Рецептата Dnes: Свински джолан със сърца в гювеч

Апепитно следпразнично ястие, което се приготвя лесно
3
Рецептата Dnes: Свински джолан със сърца в гювеч
Снимка: photl.com

Продукти:

свински джолан около килограм
пилешки сърца – около 250 грама
половин килограм картофи
200-300 грама червени домати
2 зелени чушки
250 грама патладжан
250 грама гъби
2 глави лук
сол, кимион, черен пипер
дафинов лист
150 грама бира или вода
50 грама зехтин

Приготвяне:

Месото и сърцата се подготвят за печене и се разполагат в гювеч сред нарязаните зеленчуци и подправките. Добавя се бирата, зехтинът, съдът се захлупва и се поставя в печката. Пече се около два часа и половина. 

В кулинарната рубрика на Az-jenata.bg може да откриете още апетитни празнични рецепти. 


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
7
 
0
 
! Отговори
? преди 2 години
Исая 66:17
Ония, които се освещават и очистват за да отиват в градините След една ашера в средата, Като ядат свинско месо и гнусотии и мишки, Те всички ще загинат, казва Господ.

Спонсорирани публикации