адреналинка може да бъдеш ,най много няколко години.А после?
6
3
 
38
 
! Отговори
75 преди 8 години
Защо обвинявате момичето? Така си е намерило сегашната работа,напълно нормално е да смята,че по-същия начин ще си намери и друга.
5
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми да се пробва, лошо няма, но е и нормално да я понижат или да я уволнят изцяло. Все пак това е, колкото и смешно да звучи за България, представителна институция. Ако е загоряла за внимание да си го прави в лична, а не публична среда.
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ами правилно, да беше се насочило към друга професия момичето.
3
1
 
21
 
! Отговори
смях преди 8 години
ейй Богу, сега правната ни етика и система ще тръгне нагоре.

Спонсорирани публикации