Социални разни: Снежни неволи и Никол Шерцингер

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
17 яну 2016 17:00,
13

 

Така. Сега не знаем точно кое ни възхити повече на този колаж - дали народната поезия или пък страницата, която е качила колажа.  Снимка: Facebook

Така. Зимата дойде, снегът трупа. Това ви го казваме, ако не сте прочели нечий информативен пост в социалните мрежи и нямате прозорец. Във всички останали случаи сте се сблъскали с голямото бяло навън и затова ви съветваме да правите всичко навън бавно и предпазливо, тъй като красивата пудра скоро ще се превърне в лед.

Но да оставим очевидното настрана. Гришо стигна на финал в Сидни, но го загуби. Важното е, че момчето има нова любов. Българското нашествие под снимки на Никол Шерцинер продължава, но темите се изместват. Какви са, вижте в галерията!

Пак се връщаме към очевидното навън. Един мъж е успял да заснеме снежните неволи на едни мъже с ниски, спортни и немски автомобили. Вижте:

 

БМВ и 2 Мерцедеса в зимни условия.. 'nough said... част 1

Posted by Vasil Rachev on Saturday, January 16, 2016

Че хората ще започнат да падат като круши по ледените тротоари, е ясно. В следващото клипче обаче ви предлагаме едно друго падане, което за разлика от предстоящите е забавно:

 

Awww damn...

Posted by Kevin Hart on Friday, January 15, 2016

Ако наскоро сте се чудили какво се случва с Джорджано, ние имаме отговор! Прави песни момчето. Поредният връх в музиката се появи вчера. Чуйте, ако смеете:

Безспорно всеки родител се притеснява от много неща, но едно от тях със сигурност са наркотиците. Ако искате да откажете децата си дори и от идеята за тях, покажете им това клипче:

 

having a shave in the campsite

Posted by Being oot yer nut at T on Sunday, November 15, 2015

Завършваме с личния ни №1 за седмицата. Не знаем как се е появило това клипче, нито какво е вдъхновението на човека, направил го, но му стискаме виртуално ръка:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 8 години
Аз пък не мога да разбера какво толкова я защитават тая *** слива шерцингер (умишлено малка буква) - някакъв филипински white trash, дето майка му го е родила в гимназията, баща му ги зарязал, кой я знае от кое гето идва... То нашият Григор Димитров е като аристократ в сравнение с нея. И това е първият път, в който го защитавам, но считам, че си заслужава.
4
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
На последния клип си личи , че преводача е бил чистокръвен индиец и е пресъздал точно текста на песента, от къде мога да си купя албума на тези шедьоври, просто сЪ неверУятни
3
0
 
6
 
! Отговори
Родител преди 8 години
Ак одецата ми имат проблеми с наркотиците, ще им кажа да четат Мария Нестерова... J
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никол- зловеща красавица!Благородно му завиждам на Григор.
1
0
 
11
 
! Отговори
кво каза? преди 8 години
Ако някой не е разбрал - жандармерията по селата се връща по селата. Да пази селата, докато жандармерията е по селата

Спонсорирани публикации