Служителка в прокуратурата се пробва за адреналинка

Заради участието си в кастинга младата дама била понижена
23 сеп 2015 18:10,
35
Служителка в прокуратурата се пробва за адреналинка
Кадър: Нова телевизия

Административният секретар на Софийската градска прокуратура (СГП) Даниела Димитрова поиска да стане адреналинка. Младата дама се явила на кастинг за това в предаването ”Господари на ефира”. Заради участието си тя бе понижена и освободена от длъжността, съобщи ”Правен свят”.

На 15 септември в предаването "Господари на ефира" е излъчена част от кастинга за адреналинки, където се вижда и 25-годишната Даниела. На въпрос на журито защо е решила да се яви в конкурса, тя отговаря: "Защото смятам, че ще бъде много забавно, че съм умна, красива очевидно, и смятам, че ще успея".

Даниела танцува на съвременна музика и изиграва и народен танц, облечена в оскъдно облекло.

Тя вече не е административен секретар, но от СГП отказали да кажат на какво основание.

По неофициална информация на "Правен свят" тя не е уведомила ръководството на СГП, че има намерение да се яви на кастинга. Освободена е заради нарушение на Етичния кодекс на съдебните служители, според който при изпълнение на служебните си задължения и в обществения живот съдебните служители следват поведение, което е съвместимо с добрите нрави и не уронва престижа на съдебната власт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ааааа, значи за палавата Лила дето беше във външно може, та дори я направиха консул в Чикаго, който е администратиевен център и обсужва 14 щата, а тази дирекно я уволнили... ето това е двоен стандарт. И се вижда че държавните институции са пълни със ***, просто тази е прекалено проста и лъсна на лентата...
1
4
 
37
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Е, то в почти всяка институция е пълно с подобни "адреналинки"..де що имаше акъл между ушите се грабна багажа за Терминал 2, че то тези адреналинки и калинки само простащина остана.

Спонсорирани публикации