Рецептата Dnes: Печени чеснови бутчета

Уханна рецепта за печени пилешки бутчета
9 дек 2015 11:27, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Печени чеснови бутчета
Снимка: Youtube

Продукти:

½ чаша масло
3 супени лъжици млян чесън или гранули
3 супени лъжици соев сос
¼ чаена лъжичка черен пипер
1 супена лъжица сушен магданоз
6 бр. пилешки бутчета
сол на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната. Намазнете тавичка и оставете настрана.
 
В купичка смесете разтопеното масло, чесъна, соевия сос, пипера, магданоза и солта. Можете да загреете сместа за 2 минути в микровълнова и след това да разбъркате добре всички подправки с маслото.
 
Подредете бутчетата в тавата за печене. Облейте хубаво със сместа всяко бутче. Печете за около 30 минути на силен огън или до получаването на златиста коричка.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации