Съботен бис

Пияната Албена Вулева, Тоца и секси Гери-Никол
23 яну 2016 17:50, Александър Попов
36

Снимка: Facebook

Тези дни прочетох, че "цар" Киро бил много болен и ще му слагат платка на сърцето. Не се уточняваше колко RAM ще му прибавят, но се замислих - дали и родният шоубизнес не се нуждае от една такава платка. Да се рефрешне и оптимизира малко, защото леко започва да писва най-интересното нещо да бъде кадър в Дубай със сокче и кафенце между краката. И за разкош някоя книга, случайно да не вземем дадената персона за тъпа.

Тази седмица определено в Съботен бис ще разчупим зададения тренд. Благодарение на кметицата на Владая Таня Иванова. В интернет станаха хит нейни снимки, от които ти идва да запееш вечния чалга хит "Ето я кметицата, сапунисва...". Палавата Таня е запечатана в пози с къс минижуп и еротични заигравки с нейни приятелки (виж галерията). То не е захват за гърдите, бъркане под полите, ама не знам хейтърите какво са се активизирали. Младо момиче от село къде да се снима? В чалга клуб, естествено! Нищо нелепо няма, нелепо ще бъде ако не си върши работата като кмет. Нека минат няколко месеца и хората от Владая да я оценяват, защото в селото имат доста проблеми - от мръсната вода и транспорта, та до снега.

"Аз съм млад човек, не съм семейна и е нормално да се забавлявам и да посещавам клубове", каза Иванова. Права е жената, вие какво искате - някой дърт пергиш, който се е усъвършенствал с в кражбите ли? Дайте път на младостта, пък ако не става за поста бързо ще си проличи и ще има възможност да се върне в клубовете.

Непълнолетната Гери-Никол пък бе избрана за "Секссимвол на годината", след като пребори плеймейтката Светлана Василева и фолкаджийката Деси Слава. Каква кариера само - с две песни тя вече е на върха на класациите, а и надвива колежки в най-популярния жанр, че и моделки. То едни моделки, ама това е друг въпрос.

И за да бъде образът на Гери пълнокръвен я пришиха като новото гадже на Ники Михайлов. Дали е истина си знаят двамата, но пък всички знаем, че ангелът на вратаря е доста слаб по отношение на певиците. Трепери, конкуренцийо, Гери взе първата си награда...

Продължаваме с Антония Петрова, която също има титла, макар и вече от далечната 2009-та. Мис България, която дразни природозащитниците с палта от норки и лисици, е минала всички граници и си е поръчала чанта от човешка кожа, гръмна "Всеки ден". Необичайната и дори гнусна за мнозина търговия с човешка кожа е съвсем легална, както уточняват производителите. Става въпрос за британска фирма, която работи само с най-богатите в света и която предпочита да не разкрива подробности както за артикулите си, така и за клиентите.

Чантата на Тоца, както е известна сред родната фауна, струвала 50 хиляди паунда и била от сравнително малките модели. За направата на артикулите се използвали кожа основно от гърба, лицето и вътрешната страна на бедрата като най-фина и нежна. Ех, суета... Само се чудя родните политици защо не са се сетили да създадат подобна компания - и без това съдират кожата на народа. Пък звездите ще поръчват, то 50 000 паунда пари ли са?

В музикалните среди пък се шушука, че слабо известната фолкпевица Теди Александрова е спала с Криско. Да, блондинката е известна с разкрепостеното си поведение, а според мълвата двамата прекарали бурна нощ, полята с доста хард алкохол. Но тук големия въпрос е дали Криско знае?

Мис Силикон 2014 Габриела Иванова попада за втори път в полезрението ни. Силиконката се хвали, че храни сина си Джордано с марков биберон. От кадрите малко ми призлява, защото бебокът изглежда малко излишен на селфитата. Всичко си идва на мястото с кадри от ваната, където Габриела вече се чувства като у дома си. Вие също може да я оцените в галерията ни.

Фолк дивата Деси Слава намекна, че отново е влюбена. Дано, че след драмата в Big Brother от съжаление чак й дадоха победата. Нека се събере с някой, че да се успокоим всички. Та Деси пусна снимка и към нея добави текст: "Обичам те". Разбира се, веднага заваляха предположения за новата любов на изпълнителката, но тя така и не потвърди предположенията на феновете си. Ще чакаме, дано се е появил мъжът с главно М.

Друг участник от същия риалити формат - Гъмов, пък показва двойни стандарти. В къщата се чудеше как могат да съществуват толкова глупави жени като плеймейтките и дори ни убеждаваше, че са от различни планети. Но явно мине ли полунощ различията са незначителни. Актьорът и Светлана Василева се похвалиха със селфи от нощен клуб. Гъмов, къде остана Преслава? На кого я остави? Всъщност пий си спокойно бирата, че трябва да се занимаваш с Бирмата...

Завършваме с екшън сцена със селски привкус. Албена Вулева се натряскала и избягала от бар без да плати, алармира булевардната преса. Заедно с приятелка обръщала чашка след чашка, а като достигнали крайния капацитет на черния си дроб се опитали да се изнесат от популярния клуб без да си платят сметката. Охраната все пак ги помолила учтиво да се върнат към бара и да забравят за аванта. Все пак Албена Вулева не е ВИП гост, с който всяко заведение да се гордее и да го черпи. Според мълвата сметката на устата блондинка не надвишавала 100 лева, тъй като пристигнала почерпена. Явно да не се набутва много за алкохол, но пък и 100 лева й се видяли множко. Което говори, че и хонорарите от Big Brother са свършили или пък са били доста скромни.

Няма как за финал да не поздравя Албена и всички бедни "ВИП"-ове с песента на Криско "Наздраве".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Съботен бис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
1
 
! Отговори
spens преди 8 години
Drisko beib.nai dobriq raper ama V stars zagora.
19
0
 
10
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Кметицата е от листите на АБВ. За какви Борисов и Цецо говориш? :D
18
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малии, тея сичките VIPаджийки мноо грозни бе. Ина за цвят нема.
17
4
 
2
 
! Отговори
:D преди 8 години
До звероукротителТи 12 виж пък тогава коментирай... *** ВИП-арките... Крокодил! И говори!
16
3
 
8
 
! Отговори
звероукротител преди 8 години
Туй, на 9 и 10 снимка ,някаква нова порода домашен крокодил ли е ?
15
0
 
6
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
въй тая владайска кметица вееее
14
3
 
8
 
! Отговори
американ бой преди 8 години
къде е албена ВУЛВЕВА ?
13
4
 
16
 
! Отговори
Надрусана 13-годишна преди 8 години
Обичаме те, Гъзи-Никол! Ти си нашият всеобщ модел на подражание!
12
1
 
7
 
! Отговори
Млад ездач българин преди 8 години
Таз кметица, кът изпалавее и 6 броя за героя. Само така шъ нарасне населението. Иначе, без 6 броя за героя, на свиждане, ще и дойдат "емигрантите" от Овча купел и ще й направят 16-сет!
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бо-Кл.УК до *** в статията и на снимките
10
6
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Тази седмица на Попов му липсва вдъхновение. Доста слаба хроника за разлика от друг път.
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако съм на мястото на Албена Вулева тоя Сашо Александров ще го осъдя на поне 10 бона за оронване престижа чрез лъжи!!
8
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
що за злобна и безмислена статия е това!?
7
2
 
4
 
! Отговори
Stiliyan преди 8 години
Много сте задръстени и ЯВНО остарели ! :)
6
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Албена Вулева за разлика от теб, Саше е 3 пъти по-голям интелект! И къде в клипа е Албена Вулева ако смея да попитам, Саше?
5
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кметицата на Владая идва директно от някой публичен дом! Прекрасна селекция на г-н Борисов и лично "одобрена" от Цецо!
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
любопитното е че всички от снимките са деца на кадри на БКП ниското ниво си личи
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Албената Вулева пияна???? Къде е бре? Жалко е даси българси журналист на заплатка.
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Албена Вулева къде е в статията ви, пинковци?Къде е в снимките ви?Ще ви съди за дискриминация, че не сте я вкючили в провокативната ви статия със снимки, освен с името й.
1
3
 
9
 
! Отговори
az преди 8 години
Stiga ste natrapvali na xopata tiq BOKLUCI skapani na nikoi ne mu puka za tqx

Спонсорирани публикации