Дългият път до самолета – кастинг за стюардеси

Сцени, светлини, бельо... китайски подбор като за Мис Свят
13 яну 2016 11:14,
33

  Снимка: izismile

Стотици млади жени в Китай искат да станат стюардеси. Но пътят към самолетите е дълъг и силно напомня конкурс за мис. Дефилиране по бельо, бойни изкуства, сцени, светлини – това е част от изпитанията, които момичетата трябва да преминат.

Стюардесите трябва да са под 25 години, да нямат половинки, да са от 150 см до 175 см и да имат идеално прави крака. Съотношението между ръст и тегло също трябва да е оптимално. Момичетата не трябва да носят очила или да имат белези по лицето. Вижте претендентките!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Китайстюардеси
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
в Испания съм ги виждал ,страшно красиви трябва да се види и ми казаха ,че на всичките им самолети са страхотни красавици Мис Свят е грозотия пред тях
25
0
 
19
 
! Отговори
разбирач преди 8 години
Пруснали са снимките с надуването на бахура - важен елемент от подбора на стюардеси
24
0
 
16
 
! Отговори
bros преди 8 години
По-тесни са, да. Причините са доста - възраст на полово съзряване и активност, физиология (особено костна система) и наследственост, изключително внимание по отношение на репродуктивните последствия, физически активен живот. Споменават се дори фактори като "клечене при облекчаване"... А и да не забравяме, че са пригодени за друг калибър пушки...
23
0
 
26
 
! Отговори
Ганьо Ментака преди 8 години
Естествени момичета без силикон в циците и джуките!Виждате ли разликата между нашите чалгарки и тези китайки.Нашите са срам и позор пред тези азиатки!!
22
0
 
20
 
! Отговори
TRAKIEC_ORIGINAL преди 8 години
АМИИИИИИИ ПО ПРИНЦИП ТОВА СА СЛУХОВЕ НО ТАКА Е ДА...... ПОНЕЖЕ В АЗИЯ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ СА ДОСТА КОНСЕРВАТИВНИ ОТНОСНО ТЕМАТА ЗА КРЕВАТНОТО КУНГФУ НО ПАК КАЗВАМ ЗАВИСИ ОТ ЖЕНАТА :)
21
1
 
20
 
! Отговори
Питащ преди 8 години
Казват че азиатките били по-тесни от европейките по принцип - някой има ли опти да сподели?
20
4
 
17
 
! Отговори
TRAKIEC_ORIGINAL преди 8 години
ДО 8:АЗИСЕ ТИ ЛИ СИ БЕ? ХАХА СЯ ДРУГО СИ Е ВИКАШ ИНДИЙСКИТЕ ХУБАВИЦИ В МАААЛАТА НАЛИ? ХАХАХХА ОТНОСНО ТЕМАТА АЗИАТКИТЕ СА НАЙ-КРАСИВИТЕ ЖЕНИ В СВЕТА!!!! ФАКТ!!!!!
19
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те за това тези ще зваладеят света ....Дисциплина , Дисциплина ..и пак дисциплина няма искам няма не искам ....ако не бачкаю до скъсване ...довиждане ...няма либерализъм , няма криворазбрана демокрация , няма анархия ....така се гради силна държава ....!!!!!на този принцип се построиха държави като Япония , Ю. Кореа ... Тайван Китай ....аграрни държави иконом. джуджета ...преди 50 години ...а за 2 поколения станаха гиганти !!
18
0
 
25
 
! Отговори
д-р Енчев преди 8 години
И да няма от моите силиконки, ей! Че гърмят като бомби на 10 000 м
17
3
 
25
 
! Отговори
тома неверни преди 8 години
Не знам за кастига,но съм виждал,как в Чикаго,екипаж от 9 стюардеси(като клонинги повярвайте ),вървят в синхрон,пред тях пилотите и те в синхрон,отиват към самолета за полет.Ефектно,като гвардейците,всички се обръщат да ги гледат(не само ние българите),красота,повярвайте
16
1
 
28
 
! Отговори
бай Рангел преди 8 години
Кога ще ни покажат китайския кастинг за пилоти по боксерки?
15
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От какъв зор стюардесите трябва да дефилират по бельо/бански? Или вече униформата се е променила до микроскопични размери?
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, тия монахини ли трябва да са. Нещо света върви към зомбиране.
13
3
 
20
 
! Отговори
Веса Стюардеса преди 8 години
Я съм по убава от тях хахахаха.
12
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 10А, някои оцеляват, точно защото стюардесата е знаела какво да прави, а не е изпаднала в паника и истерия. Въпреки, че е вярно, че повечето такива инциденти завършват лошо, все пак е по-добре да имаш до себе си някой обучен и спокоен.
11
4
 
22
 
! Отговори
до 10 преди 8 години
Пич, гледали сме и аз колкото и самолетни катастрофи да съм гледал всичко е леж! Не виждам стюардесите да са спасили някой
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е не са като наще българки ..... Нея и на 30 см ток да я качиш, няма да я затрудни и пак ще бие копитата по паветата около БНБ.
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледали ли сте "Разследване на самолетни катастрофи"? Е, ако изпадна в подобна ситуация, хич няма да ми пука колко е красива стюардесата. Така, че стига глупости! Работата на тези жени е доста по-отговорна от това просто да разнасят кафе или да дефилират като манекенки. Да хубаво е да имат някакъв естетически външен вид, а не като една руска стюардеса която беше сигурно към 100 кг, че и отгоре, но не това е най-важното.
8
0
 
42
 
! Отговори
Зиг преди 8 години
Как изглеждат по и без ***, има значение само за пилотите.
7
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Азиатците са много смешни и инфантилни.Като малки деца са.А жените........не виждам как азиатка може "да вдигне самолета".Отврат.

Спонсорирани публикации