Съботен бис

Малки котета превземат шоубизнеса
Обновена: 30 яну 2016 18:00 | 30 яну 2016 14:56, Александър Попов
11

Пламена не прилича на себе си. Снимка: Facebook

Започваме Съботен бис с крилата фраза на седмицата - "Малко коте, секс има ли?".

С нея футболистът Валери Божинов кани натокани хубавици от социалните мрежи в Белград. Една от тези моми реши да търси слава и разпространи чата си с женения Валери, но едва ли ще си вдигне много цената. Защото е видно, че на малкото коте не й трябва много увещаване да отпраши към сръбската столица на аванта. Подобен еднодневен секс туризъм може да й донесе слава в шоу средите и току-виж скоро се закичила с "титлата" модел. Ама ще е от евтините, защото билетът до Белград не е непосилен.

Толкова за момата. Но пък сме длъжни като радетели за развитието на българския футбол и жадуващи сегашното поколение национали да се класират на поне едно голямо първенство, да попитаме Валери: "Малко футболистче, поне малко футбол ще има ли?".

Друг популярен модел пък не й остава време да си чати с някой Котьо от... четене. Моника Валериева, която се прочу като жена с богата обща култура и интелигентност в Big Brother, ни зарадва с поредната порция култура в снимка. Тя пусна кадър, от който е видно, че дори закуската не може да си изяде от погълналата я книга. За статистиката - заглавието казва всичко "Параграф 22".

Тази седмица бе избрана и новата плеймейтка. Конкурсът, който привлича котараци като Божинов, бе спечелен от гаджето на Криско. Веднага след като тръгнаха надписите на събитието започнаха и залаганията, кой ще е първият баджанак на рапъра. Кандидати едва ли ще липсват.

В полезрението обаче ни влязоха други две участнички, които си направиха селфи преди конкурса. Няма лошо момичетата да дигитализират спомените си, но защо играе нескопосан Photoshop остава загадка. Уж са селектирани девойки, от които се изисква да са само красиви, но явно комплексите ги тресат здраво. И въведоха нов жанр в снимките - "барнато селфи". А комичният кадър можете да видите в галерията ни.

Българският шоубизнес е тръгнал към ритуално самоубийство, особено що се отнася до музикалната сцена. Сигурно си спомняте високопарните думи на Рут Колева, която заяви, че България не я заслужава. Е, вече имаме втора серия - у нас нищо не провокира творчеството й и най-вероятно ще се пренесе във вдъхновяващия Ню Йорк. Не бързайте да посърнете, току-виж янките ни я върнат ако се опита да ги учи на джаз. Все пак на всички е ясно, че подобен талант в България не се е раждал.

И тъкмо бях на път да преглътна заващите се сълзи към гърлото, когато разбрах, че още една звезда била готова да емигрира. И то каква звезда - Азис! Кралят на чалгата у нас бил пред фалит, след като години наред не бил покривал задълженията си към НАП. В момента скъпарският му апартамент е обявен за продан.

"Не смятам, че е честно това, което се случва. Не съм съгласна с тази офанзива точно срещу нас. Декларирали сме всички доходи, имало е счетоводна къща, която е изчислявала данъците на Васко. Когато течеше проверката срещу естрадни изпълнители, се чувствах спокойна, защото знаех, че на нас всичко ни е точно. В един момент се оказва, че е имало още данъци. Институциите изчакаха да минат три години и тогава казаха публично какво се случва. Защо не ни информираха още първата година, за да оправим нещата”, ядосва се жената до певеца – Гала. Обиден, Васко е предприел всички мерки и обмисля скоро окончателно да напусне страната. А при мен от мъка сами се заредиха римите:

Хабиби, спиш ли добре? Завиват ли те?
Храниш ли се? Защото аз не!
По дяволите, обичам те бе!
Умира ми се!

От умирачката обаче ме извади Емануела, която се самобичува: Аз съм пълен идиот! Уточнява, че точната и трезва преценка дължи на любовните драми и разочарования. Фолкпевицата е истинско доказателство, че и на дърти години акъл може да дойде.

Нейната колежка Мария Гущерова със сигурност няма да изрече или напише подобни определения за себе си, но както се казва - и тя може да го закъса. Булевардните медии надушиха силиконената певица, че заедно с мъжа си са закъсали финансово. И при това без НАП да ги е погнал. Сега Мария е решила да се раздели с "Майбах"-а, който й бе подарен от щедрия Християн преди година. Лъскавата лимузина била паркирана на видно място в столична автокъща. Ако някой иска да се раздели с едни 200 000 лева може да я закупи. Хайде, да ви видя фенове на Мария - къде сте да помогнете финансово на вашата любимка?

Завършваме с притеснителната новина, че близо от година певицата Пламена е болна от анорексия. Тя се прочу в риалити формата "Мюзик айдъл", после напомпа силикон, за да се влее във фолкбранша, но така и никъде не успя. Явно неуспехите са я сринали психически, тъй като в момента тежала критичните 35 килограма и едва поддържа жизнените си функции.

Според запознати Пламена започнала да проявява първите симптоми на болестта след излизането си от къщата на Big Brother All Stars. Няма да цитираме страничните ефекти на болестта, а само ще й пожелаем силна воля да се измъкне от нейните лапи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Някой си преди 8 години
Велики сте Азис с малка буква - нарочно или "нарочно"?
5
2
 
2
 
! Отговори
бобо преди 8 години
ЕЕЕ добре че има Тоалетни че да има къде да се правят селфита!!!
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност проблемът не е в *** на снимките - тяхното съществуване е естествено като съществуването на останалата ***. Проблемът е, че медиите ги превръщат в събитие. В случая г-н Попов просто си продава *** за някой лев.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая имаше готини цици..
2
4
 
28
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Ко, прайм сега, местим ли?
1
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повръща ми се

Спонсорирани публикации