Рецептата Dnes: Гъби с масло, лук и подправки

Най-ароматните гъби в масло, които някога сте опитвали
5 фев 2016 08:30, Илияна Николова
4
Рецептата Dnes: Гъби с масло, лук и подправки
Снимка: личен архив

Продукти:

500 г гъби печурки, по-дребни
1 голяма глава бял кромид лук, нарязан на полумесеци
250 г масло
1 щипка сол
1 щипка джоджен
1 щипка розмарин
1 щипка чубрица
1 щипка черен пипер
 
Приготвяне:
 
Пуснете котлона на средна температура. В дълбока тенджера или касерола сложете маслото да се разтопи. След това пуснете в него гъбите. Оставете за няколко минути да омекнат като разбърквате от време на време. 
 
Добавете лука. Разбъркайте го, за да се смеси с гъбите и маслото и оставете да се задуши. Бъркайте, за да не загори. Малко преди да е готово ястието, подправете с всички подправки и разбъркайте за последен път.
 
 

4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само като гледам в каква блажнория плува и ме втриса. Сервирано в тотално неподходяща чиния, никаква представителност (било то и личен архив), повече прилича на повръщано.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на мен ми звучи странно....
а и с 1/4кг масло ?!?
1
0
 
9
 
! Отговори
8 преди 2 години
ДА СЛОЖИШ НА ГЪБИ РОЗМАРИН,ЧУБРИЦА И ДЖОДЖЕН!!!ТЪПИЧКО!!!

Спонсорирани публикации