Рецептата Dnes: Телешки стек горгонзола

Сочна телешка пържола със синьо сирене
Обновена: 3 фев 2016 07:57 | 3 фев 2016 07:57, Илияна Николова
4
Рецептата Dnes: Телешки стек горгонзола
Снимка: Youtube

 Продукти:

500 г телешки пържоли, обезкостени
200 г гъби, нарязани
1 голяма глава лук, нарязан на полумесеци
¼ чаша оцет балсамико
1 чаша готов сос маринара (или италиански сос по избор)
400 г натрошено синьо сирене
 
Приготвяне:
 
Загрейте мазнина в голям тиган на висока температура. Запържете телешките пържоли. Пържете, докато покафенеят от двете страни за по няколко минути. След това извадете месото.
 
Намалете котлона. Сложете на негово място гъбите и лука да се задушат за около 5 до най-много 10 минути в зависимост от това колко сготвени искате да са. Добавете оцета и соса маринара. Разбърквайте всичко непрекъснато за около 2 минути.
 
Върнете месото обратно в тигана при зеленчуците. Прибавете и синьото сирене. Гответе до готовност като разбърквате. Сиренето трябва да се разтопи.
 
 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
111 преди 2 години
Ако това"телешко",което се продава в България,е наистина телешко,аз съм Савската царица.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До NIQ

Не слагай телешкото и готово.
2
0
 
1
 
! Отговори
NIQ преди 2 години
ЗАЩО НЕ ДАДЕТЕ НЯКОЯ ПОСТНА РЕЦЕПТА?
1
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
26 години не сме яли телешко месо предпочитах да изуча децата си

Спонсорирани публикации