Социални разни: Човешко балиране и поледица

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 24 яну 2016 19:23 | 24 яну 2016 16:25,
6

 

 Улеснение за дамите. Ако все пак се случи да сте в заведение и да няма приятелка, с която да отидете в тоалетната, може да вземете съпруга си.

Дойде поредната неделя, а с това и терзанията как ще стигнем утре до работа по поледицата навън. Това за тези, които все още не са в Пирогов с някое счупване. Студът като че ли дава заявка, че ще си отиде (поне за малко), но галерията намерихме поне две по-лоши неща от това да не си се облякъл и обул добре. 

Две неща извън снимките и видеата по-долу ни впечатлиха през седмицата. Едното беше подписката за концерт на Миле Китич у нас. За съжаление събитието беше заличено от страницата във Facebook, с което си отиде и мечтата на хиляди. 

Второто беше един слух, тиражиран от някои медии. Ставаше въпрос, че уж Европейският съд бил забранил хората да си кръщават децата. Вкупум всички онези, които ходят на църква три пъти в годината, скочиха! Гадовете от ЕС искали да ни вземат православието. Е, разбира се, оказа се, че това е пореден слух, обслужващ нечии интереси. Така че, ако имате познат който си го мисли, че това е истина, черпете го една ракия и го успокойте. 

Но да продължим с традиционния видео обзор. 

Започваме с нещо актуално. Зимната обстановка. Всеки ден си мислим, че именно той е най-студеният за зимата, а после излизат метеоролозите и ни казват, че той предстои, утре ще е. Това обаче не променя особено обстановката по пътищата и най-вече тротоарите. Видяхме една идея, която хем ни се иска да я използваме и у нас, хем знаем какви са ни тротоарите тук:

 

Добра идея…

Posted by Няма такова нещо on Monday, December 14, 2015

 

Продължаваме с едно клипче от Божия храм. Не знам къде се развива действието, но сме убедени, че и свещеникът си мисли, че децата трябва да се каляват от малки:

 

ai meu deus , como é bom ser abençoadoAnuncie conosco: http://on.fb.me/1RSNYWl

Posted by Em um relacionamento sério com o replay. on Tuesday, January 19, 2016

Третото видео си мислихме, че може да се реализира само в анимациите. Не, един човек от една държава, която сами ще се досетите коя е, доказва, че това може да се случи и наистина:

 

And that kids is why you don't do drugs

Posted by Viral Thread on Thursday, July 23, 2015

Завършваме с едно тъжно видео. Няма нищо по-тъжно от несподелена любов. А това, съчетано с песен, става направо сърцераздирателно:

 

Обещания клип

Posted by Sladka No Opasna on Friday, January 15, 2016

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Ако ползваш Ghostery го спи, за да ти покаже видеата.
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има видеа, има. А съществото от последното видео някой да вземе да го гръмне, много моля!
2
0
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
При мене няма проблем да отворя клиповете, просто са "уникални" всичките са за награда "Пулицер"
1
2
 
0
 
! Отговори
??? преди 8 години
Аз ли не съм в ред или наистина няма видеа?

Спонсорирани публикации